maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kenkiä ja haaveilua

Harrodsilta tuli ystävällinen sähköpostimuistutus, että vaikka heidän alennusmyyntinsä päättyi jo, jatkuu kauneus- ja kodintuoteale edelleen. Sehän oli hyvä syy klikata Harrodsin nettisivuille, missä sitten huomasin, että kas, myös kenkäale on yhä käynnissä. Mmmm... Tässä muutama erityisesti ihastusta herättänyt yksilö:

Alexander McQueen Seleucus-avokkaat.

Nämä Alexander McQueenin nudet mokkaavokkaat ovat vaan ihan täydelliset ja jaksan kuolata näitä (myös muissa väreissä) aina uudelleen ja uudelleen. Rock chiciä täydellisimmillään! Valitettavasti näillä on alennettunakin hintaa vielä 375 puntaa, joten jäävät edelleen vain haaveeksi. Eikä minun kokoanikaan kyllä enää ole jäljellä. ^_^

Lanvinin ballerinat.

Himoitsen kovasti myös legendaarisia Lanvinin ballerinoja. Näissä tummansinisissä kaunottarissa on ekstrana hauska nilkkaremmi. Naisen logiikkani myös päättelee, että kun aikani näitä Lanvineja katselen, ei toinen himoitsemani ballerinamerkki Repetto enää kohta tunnu kovin kalliilta. ^_^

Marc by Marc Jacobsin Nuova Love Mouse -espadrillokset.

Marc by Marc Jacobsin hiirikengät ovat minusta aina yhtä suloisia, ja nämä raidalliset kangasespadrillokset suorastaan huutavat kesää ja aurinkoa.


Saint Laurent Tribute-avokkaat.

Myös nimestään Yvesin pudottanut Saint Laurent tekee kaudesta toiseen hätkähdyttävän upeita avokkaita. Näissä musta-valkoisissa upeuksissa on sopivasti klassikkoa ja särmää, ajattomuutta ja edgeä.

Charlotte Olympian Croissant-sandaalit.

Jos Marc by Marc Jacobsin hiiriespadrillokset huusivat kesää, niin nämä Charlotte Olympian kullanväriset Croissant-sandaalit (huomatkaa hauska croissant-koriste!) kirkuvat sitä. Nämä ovat kuin tehty tepasteluun hulmuavassa valkoisessa leningissä luksusjahdin kannella. Mikä on tietenkin minun normi kesäpuuhaani. =^.^=

Giuseppe Zanottin solkinilkkkurit.

Nämä Giuseppe Zanottin mokkanilkkurit ovat nekin häkellyttävän upeat. Yksityiskohtia riittää jättikokoisesta soljesta avonaiseen kärkeen ja kantaan, ja kokonaisuuden kruunaa kapeaakin kapeampi 13 sentin korko. Minä voisin yhdistää nämä melkein mihin tahansa asuun farkuista pikkumustaan. Ei ehkä kuitenkaan pitkiin kävelyihin kaupungilla (tai sen puoleen metsässäkään).

Converset Marimekko-kuosilla.

Loppuun piti vielä poimia nämä Marimekon Kippis-kuosiset Converset, sillä kyllähän se aina sydäntä lämmittää nähdä luksusmerkkien joukossa jotain suomalaista. Nämä muuten tulivat myyntiin Converse x Marimekko -mallistossa viime syksynä.

Ihanaa heinäkuuta ja alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onneksi mun kompastuskiveni ovat ainoastaan värimeikkituotteet. Yhdessä kenkämanian kanssa se olisi tilin tuhoava yhdistelmä :D

  VastaaPoista
 2. Hehee, ja kun lisätään vielä laukut, mekot ja korut, on kierre loputon. :-D Tosin onneksi toistaiseki tyydyn lähinnä vain huokailemaan kalleimpien designerjuttujen perään. Mutta ehkä ne Repetton ballerinat pitää vielä hankkia! :-)

  VastaaPoista
 3. Oi, oi, oi: shoe candy! :)

  Suosikkini olivat mustat Zanottin saapikkaat ja Olympian Croissantit: voisin todellakin tepastella niillä luksusjahdilla, esimerkiksi Nizzassa tai Monacossa. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 4. Shoe candya todellakin! :-) Mä en edes osaa päättää, mitkä noista ovat suosikkini, kun ovat kaikki niin ihania. Zanottit ovat kyllä upeat, sellaiset, että aiheuttavat wau-efektin, kun ne näkee. Ja Välimeri oli minullakin mielessä luksusjahdin sijaintina, Nizza tai Monaco toimisi erittäin hyvin. Ehkä myös Cannes. :-) Mistä tuli mieleen, että merelle pääsy Rivieralla on ehdottomasti lisättävä to do -listaan, en ole koskaan siellä päin merellä käynyt!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!