sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Synttärilahjoja

Kerroin teille jo aikaisemmin täällä Yves Rocherilta saamastani syntymäpäivälahjasta (ja siihen liittyvistä muista hankinnoista...). No, Yves on niin kiltti, että sain sieltä toisenkin synttärilahjan. Kun ensimmäinen tuli postitse kortilla ja haettiin myymälästä, toinen tuli sähköpostilla ja sen sai Yves Rocherin verkkokaupasta. Ja pitihän sekin sitten hyödyntää. ^_^ Tällainen satsi sieltä sitten kotiutui:

Ostokset plus synttärilahja.

Ostokset eli Retropical-suihkugeeli, Smoothie Eau de Toilette mango & passionhedelmä,
Monoi de Tahiti -kuivaöljy, Monoi de Tahiti -suihkugeeli ja Candied Mallows -vartalovoide.

Synttärilahja eli So Elixir Purple -vartalovoide ja -mini-edt.

Eli verkkokaupan synttärilahja oli So Elixir Purple -sarjan vartalovoide ja minikokoinen eau de toilette. Lisäksi ostin parit kesätuotteet eli Retropical- ja Monoi de Tahiti -suihkugeelit, Monoi de Tahitin vartaloöljyn sekä Smoothie-sarjan edt:n mangon ja passionhedelmän tuoksuisena. Lisäksi löytötorilta löytyi ilmeisesti viime joulun kausituotteena ollut Candied Mallows -vartalovoide. Täytyy myöntää, että tuolla YR:llä aika helposti vähän riehaantuu, kun monien tuotteiden hinnat ovat aika edulliset, ja nyt taisi olla vielä aika hyvin tuotteita alennuksessa (tai ehkä siellä on aina?). Koko satsille tuli hintaa 21 euroa, eikä toimituskulujakaan tarvinnut maksaa, kun yli 17 euron tilauksen saa ilman toimituskuluja.

Suihkarit päätyivät vielä kaappiin odottamaan käyttöä, samoin synttärilahja (josta tuon minituoksun luultavasti lahjoitan eteen päin ellei vartalovoide osoittaudu sitten käytössä todella jumalaisen tuoksuiseksi), mutta muut olen ehtinyt jo testata. Mangon ja passionhedelmän tuoksuinen Smoothie-edt oli ehkä pieni pettymys, sillä ihastuin toiseen smoothietuoksuun, punaisiin marjoihin, aivan palavasti. Mutta ihan kiva kesäinen tuoksu tuo mangokin on eikä se alessa maksanut kuin 2,90 euroa, joten eiköhän se tule käytettyä vaikka huonetuoksuna jos ei muuten.

Monoi de Tahiti -vartaloöljy ja Candied Mallows -vartalovoide sen sijaan ovat olleet tosi kivoja uusia tuttavuuksia. Tahiti-vartaloöljyn tuoksu on vaan jotain aivan huumaavaa, ja vaikka yleensä en pidä kovin voimakkaista ja pitkään kestävistä tuoksuista, tätä olen kyllä jaksanut nuuhkia eikä se ole alkanut tökkiä. Sen verran varovainen olen sen kanssa vielä ollut, että olen levittänyt öljyä vain säärille. Kuivaöljy imeytyy yllättävän hyvin, mistä myös plussaa, ja jättää ihon aika kivasti hieman hohtavaksi. Jos olisin ruskettunut, se varmasti myös korostaisi rusketusta kivasti. ^_^

Samaten Candied Mallows -vartalovoide (eli sokeroidut malvat, mitä ihmettä ne ovat?) tuoksuu aivan ihanan karkkimaiselta. Se myös kosteuttaa hyvin ja tekee ihon ihanan pehmoiseksi. Imeytymisessä on ehkä pienen pientä toivomisen varaa, mutta toisaalta tämä onkin talvikauden tuote ja talvella ongelmaa ei varmaan ole. Tässä on mukana myös pieniä kimallehippusia, jotka ovat ehkä vähän hassuja, sillä vaikka periaatteessa rakastan kaikkea kimaltavaa, ovat hiput aika isoja ja niitä on aika vähän, joten lopputulos on ehkä vähän pilkullinen. Minua se ei kuitenkaan mitenkään häiritse. Tykkään tästä itse asiassa niin paljon, että voisin hamstrata tätä lisää, jos tätä vielä löydän. Vai tietääkö joku, voiko tätä odottaa myyntiin ensi jouluksikin?

Lisäksi ostin Pure System -sarjan puhdistavan kasvonaamion, joka myytiin kerta-annospusseissa kahden pussin pakkauksessa, niistä en nyt ottanut kuvaa. Naamio oli ihan kelpo puhdistava savinaamio, mutta vastaavia on kyllä paljon muitakin, joten tuskin ostan uudestaan.

Niin ja sitten ostin tämän:

Pumppu.

En edes tiennyt, että näihin Plaisirs Nature -sarjan suihkugeeleihin on mahdollista ostaa pumppu ennen kuin luin siitä Ostolakossa-blogista. Miten kätevää! Olin ajatellutkin, että tuollainen iso pullo (näissä on tavaraa peräti 400 ml) kierrekorkilla on käytössä tosi hankala. En myöskään ole onnistunut huomaamaan näitä YR:n myymälässä tai verkkokaupassa. Mutta siis aivan loistava lisä, suosittelen! Pumppu maksoi yhden euron ja sen voi vaihtaa uuteen pulloon, kun edellinen tyhjenee. Smoothie-suihkarit hankin siis edellisen synttärilahjani yhteydessä.

Tein muuten myös toisen (vai kolmannen, jos se edellinenkin YR lasketaan, vaikka eihän meillä lasketa ^.^) synttärilahjahankinnan, nimittäin BeautyBaysta, mutta tekemäni tilaus ei ole vieläkään saapunut, vaikka tein tilauksen jo kaksi viikkoa sitten! Mur! Harmittaa kyllä vähän, kun jotenkin olen odottanut sitä tilausta kuin kuuta nousevaa ja BB:n nettisivujen mukaan toimitusaika pitäisi olla 5 - 7 työpäivää. Hmph.

Joka tapauksessa: hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja erityisesti tsemppiä niille, jotka palaavat töihin loman jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!