tiistai 30. heinäkuuta 2013

Hauschkaa ja Iconia

Minäkin pääsin vihdoin aleshoppailemaan Emotioniin, nimittäin kävin viime viikonloppuna Hämeenlinnassa ja erityistoiveenani oli käydä ruokaostoksilla Hämeenlinnan Prismassa, sillä tiesin, että siellä on myös Emotion. Pääkaupunkiseudulla kun alet ja etenkin kosmetiikka-alet alkavat jo vedellä viimeisiään (tai ainakin tarjonta on tullut jo aika hyvin koluttua), joten innostuin kovasti ajatuksesta Emotionin aleista, jotka ilmeisesti ovat vielä aika tuore tapaus. Ja vaikka Emotioneita on toki pääkaupunkiseudullakin, ei niitä nykyään osu yhtään minulle helpon matkan päähän.

Selektiivisen puolen aletarjonta oli ehkä pieni pettymys, paleteista (joihin olisin hyvinkin saattanut sortua) taisi olla tarjolla vain Diorin Junglea ja Chérie Bow -palettia, jotka olen jo nähnyt aiemminkin alessa ja kyennyt suht sujuvasti ohittamaan. Diorin kynsilakkoja oli aika paljon ja melko hyvällä alennuksella, mutta sävyt eivät sytyttäneet. Ja monissa tuotteissa alennusprosentit olivat vielä sen verran pienet, ettei tullut tarvetta ostaa ihan vaan sen takia, että onpas nyt halpaa. ^_^

Mutta ei hätää, ei sieltä nyt tyhjin käsin tarvinnut lähteä:


We Care Iconin huulikiilto x 2 ja Dr. Hauschkan luomiväriduo.

Neiti Kameleontti -blogin Päivi kertoi juuri vähän aikaa sitten hankkineensa Dr. Hauschkan luomiväripaletin Emotionin alesta (postauksen paletista voi lukea täällä), joten kun näin Dr. Hauschkan meikkejä tuolla Hämeenlinnan Emotionissa puoleen hintaan, kiinnostuin heti. Luomivärejä oli tarjolla pari duoa ja muutama yksittäinen sävy, ja kun testereitä ei ollut, sain ystävälliseltä myyjältä sen verran apuja, että hän availi duopakkaukset, jotta edes näin sävyt. Dr. Hauschkan ständillä oli myös testereitä muista sävyistä ja kävin niitä kokeilemassa, jotta sain käsitystä värien laadusta.Pakollinen taidekuva. ^.^

Luomiväriduon pakkaus on minusta pelkistetyn tyylikäs, ja se on minusta paljon kivemman näköinen kuin trioluomivärien kullanvärinen pakkaus mustalla tekstillä. Tästä tulee sellainen vähän ylellinen vaikutelma. Vaikka sormenjäljet näkyvätkin hyvin.

Koska olen näin kesän myötä innostunut vähän tummemmista luomivärisävyistä (no siis minun mittapuullani), päädyin kahdesta sävyvaihtoehdosta pykälää tummempaan, jonka numero on 07 - nimeä paletilla ei ole. Sävyt ovat pehmeän ruskea Soft Cinnamon ja tummempi ruskea Deep Bronze, joka minusta on kyllä aika neutraalisävyinen ruskea eikä pronssinen. Sävyissä on ihan aavistuksenomainen hieno hohde, mutta luomella ne näyttävät käytännössä mattaisilta.

Koostumus luomiväreissä on moitteeton, pigmenttiä riittää, ne levittyvät hyvin ja pehmeästi ja niitä on helppo työstää. Eivät varise eivätkä haihdu päivän mittaan pois. Onhan näillä hintaakin eli laatua kyllä jo odottaakin, kun paletin normaalihinta on lähes 30 euroa. Alennuksen jälkeen tälle jäi siis hintaa 14,90 euroa.


Dr. Hauschkan Soft Cinnamon (vasemmalla) ja Deep Bronze.
Ja vielä swatchit auringossa ja varjossa.

Kaikki varmaan jo tietävät, että Sokoksen ja Emotionin oma We Care Icon -sarja uudistuu ja nykyisiä tuotteita myydään nyt pois hyvin edullisesti. Eiväthän WCI:n tuotteet normaalistikaan kalliita ole, mutta nyt hinnat ovat euron parin luokkaa. Ainakin Helsingin Sokoksella hyllyt ovat jo jonkin aikaa kumisseet tyhjyyttään ja tuotteita on ollut enää hyvin vähän, mutta Hämeenlinnan Emotionissa tarjontaa olikin vielä vaikka kuinka, joten pitihän sekin katsastaa.

Lopulta päädyin vain kahteen huulikiiltoon. Vaikka omistan jo ihan liikaa huulikiiltoja, hei, eihän näistä voinut kieltäytyä, kun hintaa oli 1,50 euroa kappaleelta!

We Care Icon Magnetic Lips Perfect Shine Lip Glossit.
Swatchit auringossa ja varjossa.

Sävyt valitsin sillä perusteella, että molemmissa on vähän kimalletta. Sävyjen numeroita tai nimiä en pakkauksista onnistunut enää löytämään eivätkä Sokoksen verkkokaupan sävykuvat ole niin tarkkoja, että uskaltaisin niiden perusteella näille alkaa nimiä arpoa. Jos joku tietää, mistä sen sävyn näistä löytää, saa vinkata!

Mutta siis: melkein harmittaa, etten ostanut näitä enempää, sillä olen tykännyt näistä tosi paljon! Pärjäävät minusta hyvin monille hintavammille huulikiilloille. Koostumus on miellyttävän paksua mutta ei tahmaista ja nämä antavat kivasti sävyä huulille ja näyttävät silti suht luonnollisilta huulilla. Kiilto tuntuu melko vesimäiseltä ja sellaiselta, että väri haihtuu nopeasti pois, mutta pysyvyys on minusta suorastaan hämmästyttävän hyvä. Testattuani näitä nyt pari päivää mökillä ääriolosuhteissa voin kertoa, että kiilto on kestänyt mm. parin tunnin vene- ja uintireissun häviämättä huulilta kokonaan. Ai niin, vielä plussaa hyvin miedosta tuoksusta, sillä minulla jäävät jotkut halvemmat huulikiillot käyttämättä tunkkaisen tuoksun takia. Esimerkiksi Natural Coden huulikiiltoja en enää viitsi ostaa, sillä olen kyllästynyt niiden hajuun niin, että se todella tökkii. Jos siis näihin vielä Sokoksilla tai Emotioneilla törmäätte, kannattaa tutustua!

Oletteko kokeilleet Dr. Hauschkan tai We Care Iconin meikkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!