lauantai 13. heinäkuuta 2013

Essien kesälakkoja

Koska rakastan kesää, en voi vastustaa kesän meikki- ja kynsilakkakokoelmia. Kesällä haluan käyttää kirkkaita värejä, mukaan ripaus nudea ja metallinhohdetta. Niin ja tietenkin pastellivärejä. Ja neon. ^_^ No ymmärrätte mitä tarkoitan: tummia värejä ehtii kyllä käyttää sitten kun on taas pimeää. Keällä käytetään kesävärejä. <3

Essien tämän kesän Naughty Nautical -kokoelmaan rakastuin heti, kun näin siitä ensimmäiset promokuvat. Hankinkin siitä neljä minikokoista lakkaa sisältävän kuution heti kun sen löysin:

Essie Naughty Nautical -minilakkasetti.

Essien Naughty Nautical, Sunday Funday, The More The Merrier ja Full Steam Ahead.

Koralli on minulle tämän kesän ehdoton hittiväri, joten ensimmäisenä kynsille näistä pääsi Sunday Funday:


Essie Sunday Funday.

Sunday Funday on kirkas korallinpunainen cremelakka, jossa on pienenpientä hopeanväristä kimalletta. Se ei tosin näy kynsillä kovin selvästi, mutta auringossa sen kyllä huomaa, kun katsoo kynsiä tarkemmin. Sen verran kesälomamoodissa olen, etten muista, onko kuvissa lakkaa kaksi vai kolme kerrosta. Koostumus oli kuitenkin kaikin puolin moitteeton ja lakka levittyi nätisti ja myös pysyi hyvin. Aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Seuraavaksi halusin kokeilla kokoelman nimikkolakkaa Naughty Nauticalia:


Essie Naughty Nautical.

Tätä Naughty Nautical -lakkaa olin kuolannut promokuvien perusteella eniten, sillä rakastan turkoosia ja turkoosit kynsilakat ovat heikko kohtani (tai noh, kuten olette tainneet huomata, yksi niistä heikoista kohdista ^_^). Mutta lakka on minun mielestäni kyllä ihan selvästi vihreä eikä turkoosi, jonka miellän paljon sinisemmäksi. Ihan kaunis siniseen taittava vihreä kyllä. Tämäkin on koostumukseltaan creme ja tässäkin on pientä hopeanväristä kimalletta, joka erottui pullosta aika selväsi, kynsillä ei ihan niin hyvin eikä minusta yhtä selväsi kuin Sunday Fundayssa. Koostumukseltaan tämäkin oli oikein mallikelpoinen, levittyi hyvin, ei raidoittunut ja kesti hyvin. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana näissäkin Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Kokeilua odottavat siis vielä limenvihreä More The Merrier, joka tuntuisi ainakin juuri nyt oikein houkuttelevalta kesävarpaille, ja vaalea lila Full Steam Ahead.

Oman minilakkakuutioni tilasin Transdesignilta, missä sillä oli hintaa vähän alle 13 dollaria.

Oletteko te muut ehtineet jo kokeilla Essien kesälakkoja? Entä minkälaisia värejä tykkäätte kesällä käyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!