lauantai 20. heinäkuuta 2013

The Clutch

Eikö ole ihanaa, kun löytää itselleen uusia tarpeita?

Minun uusi tarpeeni on sisälaukku. Olenhan minä niistä kuullut ja lukenut ennenkin, mutta jotenkin ajatus tuntui vähän tylsältä. Ja ehkä hitusen tätimäiseltä. Kunnes sitten luin MaaLilla-blogin Jennin postauksen hänen hienosta BagPodistaan. Ahaa, aika kiva ja siis tosi hyvä idea!

Joten syytän ja kiitän Jenniä. Sekä Stockan alen loppurysäystä. Joka alkoi sopivasti juuri sinä päivänä, kun lähes kaksiviikkoinen mökkihöpertymiseni päättyi. Siellä ryysätessäni turistien kanssa harvaksi käyneen laukku/läppärisuoja/lompakkovalikoiman äärellä suorastaan tunsin sen pienen lampun syttyvän, kun katseeni osui tähän kaunottareen: hei tuohan olisi ihan täydellinen sisälaukku! Look at her:

Versace Collectionin wristlet. <3


Ja aijettä mä rakastan sitä, että Stockalla on taas kunnolliset alet ja loppurysäyksissä alkaa olla niin halpaa, että olisi suorastaan tuhlaamista olla ostamatta. No ainakin melkein. Joten alun perin ehkä vähän kalliinpuoleinen sisälaukkukandidaatti maksoi enää 60 euroa, ja sehän ei aidosta designertuotteesta ole paljon mitään. Joten kaunotar kainaloon ja kassalle.

Koska minähän tarvitse sisälaukun. Ihan oikeasti. Siihen ei tarvitse mahduttaa koko omaisuutta, mutta ne aina mukana kulkevat pienet jutut, jotka usein unohtuvat juuri siihen toiseen laukkuun, sillä viikon mittaan käytän useampaa laukkua jo ihan siksi, että monena päivänä mukanani on käsilaukun sijaan treenikassi. Puuteri, kampa, pari huulikiiltoa, huulirasva, puuteripaperit, aurinkolasit, ja tarvittaessa voin sujauttaa sisälaukkuun kaiken muunkin päivittäisen tarvittavan lompakosta ja avaimista kalenteriin ja kännykkään. Ideana siis on, että enää näitä ei tarvitse jokaista erikseen siirrellä laukusta toiseen, vaan siirtää vain pelkän sisälaukun, ja kaikki on taas mukana. Perfect.

Tietenkään mikään ei estä käyttämästä tätä valko-kelta-kultaista kaunotarta ns. normaalisti eli clutchina. Se muuten sopisi ihan täydellisesti kesäpartyihin uuden mustan All Saintsin Dita-mekkoni ja superkorkeiden sandaalien kanssa. Enää puuttuu ne partyt. Anyone?

Ja loppuun vielä vähän designertriviaa:
Muotitalo Versacen alabrändi Versace Collection perustettiin 1990-luvun alussa, ja alkujaan se keskittyi miesten tuotteisiin ja Amerikan markkinoille. Hyvän menestyksen myötä brändi laajeni pian myös muualle maailmaan. Vuonna 2009 Versace Collection lanseerasi Donatella Versacen ohjauksessa oman tuotelinjan myös naisille. Versace Collectionin logossa on puolikas Medusan pää, mikä on suora viittaus brändin emoon.

Btw, en ostanut Stockan loppurysäyksestä mitään kosmetiikkaa!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihana on!
  Alkaakohan tästä uusi villitys..? ;)

  VastaaPoista
 2. Eikö?! Olen ihan rakastunut (taas).
  Ja hehee, veikkaan että alkaa. Sisälaukkuvillitys valtaa Suomen. :-D

  VastaaPoista
 3. Ei jumpe! Se on aivan upea! Oon ihan lääh nyt täällä! Täydellinen värikin. Love it x 1000! :P

  VastaaPoista
 4. No voi kiitos! Mun clutchini aka. sisälaukkuni nyt vähän jo punastuu täällä. Mutta on se vaan ihana. Juuri täydellinen yhdistelmä valkoista ja neonkeltaista. Kyllä sitä kelpaa sujautella laukusta toiseen. Että kiitos sulle vaan ideasta!! :-)

  VastaaPoista
 5. Aika mahtava! Liian kirkas makuuni "yksin", mutta mainitsemaasi funktioon ihan täydellisen piristävä ja erikoinen.

  VastaaPoista
 6. En minäkään ehkä olisi tätä pelkästään pikkulaukuksi hankkinut, vaikka väriyhdistelmä kovasti miellyttääkin. Kävi myös mielessä, onko tämä keskellä talvea ja tummempien laukkujen kanssa liian räväkkä, mutta talvellahan tämä muistuttaa minua kesästä. Täydellistä. Edelleen. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!