torstai 18. heinäkuuta 2013

Splash!

Otsikko ei nyt viittaa suosittuun tv-ohjelmaformaattiin, jossa julkkikset hyppivät uima-altaaseen erikoisissa asukokonaisuuksissa, vaan - saippuaan. Olen ehkä maininnut täällä aikaisemminkin, että yksi heikkouteni on saippuat. Siis ne ihan tavalliset palasaippuat. Tai en minä ihan perus markettisaippuoista vielä riehaannu, mutta tiedättehän te ne hyvältä tuoksuvat, kauniin väriset, suloiset, pienet, isot, keskikokoiset saippuat, joita nykyään löytyy vaikka minkälaisia? Voisin hankkia niitä vaikka kuinka paljon!

Olen törmännyt Soap Factoryn saippuoihin aina välillä netissä ja käynyt myös tutkailemassa niitä Soap Factoryn nettisivuilla, mutten ole nähnyt niitä livenä. Joten kun löysin niitä mökkimme lähelle avatusta sisustuspuodista, olin aivan täpinöissäni.

Jos Soap Factoryn nimi ei ole entuudestaan tuttu, tässä lyhyt infopläjäys: Soap Factory on muutama vuosi sitten perustettu sipoolainen perheyritys, joka valmistaa käsintehtyjä saippuoita mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista. Mitä muuta oikeastaan voisi toivoa? Löytyy kotimaisuutta, käsityöläisyyttä, perheyritystä ja luonnollisia raaka-aineita. No entäs ne tuotteet? Ainakin ne näyttävät ja kuulostavat todella houkuttelevilta. Saippuoilla on sellaisia nimiä kuin Juicy, Greeny, Bob ja Aito ja niissä on erilaisten öljyjen lisäksi käytetty raaka-aineina mm. turvetta ja merisuolaa. Tuoksunsa ne saavat erilaisten eteeristen öljyjen yhdistelmistä.

Hipelöityäni ja nuuhkittuani aikani (= pitkään) sisustusmyymälän SF-valikoimaa päädyin saippuaan nimeltä Splash:

Soap Factoryn Splash.

Näin Splashista kerrotaan Soap Factoryn nettisivuilla:

Turkoosi meri, suolaiset pärskeet, hiekkarantaa silmänkantamattomiin… Jos pidät raikkaista tuoksuista, et voi olla rakastumatta tähän saippuaan! Mineraalirikas merisuola tekee Splashistä miedon ja hellävaraisen, joten se sopii erityisen hyvin myös kuiville käsille tai kasvosaippuaksi. Laitoimme mukaan myös piparmintun eteeristä öljyä, joka viilentää ja lisää työvireyttä, sekä vahvistavaa eukalyptusta. Melkein kuin miniloma!

Ei siis mikään ihme, että rakastuin tähän! Ja voin kertoa, että olen todella aivan rakastunut! Splashin tuoksu on kertakaikkisen hurmaava, piparminttuinen ja vähän makea, aivan kuin joku ihana piparminttukarkki! Lisäksi se näyttää todella suloiselta, vaahtoaa ihanasti ja jättää ihon suloisen pehmeäksi. Minä sain muuten tämän parhaiten vaahtoamaan saunassa hieromalla tätä ensin pesusieneen. Sen jälkeen pesusienestä sai aivan ihanaa paksua kermaista vaahtoa. Ah! Joten voin ainakin suositella tätä suihku- ja saunakäyttöön pesusienen kaveriksi.


Mutta kyllä tämä toimii varmasti myös käsisaippuana, ja tästä voisi tulla ihana tuoksu kylppäriin tai vessaan. Hmm, täytyy ehkä kokeilla. Soap Factoryn mukaan tätä voi käyttää jopa kasvosaippuana. Tietysti sitäkin piti kokeilla ja ainakin tämä pesi hyvin, mutta iho jäi silti pehmeäksi eikä kiristävän kuivaksi. Yhden kokeilun perusteella en kuitenkaan voi vielä sanoa, sopisiko tämä minulle pidempiaikaiseen käyttöön kasvojen puhdistuksessa. Mutta voisin hyvinkin käyttää tätä ainakin silloin tällöin vaikka juuri saunassa käydessä.

Niin ja koska ostin tämän mökille saunakäyttöön eikä minulla ollut valmiiksi sopivaa astiaa, jouduin ostamaan myös tuon suloisen saippua-alustan. Voi voi. ^_^ Menee vähän lifestylen puolelle, mutta kyllä se vaan näyttää aika kivalta meidän satavuotiaan hirsisaunan ikkunalla.


Joudun ehkä tilaamaan muutaman saippua lisää tuolta Soap Factoryn verkkokaupasta, niin hyvin tämä Splash minut vakuutti. ^_^ Hintaa saippuoilla on 5,50 euroa ja yhden saippuan paino on vähintään 70 grammaa.

Onko kukaan teistä lukijoista kokeillut Soap Factoryn saippuoita? Tai minkälaisia saippuasuosikkeja teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!