perjantai 5. heinäkuuta 2013

Yves Rocheria

En ole mikään erityisen ahkera Yves Rocherin tuotteiden kuluttaja, mutta kerran vuodessa minut saa takuuvarmasti YR:n myymälään. Ja syy on yksinkertainen: Yves Rocherilta saa synttärilahjan! Pieni juttu, mutta minuun se toimii. Saan joka vuosi hyvissä ajoin ennen itse juhlapäivää kortin, jolla lahjan saa lunastettua. Kortilla saa myös muita etuja, jotka sitten tietenkin (säästeliäänä tyttönä ^_^) haluan tsekata. Tänä vuonna etuina oli ilmaisen yllätyslahjan lisäksi 50 prosentin alennus vapaavalintaisesta tuotteesta ja kaksi tuotetta yhden hinnalla. Lisäksi yli 14,90 euroa maksavista ostoksista sai ilmaisen Plaisirs Nature -suihkugeelin.

Noh, käväisin Yvesin myymälässä viime viikolla aika nopeasti, sillä olin menossa tapaamaan ystävääni, ja valikoin reippaaseen tahtiin kasan tuotteita, joihin ajattelin etuni hyödyntää. Kassalla sitten selvisi, että "kaupan tarjoukset" menevät kortin etujen edelle, ja tähän aikaan vuodestahan YR:n myymälässä ei paljon muuta olekaan kuin kampanjoita ja tarjouksia. Osa tuotteista oli kampanjalla osta 3, maksa 2, ja melkein kaikki loput tuotteet olivat 50 prosentin alessa. No, eipä tuo minua haitannut, kun olin kerran tuotteet valinnut (ja sain ne edullisesti!), myös halusin ne omakseni. ^_^ Tällaista kannoin sitten kotiini:

Yves Rocherin Smoothie-suihkugeelit mango-passionhedelmä ja punaiset marjat.

Näistä Smoothie-suihkugeeleistä olin nähnyt vilauksen Zuzzurullonan blogissa ja ne olivat jääneet kaihertamaan mieltä, joten olin jo etukäteen päättänyt tsekata nämä. Nämä Smoothie-tuotteet ovat kausituotteita ja siis ilmeisesti myynnissä vain kesän ajan (saa korjata, jos olen väärässä). Mango-passionhedelmä-smoothie-suihkarin valitsin kaupanpäällisenä, kun sain sen 14,90 euroa täyteen. En yleensä hirveästi välitä mangon tuoksusta (koska en jostain syystä pidä sen mausta), mutta otin suihkugeelin jo käyttöön ja täytyy sanoa, että se tuoksuu juuri niin hedelmäisen raikkaalta miltä se näyttää. Aivan huippu kesäkäyttöön siis! Näillä oli hintaa 5,50 euroa/kpl ja pullossa on tavaraa peräti 400 ml.

Punaiset marjat -smoothie-suihkarin sain itse asiassa myös ilmaiseksi, sillä näistä oli kaupassa ota kolme maksa kaksi -kampanja, ja suihkugeelin lisäksi ostin tällaisen:

Yves Rocher Smoothie Eau de Toilette tuoksuna punaiset marjat.

Näitä ostin peräti kaksin kappalein (toisen vein jo mökille), ja hyvä että ostin, sillä tuoksu on aivan hurmaava! Olen aika hajuherkkä enkä yleensä osta tai käytä hajuvesiä, mutta ajattelin, että tämä voisi olla sen verran "epähajuvesimäinen" ja enemmän marjainen, että voisin kokeilla. Ja että ainahan tämän voi käyttää huone/vessatuoksuna, jos ei muuta käyttöä keksi.

(Suosittelen muuten lämpimästi kokeilemaan huonetuoksuna jotain vartalotuoksua tai vaikka vähälle käytölle jäänyttä hajuvettä. Mulla on jo jonkun aikaa ollut vessatuoksuna Body Shopin mansikantuoksuinen vartalosuihke ja voin sanoa, että pesee kaikenlaiset tunkkaiset ilmanraikastimet mennen tullen.)

Mutta takaisin Yvesin marjaiseen edt:hen. Sen tuoksu on aivan ihana karkkimaisen makea mutta samalla siinä on juuri sopivasti marjaista raikkautta niin, ettei se ainakaan minun nenääni ole liian tunkkainen. Ja tuo pullo! Siis apua, se on niin uskomattoman kasari, että olisin voinut ostaa näitä vaikka kuinka monta! Ehkä käynkin vielä joku päivä hakemassa muutkin tuoksuvaihtoehdot. Hintaa tällä oli 5,90 euroa. Eli voisin melkein sanoa, että jos et tätä vielä omista, hanki se nyt, kun näitä vielä saa!

Lisäksi nappasin kokeiluun vielä tällaisen, jotta sain ostoksia niin paljon, että 14,90 euron raja ylittyi ja sain siis vielä tuon toisen suihkugeelin ilmaiseksi:

Yves Rocher Pure System -kasvovesi.

Pure System -kasvoveden vein myös mökkikäyttöön. Se lupaa supistaa ihohuokosia ja on tarkoitettu näppyherkälle iholle, siis minulle. Hintaa tällä oli 5,90 euroa ja viime viikonlopun kokeilun perusteella se vaikuttaa ihan kelvolliselta peruskasvovedeltä. Koostumus on aika paksua ja geelimäistä, ehkä paksuinta mihin olen kasvovedeksi kutsutussa tuotteessa törmännyt.

Ai niin se synttärilahja. No se oli tämä:

Yves Rocherin Neroli Eau de Parfum.

Tämä Neroli-tuoksu jää minulta kyllä käyttämättä, kun en hajuvesiä pysty käyttämään. Täytyy laittaa kiertoon (jos muuten joku teistä lukijoista on tämän Neroli-tuoksun ystävä, saa ilmoittautua minulle!). Eli synttärilahja, jonka vuoksi lähdin, ei nyt ollut ihan mieleinen. Mutta se ei edes haittaa, kun sain niin paljon kaikkea muuta ihanaa! ^_^

Ihanaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!