perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tutu-rakkautta

Olen heikkona, no, moniin juttuihin, kuten blogin lukijat ovat varmasti huomanneet, mutta yksi niistä on kynsilakkasävyt, joiden nimet liittyvät tanssiin. Joten kun näin Diorin tämän kevään Chérie Bow -kokoelman kynsilakan sävyssä Tutu Sokoksella 40 prosentin alessa, harkitsin noin kaksi sekuntia ennen kuin nappasin sen mukaani.

Ja kyllä kannatti. Vaikka minulla jo kohtuullinen kokoelma vaaleanpunaisia lakkoja onkin, on tämä vaan niin kaunis!
Dior Tutu.

Tutu on hyvin pehmeä ja maitomainen vaaleanpunainen, jossa minusta on hitunen harmaata tuomassa herkkyyttä ja pehmeyttä. Se taittaa myös vähän siniseen ja tietyssä valossa väri näyttääkin jopa vaalean lilalta. Koostumus on taattua Dior-laatua, lakka peittää ja levittyy oikein nätisti. Pientä raidoittumista on havaittavissa, ja jos en olisi lakannut kynsiä niin kiireessä (ja ilman Seche Viteä!), olisin voinut lisätä kolmannenkin kerroksen. Mutta hyvin tämä toimii näinkin. Pahoittelut kuitenkin suttuisesta lakkauksesta, se ei ollut lakan vika. ^_^ Kuvissa lakkaa siis kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana CND:n Super Shiner.

Olen tosiaan onnistunut hukkaamaan Seche Viteni (älkää kysykö, miten se on mahdollista!). Jos se ei pian ilmaannu piilostaan, on varmaan pakko marssia kauppaan ostamaan uusi, niin orpo oli olo, kun tosiaan pienessä kiireessä tätä lakkausta tein ja vielä huomasin, ettei minulla ole pikakuivattajaa.

Diorin lakat ovat sen verran hinnakkaita, etten näitä normaalihintaisena yleensä raaski ostaa. Nyt alennuksen jälkeen tälle jäi hintaa noin 17 euroa, mikä taitaa olla aika lailla saman verran mitä esimerkiksi OPIn lakat meillä maksavat normaalihintaisina. Tästä laadusta ja väristä maksan sen kyllä ihan mukisematta. Koska tämä tosiaan on osa Diorin tämän kevään kausikokoelmaa, on hyvät mahdollisuudet löytää tämä vielä alesta. Toisaalta kun näm loppuvat, ei lisää enää tule. Ainakin Helsingin keskustan Sokoksella näitä oli vielä eilen eli torstaina iltapäivällä useampi kappale jäljellä.

Olen muuten kuullut, että Emotioneissa olisi nyt hyvät alet meneillään ja niissä ilmeisesti on alessa juurikin kausikokoelmia. Koska omilla normireiteilläni ei nykyään Emotionia ole, olen jopa harkinnut reissua johon Etelä-Suomen Emotioniin ihan varta vasten aleja ihmettelemään ja tietenkin toivon mukaan alelöytöjä tekemään. ^_^

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Eikö olekin! Vaikka väri on näinkin tavallinen, huomaan tuijottelevani kynsiä koko ajan. Kyllä se Monsieur Dior vaan osaa. ;-)

  VastaaPoista
 2. Ääh, näin tuon lakan kicksissä tänään ja rakastuin siihen heti. Vitsi kun ei ollut siellä entressen sokoksessa tota kynsilakkaa. Hmpf, täytyy kai ostaa normaalilla hinnalla!

  VastaaPoista
 3. Hitsi, minusta näitä oli jäljellä vielä eilen keskustan Sokoksessa alepöydässä, alennus tuo sama 40 prosenttia, pääsetkö siellä käymään? Elleivät sitten ole siivonneet alepöytiä pois, aika tyhjää siellä muuten näytti jo olevan. Tai muissa Emotioneissa, niissä kai alet vielä jatkuvat? Ihana tämä kyllä on!

  VastaaPoista
 4. Jes, nyt kyllä onni potkas. Kävin stadin sokokses ja löysin viimeisen kappaleen! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Voi jee, ihan mahtavaa!!! Ja onnittelut uudesta Diorista, se on kyllä upea!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!