tiistai 9. heinäkuuta 2013

Little Humming Book ja muita ihanuuksia

Tein jokin aika sitten tilauksen Adambeautylle, noh, en suoraan sanottuna muista edes miksi, luultavasti ihan vaan kun en ole vähän aikaan sieltä mitään shoppaillut. ^_^ Tällainen saalis tällä kertaa:

Kiss Me Heroine Make Long & Curl -ripsiväri ja poistoaine, Lavshucan Eyebrow Pencil -kulmakynä, Kanebo Median Gradat -luomiväritrio ja Majolica Majorcan Little Humming Book 2 -paletti. 

Tilauksen liikkeellepaneva voima taisi olla tuo Majolica Majorcan Little Humming Book 2-paletti. Majolica Majorca on Shiseidon merkki, jonka luomiväreistä etenkin olen tykännyt tosi paljon. MM on suunnattu vähän nuoremmalle kohderyhmälle ja tuotteet ovat hinnaltaan aika edullisia mutta silti minusta varsin hyvälaatuisia, kuten muutenkin aasialaisessa markettikosmetiikassa.

Nyt Majolica Majorca julkaisee 10-vuotisjuhlansa kunniaksi kolme Little Humming Book -nimeä kantavaa pikkuruisen kirjan muotoon paketoitua meikkipalettia. Kun tämä sarjan kakkososa osui silmiini, en vaan raaskinut jättää sitä tilaamatta. Katsokaa nyt:Majolica Majorca Little Humming Book 2.


Majolica Majorcan Little Humming Book 2 swatchattuna
(sama järjestys kuin paletissa).
Swatchit auringossa.

Paletissa on ylhäällä hohtava sininen (Water Mirror) ja hohtava valko-kultainen (Night Dress) luomiväri ja alhaalla kuparinen voidemainen luomiväri (Earth Land) ja korallinen läpikuultava huulikiilto (Swan Bill). En ole tätä vielä käytössä kokeillut, mutta ainakin swatchatessa värit tuntuivat levittyvän hyvin ja värin voimakkuutta pystyi säätelemään kerrostamalla. Tuo kuparinen voidemainen luomiväri on kaiketi tarkoitettu pohjaväriksi, jonka päälle sinistä ja vaalea luomiväriä kerrostetaan. Täytyy kokeilla, miten toimii!

Koska olen tykännyt aasialaisten merkkien edullisista (markettisarjojen) luomiväreistä todella paljon, ostin kokeiluun myös Kanebon Media-sarjan luomiväritrion. Se on minulle entuudestaan tuntematon enkä ole siihen blogeissakaan juuri törmännyt, mutta halpa hinta houkutteli kokeilemaan. Tämä maksoi Adambeautyllä 9,50 dollaria. Ja voi että, kyllä vaikuttaa lupaavalta!

Kanebo Media Gradate-luomiväri sävyssä BR-2.

Kanebo Media Gradate-luomiväri BR-02 swatchattuna.
Ja swatchit auringossa.

Paletissa on kolme luomiväriä: vaalea nudebeige, lämmin persikka ja lämmin suklaanruskea. Kaikissa väreissä on todella kaunis himmeä hohde, ja ne levittyivät swatchatessa ihanan samettisesti. Ainakin swatchien perusteella laatu on ihan huippua, tällaista harvoin näkee länsimaisissa markettiluomiväreissä. Värit eivät ehkä ole kovin omaperäiset, mikä onkin aasialaisten luomivärien suuri miinus. Nämä ovat kyllä todella kauniita ja käyttökelpoisia, mutta kun sarjat vuodesta toiseen julkaisevat lähes samoja värejä ja väriyhdistelmiä, ei niitä jaksa koko ajan ostaa uusia. Välillä kuitenkin ^_^ - pitäisi joskus uskaltautua laskemaan, kuinka monta beige-ruskea-luomiväriduoa tai -trioa mun kokoelmista löytyy.

Ihanaisten luomivärien lisäksi ostin Kanebon Lavshucan kulmakynän, joka on minulla jo toinen.

Lavshucan kulmakynä.

Ja siis todellakin, rasti seinään, olen saanut kulutettua loppuun kokonaisen meikkikynän! Ja tykkäsin siitä siis niin paljon, että nyt tilasin uuden. Väri kierretään kynän sisältä, joten tätä ei tarvitse teroittaa (hurraa!), vaaleanruskea sävy on minulle tarpeeksi vaalea eikä liian punertava, ja toisessa päässä on harja, jolla väriä saa vielä vähän pehmennettyä ja karvat harjattua ojennukseen. Eikä hintakaan ole paha, AB:llä 8,50 dollaria.

Ja sitten vielä yksi uusi ripsiväri, sillä Aasiassa tehdään tosi hyviä ripsivärejä, joten uusiin kannattaa aina tutustua. Tällä kertaa uutuus on Kiss Me Heroine Maken Long & Curl:

Kiss Me Heroine Make Long & Curl -ripsiväri ja poistoaine.

Hintaa tällä oli 13,50 euroa ja samaan hintaan sai vielä ripsivärin poistoaineen (vaaleampi pakkaus), joten eihän tästä voinut kieltäytyä. ^_^

2 kommenttia:

  1. Kyllä mökillä voi meikata, ehdottomasti! Mulla on yleensä joku bb tai primer jossa on suojakerroin, ja lisäksi vähintään ripsaria. Ei tarvitse säikähtää kun katsoo peiliin ;)

    VastaaPoista
  2. Eikö ole hassua, että olen vasta nyt tajunnut, että niin voi?! Ei ehkä välttämättä koko arsenaalia, mutta just vähän bb-voidetta, siitähän saa aurinkosuojan ja muutenkin se hoitaa samalla. Ja sitä ripsaria. Huulikiillostakin tulee ihmeen hyvä mieli, kun yhtäkkiä muistaa, että hei mullahan oli tää ihana täällä ja vähän sutaisee sitä huulille. :-) Paitsi että jos aikoo käyttää tasohiomakonetta, ei välttämättä kannata sitä huulikiiltoa ihan hirveästi laittaa. Tämän opin eilen. :-D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!