keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kuinka monta on liikaa?

Otsikkona ikuisuuskysymys, jonka tämän päivän teemana on AA. Ei kuitenkaan se AA, vaan American Apparel, josta innostuin taas pienen tauon jälkeen toukokuisen Amsterdamin-visiitin jälkeen. Joten kun alennusmyyntien aika koitti, piti tietenkin käydä kurkkaamassa, olisiko AA:n verkkokaupassa jotain alekivaa.

Mistä pääsemmekin päivän kysymykseen. Joka täsmentyy seuraavasti: Kuinka monet shortsit kerralla ostettuna ovat liikaa? Ensimmäinen vihjeemme on kuvan muodossa:


Ja vihjeestäkin voimme päätellä, että oikea vastaus on: enemmän kuin viisi. Siis viidet shortsithan eivät vielä ole liikaa!

Ja sitten vastausta täydentävä deduktiivinen perusteluosuus: American Apparelilla olikin aika huimia aletarjouksia ja neljät shortsit maksoivat yhteensä 11 euroa! Viidensienkin kanssa loppusumma oli vain 24 euroa. Tietenkin joku (näsäviisas) nyt kysyy, mihin ihminen tarvitsee viisiä shortseja (epäoleellistahan on, että niitä löytyy jo muutamat entuudestaankin). Mutta näille kaikille löytyy varmasti käyttöä. Vaaleansiniset ja punaiset trikooshortsit lähtevät heti mukaan mökkilomalle, sillä ne sopivat loistavasti kesäiseen oleiluun ja chillailuun. Ehkä ne pääsevät trikoiden kanssa myös tanssitunnille. Valko-sini-raitaiset pussilahjeshortsit ovat niin suloiset, että ne piti saada omaksi. Ne varmaan jätän lähinnä kotikäyttöön, ehkä ne sopivat myös biitsikäynnille kuumana kesäpäivänä. Samat shortsit mustasta trikoosta taas pääsevät tanssituntikäyttöön trikoiden kanssa. Mustat korkeavyötäröiset shortsit taas kelpaavat melkein mihin käyttöön vaan, ja ne näyttävät varmasti kivalta vaikka ihan perus t-paidan ja ballerinojen kanssa.

Näiden lisäksi ostoskoriin päätyivät tällaiset:


Eli kaksi hihatonta toppia, turkoosi ja metsänvihreä, sekä tummanharmaat legginssukkikset.

Niin ja sitten vielä tämä:


Kynsilakat eivät olleet alessa, mutta kun kerran tilauksen teki niin... ^_^ Tämä mintunvihreä kaunotar nimeltään Office saapui muuten edellisenä päivänä kuin muut tilauksen tavarat. Koin pieniä hämmennyksen hetkiä, kun kuriiri soitti ovikelloa ja ojensi paketin, josta löytyi sitten tämä pieni ruskea rasia. Loput tilauksesta saapuivat tänään aamulla toisen firman kuriirin kuljettamana. Outoa. En sitten tiedä, olivatko syynä turvallisuusmääräykset vai saapuivatko tavarat eri paikoista.

Koska tämä lakka näin erikoiskuljetuksena luokseni saapui, piti sitä tietysti heti kokeilla.


American Apparel Office.

Tämä on kuulemma dupe tai ilmeisesti ainakin hyvin lähellä the original minttulakkaa Essien Mint Candy Applea. En sitä omista enkä juuri muitakaan minttulakkoja, koska olen vähän pelännyt, että ne saavat ihoni näyttämään todella punaiselta. Tämä Office taittaa minusta pikkuisen harmaaseen, minkä ansiosta se näyttää hyvältä punertavammallakin ihonsävyllä. Luonnossa vaikutelma on vielä paljon parempi kuin kuvissa.

Ja mikä koostumus! Tykkäsin Amsterdamista ostamastani nudesävyisestä Dancesta (kuva pullosta löytyy tästä postauksesta) jo tosi paljon, mutta tämä on aivan täydellinen! Lakka on siis koostumukseltaan creme, mutta levittyy aivan täydellisen ihanasti ja tasaisesti. Kaksi kerrosta riittää mainiosti, huolellinen lakkaaja voi selvitä jopa yhdellä kerroksella. Eikä raidoitu yhtään. Lakkaa oli myös helppo levittää. Aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Loppuun on vielä pakko laittaa täysin aiheeseen liittymätön video. Karl Lagerfeld on nimittäin tehnyt yhteistyötä tällä kertaa sarjakuvamaisista hahmoistaan tunnetun italialaisbrändin Tokidokin kanssa. Kokoelma on nyt myynnissä Lagerfeldin myymälöissä ja Net-a-Porterilla, ja sitä vauhdittamaan on julkaistu myös aika supersuloinen video, jossa Karl matkustaa Choupette-kissansa kanssa ympäri maailmaa:


Suloista keskiviikkoa ja loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!