tiistai 16. heinäkuuta 2013

Auringolta suojaa

Kun kesä ja toivon mukaan useimmilla lomat ovat nyt täydessä vauhdissa, ajattelin tänään kertoa teille yhdestä tämän kesän lemppariaurinkotuotteestani. Kyseessä on Shiseidon Aasian markkinoille suunnatun edullisen sarjan Hada Senkan kasvoille tarkoitettu aurinkosuojavoide Mineral UV Gel.

Shiseido Hada Senka Mineral UV Gel SPF 50 PA+++.

Aasiassa käytetään ahkerasti aurinkosuojatuotteita ja siellä myös osataan tehdä hyviä sellaisia. Tähän Shiseidon Hada Senkaan päädyin aika sattumalta selailemalla Sasa.comin valikoimia, lukemalla siellä käyttäjien arvioita ja päälle vielä vähän googlettelemalla. Houkuttelevan tästä teki käyttäjien hyvä arviot, edullinen hinta (muistaakseni vähän päälle kymmenen dollaria), korkea suojakerroin ja se, että tätä kuvailtiin kevyeksi ja ettei tämä jätä ihoa tahmaiseksi.

(Totta puhuen ei ole englanninkäännös nyt ihan taas mennyt Sasan sivuilla nappiin, tässä pätkä kuvauksesta: It is fresh in texture which is easily spread through the skin and does not stay white. By baby powder combination, the touch such as the skin of the baby who said that it is smooth continues quickly.)


Koostumukseltaan tämä on minusta ennemmin maitomaista kuin geelimäistä, mutta kuitenkin hyvin ohutta ja helposti levittyvää. Pullosta otettaessa voide on valkoista, mutta häviää ihoon täysin eikä minusta jätä ihoa valkoiseksi.

Muutenkin tämä on osoittautunut kaikin puolin loistavaksi tapaukseksi. Voide imeytyy ihoon täysin eikä jätä ihon pintaa yhtään tahmaiseksi tai edes nihkeäksi. Päin vastoin, iho tuntuu vähän samanlaiselta kuin jos sille levittäisi kevyen primerin. Eikä siinä vielä kaikki, sillä tämä tekee ihosta kevyesti mattaisen ja mikä parasta, pitää sen sellaisena. Olen käyttänyt tätä lähinnä aurinkoisina (ja varsin lämpiminä) kesäpäivinä, kun olen ollut paljon ulkona ja auringossa. Yleensä sellaisina päivinä ihoni alkaa kiiltää alta aikayksikön, mutta tämän kanssa se pysyy siistin näköisenä pitkään.


Silonen ja mattainen vaikutus selittyy käsittääkseni sillä, että tämä sisältää aika reilusti silikoneja. Silti iho ei tunnu yhtään raskaalta tai peitetyltä, kuten joidenkin paljon silikoneja sisältävien tuotteiden kanssa. Tämä ei itse asiassa tunnu iholla oikeastaan ollenkaan. Oma ihoni ei myöskään ole reagoinut tähän mitenkään ainakaan negatiivisesti eli tämä ei ole aiheuttanut näppyjä tai muuta ihoärsytystä. Tosin en ole yleensä käyttänyt tätä monena päivänä peräkkäin. Mutta taas toisaalta jotkut täällä meillä myytävät aurinkovoiteet ovat niin rasvaisia ja tahmaisia, että saan melkein näppylöitä kun vaan katson niitä puteleita. ^_^

Tämä ei varsinaisesti edes ole rasvaisen ihon tuote ja ainakin käyttäjien arvioissa jotkut ovat kommentoineet, että käyttävät mieluummin jotain ihon paremmin mattana pitävää tuotetta, mutta minulla tämä kyllä pesee mennen tullen kaikki aikaisemmin kokeilemani kasvoille tarkoitetut aurinkosuojat. Meikin alla en ole tätä kokeillut, mutta uskoisin, että tämä voisi hyvinkin toimia tuon primermaisuutensa takia myös mallikkaasti meikin alla.

Omani ostin siis Sasa.comista, mutta valitettavasti se näyttää tällä hetkellä olevan loppu sieltä. Uskoisin kuitenkin, että tätä löytyy ainakin esim. eBaysta. Pullossa on tavaraa 40 ml ja hinta Sasalla siis reilut kymmenen dollaria.

Sitten vaan toivotaan vielä paljon aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, jotta tätä pääsee käyttämään! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!