sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Toinen kvartaali: loppuneet

Se on kuulkaas vuosi kulunut jo yli puolenvälin ja on aika raportoida, mitä kaikkea kosmetiikkaa olen "toisen kvartaalin" eli huhti-, touko- ja kesäkuun aikana saanut käytettyä loppuun. Olen siis pitänyt vuoden alusta lähtien kirjaa loppuun kuluneista kosmetiikkatuotteistani, jotta voin täällä raportoida ne sitten vuoden loputtua. Ja keksin, että voisin myös tehdä teille väliraportteja - ei ehkä kuukausittain, koska minusta tuotteita ei lopu niin paljon, mutta muutaman kerran vuodessa. Niin sitten päädyin tähän kvartaaliraportointiin. Ensimmäisen kvartaalin saldon voi lukea täältä.

Hiukset
- 3 kpl hoitoaineita: Redken All Soft -hoitoaine (250 ml), Percy & Reed Splendidly Silky Moisturising Conditioner -hoitoaine (matkakoko 100 ml), Redken Extreme Conditioner -hoitoaine (250 ml)
- 2 kpl naamioita: Redken All Soft Heavy Cream -naamio (250 ml), Percy & Reed Totally TKC Hydrating Mask -hiusnaamio (matkakoko 100 ml)
Yhteensä tuotteita: 5 kpl (ensimmäisellä kvartaalilla 4 kpl)

Sain käytettyä loppuun peräti kolme hoitoainetta, joista tosin yksi kokeilu/matkakokoinen 100 ml:n pakkaus. Redkenin All Soft on HG-hoitsikkani, sitä pitää aina olla. Percy & Reedin hoitoaineen ostin osana neljän kokeilukokoisen tuotteen settiä, mutta se ei tehnyt minuun suurempaa vaikutusta. Tuskin ostan uudelleen. Redkenin Extereme Conditioner oli ihan hyvä hoitoaine, mutta en koe tarvitsevani tuollaista rakennepaikkaavaa hoitsikkaa, joten en ainakaan toistaiseksi ole hankkimassa sille seuraajaa.

Sain myös loppuun kaksi naamioita, joista toinen oli samaisen Percy & Reedin setin mukana tullut naamio. Minusta sekin oli ihan kelpo peruskamaa, mutta odotin vähän enemmän, Percy & Reedit kun eivät ole sieltä halvimmasta päästä. Jos minulla on HG-hiusnaamio, se on Redkenin All Soft. Aivan uskomattoman ihana tuote. Uusi onkin jo hankittu ja käytössä.


Vartalonhoito
- 2 kpl suihkugeelejä: Korres Fig Showergel -suihkugeeli (250 ml), Sephora Peony Creamy Body Wash -suihkugeeli (140 ml)
- 3 kpl vartalovoiteita: Dermosil Primo Body Butter Dark Chocolate -vartalovoi (matkakoko 50 ml), Pirkka Vartalovoide Avokadoöljy ja E-vitamiini (250 ml), Sephora Peony Moisturizing Body Lotion -vartalovoide (200 ml)
- 2 kpl käsivoiteita: Elizabeth Arden Eight Hour Cream -käsivoide (matkakoko 30 ml), Decubal Original Clinic Cream -kosteusvoide (käytetty käsivoiteena) (250 g)
- 1 kpl vartalonkuorintoja: Body Shop Pink Grapefruit -vartalokuorinta (matkakoko 50 ml)
Yhteensä tuotteita: 8 kpl (1/4: 10 kpl)

Vartalonhoitotuotteita kuluu edelleen ihan kiitettävän reippaassa tahdissa. Suihkugeelejä loppui kaksi, Korresin ihana viikunantuoksuinen suihkugeeli, jonka olin saanut lahjaksi, tykkäsin, sekä Nizzan Sephorasta maaliskuussa ostamani ihana vaaleanpunaiseen tuubiin pakattu pionisuihkugeeli. Sitä tahdon lisää!

Vartalovoiteita kulutin loppuun kolme. Niistä yksi oli matkakokoinen eli Dermosilin 50 ml:n Primo-vartalovoi, jonka ostin joulun alla kolmen vartalovoin setissä. Tuoksuna oli tumma suklaa, ja tykkäsinkin tuoksusta, vaikkei se minusta ehkä kovin tummansuklainen ollut. Ihan kiva, ja nämä Dermosilit ovat sen verran edullisia, että luultavasti hankin jos en juuri tätä niin ainakin jotakin vartalovoita toistekin. Kolmas loppunut vartalovoide oli Pirkan vartalovoide, joka oli kevyehkö mutta kosteutti silti ihan hyvin. Tykkäsin ja voisin ostaa sitä uudestaan. Tämän tuoksusta minulla muuten tulee jostain syystä kesä mieleen.

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -käsivoide on aivan superihana etenkin talviaikaan, mutta harmillisen hintavaa. Ostan sitä kyllä taas jossain vaiheessa, kun raaskin. Decubalin Original Clinic Cream -voide taas on apteekin kamaa ja olen käyttänyt sitä käsivoiteena. Toimii mainiosti, mutta on sen verran tymäkkää, että käytän sitä vain yöaikaan.

Body Shopin Pink Grapefruit -vartalokuorinta minulla oli kokeilukokoisena. Tuoksusta tykkäsin kovastikin, koostumus oli ihan OK, mutta ehkä pidän enemmän vähän vähemmän juoksevista kuorinta-aineista.


Kasvojenhoito
- 3 kpl putsareita: C+M Anti Blemish 3 in 1 Deep Purifying Cleansing Gel -puhdistusgeeli (matka/kokeilukoko 70 ml), Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser (125 ml), Lumene Lift Touch Hoitava Puhdistusöljy (200 ml)
- 2 kpl kasvovesiä: Lancome Tonique Eclat -kasvovesi (200 ml), Lavera Faces Toner Organic Calendula -kasvovesi (50 ml)
- 1 kpl naamioita: Ren Multi-Mineral Pore Minimising Detox Mask -naamio (50 ml)
Yhteensä tuotteita: 6 kpl (1/4: 8 kpl)

Putsareita loppui huhti-kesäkuun aikana yhteensä kolme: kokeilukokoinen C+M:n puhdistusgeeli, jonka ostin heräteostoksena (hyvin edullisesti) Sasan nettikaupasta. Ei herättänyt suurempia intohimoja, tuskin ostan uudelleen. Sitten sain loppuun minulla mökkikäytössä olleen viimeisen jemmaamani pullon Lumenen puhdistusöljyä, jonka valmistus on valitettavasti lopetettu. Harmi, sillä tämä toimi hyvin kaksoispuhdistuksen ekana vaiheena. Onneksi hyviä ja edullisia puhdistusöljyjä löytyy aasialaisten merkkien valikoimista. Kolmas loppunut putsari oli HG-putsarini, myöskin nyt jo lopetettu Estee Lauderin Perfectly Clean Splash Away -puhdistusvoide. Tätä jään kyllä kaipaamaan, mutta onneksi tätä on vielä aika monta tuubillista kaapissa jemmassa.

Kasvovesiä kului loppuun kaksi. Lancomen Tonique Eclatista pidin kovastikin, se on kevyesti kuoriva ja piti minun ihoni kivan heleänä. Hankin tätä luultavasti lisää, kunhan saan jemmoja käytettyä pois. Laveran Organic Calendula -kasvovedelle taas en oikein lämmennyt. Minusta se ei oikein tehnyt iholleni mitään, lisäksi en pitänyt sen "luonnonkosmetiikkamaisesta" tuoksusta.

Renin Multi-Mineral Pore Minimising Detox Mask -naamiosta pidin kovasti, se tuntui raikastavan ja kirkastavan ihoani. Tätä voisin ostaa uudestaankin. Naamioitakin vaan tuppaa kertymään kaappiin niin paljon ja ne kuluvat niin hitaasti (etenkin kun niitä ei muista käyttää...), että täytyy ehkä ensin käytellä noita muita pois.


Meikit
- 2 kpl ripsivärejä: Clinique Lash Power -ripsiväri, black onyx (6 ml), Too Faced Lash Glam -ripsiväri (kokeilukoko 3,9 ml)
- 2 kpl huulikiiltoja: Stila Lip Glaze, Piñata, L’Oreal Glam Shine -huulikiilto, 183 Aqua Pomegranate (6 ml)
- 1 kpl kulmakyniä: Kanebo Lavshuca Eyebrow Pencil -kulmakynä, LB-1
- 1 kpl irtopuutereita: Make Up For Ever High Definition Powder (10 g)
Yhteensä tuotteita: 6 kpl (1/4: 0 kpl)

Meikkejä tällaisella meikkihamsterilla kuluu loppuu hyvin hitaasti, kuten ekan kvartaalin saldostakin näkyy. Toinen kvartaali olikin sitten suoranaista juhlaa. Ripsivärejä kului loppuun, tai paremminkin sain julistettua loppuneeksi (ainahan niistä vähän kuivahtaneista voi yrittää vielä riipiä jotain, mutta yritän opetella sitä, että ennemmin heitän ne pois) kaksikin kappaletta. Cliniquen Lash Power on lähes HG-tasoa, ainakin ehdottomia lemppariripsareitani tällä hetkellä. Paras - ja minulle tärkein - ominaisuus on pysyvyys, ja tämä on vedellä pois pestävä ja myös pysyy hyvin eikä suttaa päivän mittaan. Todella hyvä perusripsari. Too Facedin kokeilukokoinen Lash Glam tuli mukana setissä ja oli iloinen yllätys, sillä vaikka se on "tavallinen" ripsiväri eli ei noita vedellä pestäviä, sen pysyvyys on tosi hyvä ja väri on todella intensiivinen musta.

Myös huulikiiltoja kului loppuun kaksin kappalein: Stilan Lip Glaze sävyssä Piñata ja L'Orealin Glam Shine sävyssä Aqua Pomegranate. Hurraa, sillä omistan noin ziljoona huulikiiltoa, mutta saan niitä kulutettua loppuun tosi harvoin. Joko minulla on tosi kapeat huulet, joille ei vaan mene paljon tavaraa kerralla, tai sitten laitan kiiltoa liiankin säästeliäästi. Tästä merkkitapauksesta kirjoittelinkin jo täällä.

Toiselle kvartaalille osui toinenkin merkkitapaus, sillä loppuun kului myös meikkikynä, harvinaista herkkua sekin. Lavshucan automaattikulmakynästä pidin todella paljon, sävy oli sopivan vaalea ja neutraali minulle ja pidän myös automaattikynien helppoudesta. Lisäksi toisessa päässä oleva harja on minusta kiva lisä. Valitettavasti tämä on tainnut jo uudistua, sillä hankin jo uuden Lavshucan kulmakynän, mutta se on hieman erilainen kuin tämä nyt loppunut ja mm. tuo harja puuttuu.

Ja sitten kului loppuun vielä HG-irtopuuterini Make Up For Everin High Definition. Tämä on vaan ihan huipputavaraa, todella hienojakoista ja tekee ihosta minusta melkein vähän airbrushatun oloisen. Onneksi olin kaukonäköinen ja ostin tätä (uudistuneen pakkauksen houkuttelemana) lisää edellisellä Nizzan-reissullani. ^_^Kynnet
- 2 kpl kynsinauhaöljykyniä: Cesars Secretsin kynsinauhaöljykynä, OPI Avoplex Cuticle Oil to Go -kynsinauhaöljykynä (7,5 ml)
- 1 kpl päällyslakkoja: Seche Vite -pikakuivattaja (14 ml)
Yhteensä tuotteita: 3 kpl (1/4: 1 kpl)

Sellaista ihmettä ei vieläkään nähty, että olisin saanut kulutettua loppuun kynsilakan, mutta sen sijaan loppuun kului kaksi kynsinauhaöljykynää. Cesarsshopista aikoinaan ostettu kynä oli edullinen ja näppärä, valitettavasti näitä ei taida enää olla tai ainakaan tällä hetkellä ole siellä valikoimissa. OPIn Avoplex-öljy on minusta oikein hyvää ja kynällä sitä oli näppärä levittää. Sen verran hintava tuote tuo kuitenkin on, että tällä hetkellä käytössä on muut tuotteet.

Lisäksi loppuun kului - tai sellaiseksi julistettiin - HG-päällyslakkani, pikakuivattaja Seche Vite, josta olen kirjoitellut mm. täällä. Aivan loppuun en pulloa ehtinyt käyttää, sillä lakka alkoi loppuvaiheessa paksuuntua aika reippaasti eikä enää kuivunut yhtä tehokkaasti, joten heitin loput menemään. Uusi puteli on jo hankittu ja käytössä, en enää halua ilman tätä elää. ^_^

Yhteensä loppuneita tuotteita huhti-kesäkuussa: 28 kpl (tammi-maaliskuussa 23 kpl).

Kokonaismäärään olen taas oikein tyytyväinen. Sadan loppuneen tahdissa per vuosi ollaan edelleen tiukasti kiinni, vaikkei se, tai ylipäätään tuotteiden loppuun kuluttaminen, minulle mikään varsinainen tavoite olekaan.

(Tällä kertaa kuvituksena söpöjä eläinlapsia, mitä söpömpää en tiedäkään. Niilläkään ei ole mitään tekoa postauksen aiheen kanssa. =^.^=)

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti mahdollisimman moni teistä on jo lomalla tai ainakin ehtii muuten nauttia kesästä!

4 kommenttia:

 1. Mä rakastan näitä tilastoja! :)

  VastaaPoista
 2. Siis suorastaan hämmentävää, miten kiehtovia nämä tilastot onkaan. Varsinkin kun vertailudataa alkaa kertyä. :-)

  VastaaPoista
 3. All soft on hyvä, extreme hieman kevyempi ja sopii mun vaalennetuille tosi hyvin..Seche vite on edelleen hankintalistalla..

  VastaaPoista
 4. Totta, mun tukka taas on niin kosteutta janoava, että All Soft on sille juuri passeli ja paras hoitoaine mitä olen kokeillut. Ja Seche Vite on ihan huippuhyvä! Mulla ainakin kävi niin, että kun sitä kerran kokeili, ei paluuta muihin enää ollut. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!