maanantai 22. heinäkuuta 2013

Discokynnet

Kerrankin sain aikaan aika sähäkät kynnet, me like! Entäs te?YSL Manucure Couture Edition 8:n oranssi ja Essence Space Queen. 

Oranssi lakka on peräisin YSL:n keväällä 2012 ilmestyneestä Manucure Couture -duosta Edition 8, jonka toisena lakkana on purkkapinkki cremelakka. Niitä on ilmeisesti tarkoitus käyttää yhdessä (toinen on pohjaväri ja toisella on tarkoitus lakata kynnen kärjet), mutta minä olen ainakin toistaiseksi käyttänyt molempia erikseen. Lakka on tuosta käyttötarkoituksesta johtuen aika paksua ja hieman hankalasti käyttäytyvää ja lisäksi lakkojen sivellin on vinoon leikattu, joten normilakaaminen on hivenen hankalaa.


YSL Manucure Couture Duo Edition 8.

Pullossa oranssi lakka näyttää paljon vaaleammalta ja persikkaisemmalta ja siinä on selvästi hohdetta, mutta kynsillä väri on reilun oranssi enkä minä ainakaan erota hohdetta. Nätti ja tosi kesäinen lakka, mutta kaipasin vähän lisää kimalleta, joten lisäsin päälle yhden kerroksen Essencen Space Queen -kimallelakkaa. Ja kyllä toimii! Ihan täydelliset kesäkynnet, jos minulta kysytään. Ja ainakin sellainen yhdistelmä, johon en ainakaan ihan heti muista törmänneeni. Näyttäisi varmaan ihan tyrmäävältä syvän kuparisen rusketuksen kanssa, mutta kelpaa se näinkin. ^_^ Oranssia lakkaa on kolme kerrosta ja sen päällä Space Queenia yksi kerros. Aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Mitäs te tykkäsitte? Minkälaisia kesälakkauksia te olette tehneet?

Loppuun vielä viikon taidekuva eli mitä syntyy, kun kamera tarkentaa kynsilakan korkista näkyvään maisemaan:


Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!