torstai 1. elokuuta 2013

Lempparit: Zoya Charla ja Tanzy

Tänään lempparit-sarjassa vähän poikkeuksellisesti kaksi tuotetta, mutta tämä on vaan niin upea pari. Kyseessä on Zoyan kynsilakat sävyissä Charla ja Tanzy.


Zoya Tanzy ja Charla.

Zoyan Charla on yksi mun kaikkien aikojen lempparilakoistani. Se ilmestyi kesän 2010 Sparkle-kokoelmassa, ja taisin hankkia sen heti silloin tai ainakin aika pian ilmestymisen jälkeen. Zoyan Tanzy on myös ehdottomia suosikkejani ja etenkin kesällä se vaan pitää saada kynsille. Se ilmestyi vuotta myöhemmin kesän 2011 Sunshine-kokoelmassa.

Molemmat ovat koostumukseltaan ns. glass fleck -lakkoja eli niissä on paljon hienoa kimalletta, joka jää vähän jellymäisen lakan alle niin, että se saa värin loistamaan ja kimaltamaan upeasti. Molemmat ovat ehdottomia kesälakkoja, sillä auringossa nämä todella pääsevät oikeuksiinsa ja tällä kertaa otinkin molemmat samaan aikaan käyttöön. Tanzy pääsi varpaille, Charla käsiin:


Zoya Charla.

Zoyan Charla on vaan ihan täydellinen merenneitolakka. Kuvat eivät todellakaan tee sille oikeutta ja luonnossa se välkehtii vielä paljon selvemmin sinivihreänä, vaikka kai luokitellaankin ennemmin siniseksi kuin vihreäksi lakaksi (jos nyt luokitella pitää). (Ja voi yyyh noita sottaisia kynsinauhoja, lakkasin kynnet ulkona ja otin kuvat heti lakkaamisen jälkeen, mutta eivät ne livenä näyttäneet noin pahoilta.) Tämä peittää hyvin eli vaikka ensimmäinen kerros näyttää ohuelta, on toisen kerroksen jälkeen lopputulos minusta riittävän tasainen ja peittävä. Toki kolmannenkin kerroksen voisi vielä lisätä, mutta toisaalta poistovaiheessa pääsee ehkä vähän helpommalla, kun kerroksia on vain kaksi. Kuvissa lakkaa siis kaksi kerrosta, aluslakkana Seche Clear ja päällyslakkana Seche Vite (joka löytyi!). Poistaminen on ehkä vähän työläämpää kuin perus cremelakan, mutta ei minusta kuitenkaan mitenkään mahdotonta. Ainakin nämä ovat kaukana sellaisista glitterpommeista, joita saa jyystää irti kynsistä tuntitolkulla. ^.^

Tässä vielä lähikuva pullosta, how fab is that!


Zoyan Tanzy pääsi siis varpaille, ja kyllä sekin vaan on upea:Zoya Tanzy.

Sanon tätä Zoyan Tanzya fire polishiksi (miksi se kuulostaa suomeksi ihan tyhmältä? Tulilakka?), koska se todella liekehtii kuin tuli. Superupea tapaus tämäkin. Tässäkin kaksi kerrosta riittää hyvin peittämään eli näissäkin kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana Seche Clear ja päällyslakkana Seche Vite.

Suosittelen Zoyan Charlaa ja Tanzya:

  • kaikille, jotka haluavat hehkuvan upeat kynnet kesällä, talvella, koska vaan.

Ja taas kerran oli vaikea keksiä, kenelle en näitä suosittelisi, mutta yritetään eli en suosittele:

  • niille, jotka kavahtavat voimakkaita värejä
  • niille, jotka haluavat poistaa kynsilakkansa silmänräpäyksessä, sillä vaikka minusta nämä eivät ole vaikeasti poistettavia, voi poistamiseen mennä pykälää enemmän aikaa kuin tavallisen nudelakan poistoon.

Valitettavasti en oikein tiedä, saako näitä Zoyan vanhempien kausikokoelmien lakkoja Suomesta, mutta ainakin joistakin ulkomaisista nettikaupoista näitä vielä löytyy. Esim. SaleNaililla näyttäisi olevan vielä sekä Charlaa että Tanzya valikoimissa.

Löytyykö muita näihin Zoyan lakkoihin hurahtaneita?

Aikaisemmat lempparit-sarjan postaukset muuten löytyvät lempparit-tunnisteen alta.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania molemmat! En ole ikinä kokeillut Zoyan lakkoja, vaikka kiinnostusta kyllä löytyisi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, nämä ovat kyllä kynsilakkojen aatelia, ainakin jos minulta kysytään. :-) Ja kannattaa kokeilla Zoyan lakkoja, ovat minusta tosi hyvälaatuisia ja myös aika tasalaatuisia. Näitä on vaan vähän hankalampi löytää kuin vaikka OPIn tai Essien lakkoja, siksi mullakin on näitä vielä aika vähän (no se on ehkä vähän suhteellista, alle 20). Onneksi nykyään on taas pari nettikauppaa, kuten tuo SaleNail, joista näitä löytyy.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!