tiistai 6. elokuuta 2013

Shopping in Helsinki

Tiedätte varmaan, miten kotikulmilla tulee harvoin kierreltyä samaan tapaan kuin silloin, kun lähtee reissuun? Välillä tekisi ihan hyvää lähteä turistimeiningillä omaan kotikaupunkiinsakin. No, minä sain eilen viettää sellaisen päivän Helsingissä kierrellen "kosmetiikkanähtävyyksiä" Maitokahvi sokerilla -blogin Eikon kanssa. Myöhemmin päivällä myös One of Beauty's Daughters -blogin Duvessa liittyi seuraamme. Kiitos vielä molemmille superhauskasta päivästä!

Ensimmäinen pysähdyspisteemme oli Make Up For Everin myymälä Kalliossa. Olen aikaisemmin tutustunut MUFEen vain Sephoroissa enkä ollut ennen käynyt tuolla Kallion myymälässä. Olo oli kyllä kuin lapsella karkkikaupassa ja mieli olisi tehnyt ostaa vaikka mitä, mutta lopulta kiikutin kassalle *vain* kaksi meikkikynää, jotka poimin alepöydästä.

Make Up For Ever Khol Pencil sävyssä 3K (Pearly Turquoise) ja Aqua Eyes sävyssä 15L (Majorelle Blue).

Molemmat kynät olivat 50 prosentin alennuksessa ja niille jäi alennuksen jälkeen hintaa 14,12 euroa (Aqua Eyes) ja 13,53 euroa (Khol Pencil). Khol Pencilin pitäisi sopia herkällekin iholle ja sisärajauksiin, Aqua Eyes puolestaan on vedenkestävä ja sen pitäisi pysyä luomilla valumatta ja haalistumatta.

Kierroksemme seuraava kohde oli Jolie, jonne tosin matkasimme Kicksiin, Lushiin ja Stockmannin kosmetiikkaosastolle tehdyn mutkan kautta, mutta mikäs sen mukavampaa. Niistä kuitenkin "selvisin" ilman lisähankintoja. ^_^

Jolieen meitä veti erityisesti jo aika monissa blogeissa nähty Zuii ja sen meikit. Erityismaininnan saa Juille's-blogi, joka istutti vahvan kiinnostuksen siemenen molempiin hankittuihin tuotteisiin. ^.^


Zuiin poskipuna sävyssä Mango ja mineraalimeikkipuuteri sävyssä Ivory.

Zuii on australialainen ekomeikkisarja, jonka tuotteiden valmistuksessa käytetään kukkien terälehtiä. Jo ajatus kukkien terälehdistä tehdystä kosmetiikasta kasvoilla on niin hurmaava, että sitä piti päästä kokeilemaan. Alun perin havittelin jotakin Zuiin monista luomivärisävyistä, mutta Jolien ystävällinen myyjä testasi mineraalimeikkipuuterin ja Mango-poskipunan sekä minun että Eikon kasvoille ja olimme molemmat myytyjä. Vaikka mineraalimeikkipuuteri on kivipuuterin muodossa, se suositellaan levitettäväksi kasvoille kabukilla samaan tapaan kuin muutkin mineraalimeikkipohjat. Mango taas näytti kädelle swatchattuna vähän hailakalta ja vaalealta, mutta kasvoille levitettynä se antaa suloisen raikkaan hehkun. Veikkaan molemmista loppukesän suosikkeja.

Lisäksi vietimme mm. MACin ständillä pitkän tovin ja hypistelin pitkään uutta Pressed Pigments -kokoelmaa ja eritoten sävyä Moth. Se jäi kuitenkin vielä kauppaan, ja voi olla, että saa jäädäkin, sillä blogien perusteella kokoelman luomivärit eivät ole sieltä helpoimmasta päästä käytettävyyden suhteen.

Mutta ei  eilisen saaliini vielä tähän jäänyt, sillä päivän ostosten lisäksi sain kaksi ihanuutta, jotka Eiko oli pyynnöstäni napannut mukaansa bongattuaan ne alesta:Chanel Illusion D'Ombre sävyissä Abstraction ja Vision.

Näin nämä Chanelin Illusion D'Ombre -luomivärit Hämeenlinnan Emotionissa pari viikkoa sitten ja ihastuin niihin kovasti. Niiden alennusprosentti oli kuitenkin vain 20 ja ovh yli 35 euroa, joten en raaskinut näitä silloin kotiuttaa. Mutta voi pojat, että olen iloinen, että Eiko nämä löysi (40 prosentin alennuksella) ja viitsi minulle ostaa!

Illusion D'Ombret eivät ole minulle entuudestaan tuttuja, mutta nämä siis näyttävät voidemaisilta luomiväreiltä, mutta koostumus on enemmän vaahtomainen ja geelimäinen. Ainakin swatchatessa tuntuma oli unelmankevyt. En ole näitä vielä päässyt luomille kokeilemaan, mutta molempia pystyy ilmeisesti kerrostamaan eli lopputuloksesta saa joko hyvin kevyen ja kuulaan tai sitten vähän voimakkaamman.

Abstraction näyttää purkissa lähes tiilenpunaiselta, mutta on levitettynä paljon vaaleanpunaisempi. Voisin kuvitella, että se toimisi myös poskipunana, täytyy ehdottomasti kokeilla sitäkin. Vision taas on kunnon kimaltava kulta, jolla saa kevyesti laitettuna kevyttä kimalletta tai sitten vähän reilummin annosteltuna kunnon Goldfinger-silmät.

Tällaisia hankintoja tällä kertaa, ei sitä tarvitsekaan aina lähteä ulkomaille voidakseen tehdä kivoja kosmetiikkahankintoja. ^_^

6 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva tutustua :) Ja nuo D'Ombren sävyt ovat aika herkulliset!

  VastaaPoista
 2. Kotikaupungissa turistina olo voi olla ehkä hiukan erikoinen kokemus, mutta mukava ettei ihan hukkaan heitettyä aikaa kuitenkaan :). Diilaillaan jatkossakin ;)

  VastaaPoista
 3. Duvessa: Kiitos samoin, oli hauska nähdä! :-) D'Ombret ovat kyllä aikas ihania, hmmm, potentiaalinen uusi keräilykohde? :-D

  Eiko: Turisteilu ja etenkin kosmetiikkaturisteilu oli erittäin virkistävää näin kotimaisemissakin, pitäisi harrastaa useamminkin! Ehkä kun olet seuraavan kerran täällä? :-) Ja ehdottomasti diilaillaan jatkossakin! :-D

  VastaaPoista
 4. Lääh Chanel, mistä Eiko löysi nuo ihanuudet -40% ?? :)

  VastaaPoista
 5. Lielahden Emotionista. Olivat viimeiset kappaleet :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eiko! :-)

  Salla: Chanel on lääh! :-) Jo nuo pakkaukset ja tuo valkoinen C-logo mustalla kiiltävällä pohjalla ovat vaan niin upeat. Eiko on muuten tehnyt muitakin läkähdyttävän ihania Chanel-alelöytöjä ja vielä isommilla alennusprosenteilla, kannattaa käydä kuolaamassa Eikon blogissa. :-D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!