perjantai 2. elokuuta 2013

Kumpi?

Olen moneen kertaan katsellut treenikassiksi sopivia laukkuja Yoox.comissa ja nyt vihdoin ajattelin tilatakin sellaisen. En muuten ole vielä koskaan tilannut Yooxista mitään, vaikka olen tutkinut sivuja vuosien varrella kymmeniä kertoja!

Mutta siis. Nyt pitäisi osata päättää, kumman ottaisi. Tämän:
Dieselin raitakassi.
Vai tämän:
Love Moschinon love-laukku.

Molemmat vaikuttavat kuvien ja Yooxin sivuilla olevien tietojen perusteella sopivilta treenikasseiksi. Molempien materiaalina on kangas, Dieselin laukussa kantohihnat ovat ilmeisesti nahkaa, Love Moschinon kassissa keinonahkaa. Molemmissa on vetoketju, sen verran pitkät kantohihnat, että kassia voi kantaa joko kädessä tai olalla ja kokoa sen verran, että treenikamppeiden pitäisi niihin mahtua. Tässä vielä kiinnostuneille molempien strategiset mitat:

Diesel: korkeus 32 cm, leveys 53 cm, syvyys 17 cm.
Love Moschino: korkeus 38 cm, leveys 42 cm, syvyys 10 cm.

Toisaalta tykkään Dieselin kassin rentoudesta ja raitojen raikkaudesta, ja se myös kävisi värinsä puolesta aika lailla asuun kuin asuun. Mutta sitten taas toisaalta tunnen suurta vetoa Moschinon tuotoksiin ja omistankin pari tuotetta toisesta päämerkin sisarlinjasta, Moschino Cheap & Chicistä. Ja tuo punainen väri ja LOVE-teksti on vaan aika <3.

Kumman sinä ottaisit? Vai pitäisikö ottaa molemmat? Nythän kun minulla on se sisälaukkukin, voi treenikassejakin tietty helposti käyttää useampaakin. ^_^

Sitten pitäisi vielä päättää, tilaako sitä jotain muutakin samalla kun nyt kerran tilaa. Kuten nyt vaikka jotkut Café Noirin kengät, joita olen katsellut sen sata kertaa. Voi voi, valintoja, valintoja. =^.^=

Ihanaa perjantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mulla on Love Moschinolta kassi sekä kukkaro, joten mä päätyisin tuohonkin heidän kassiin. Jotenkin kivan pirteä väri. Tietysti, se on vähän pienempi kuin Dieselin.

  VastaaPoista
 2. Muhunkin tuo Love Moschino kyllä vetoaa! Tykkään myös väristä, se jotenkin sopii tuohon niin hyvin, vaikka en yleensä hirveästi punaisesta perusta. Koosta on tosi vaikea sanoa ennen kuin kokeilee käytännössä. Tietysti jos olisin tosi järkevä, ottaisin Dieselin, koska se on isompi. Mutta en tiedä olenko. :-)

  VastaaPoista
 3. Nää on herkkuja! Emmä osais päättää. Mitä jos ottais molemmat? :D

  VastaaPoista
 4. No en mäkään osaa päättää! Oikeasti voisin ottaa molemmat. Tässä juuri järkeilen (!), että Moschinon kassi voisi olla myös oiva reissulaukku, olen sellaista etsiskellyt jo jonkin aikaa, kun mulla on ollut käytössä sellainen jo todellakin aikansa palvellut ikuvanha ja kulunut H&M:n laukku. Sitä paitsi se maksaa alle 50 euroa, mikä ei ole mun mielestä kovin paljon ainakaan Moschinosta. Varsinkin kun olen noita Love Moschinon laukkuja kuolaillut jo aika kauan. Nih. Oliko tarpeeksi hyvin perusteltu? :-D

  VastaaPoista
 5. Minä pidän enemmän tuosta Dieselista, tuntuu että se olisi väreiltään monikäyttöisempi. :)

  Ja kiitos vinkistä että Yoox myy myös Cafe Noiria, en ollut tiennytkään. Pidän heidän kengistään kovasti! Yllättävän laadukkaita hintaan nähden. :)

  VastaaPoista
 6. Sekin on kyllä totta, ja Diesel voisi olla monikäyttöisempi myös kokonsa puolesta.

  Minäkin tykkään Cafe Noirin kengistä tosi paljon! Yhdet lempparikorkkarini ovat Cafe Noirit ja niillä on kävelty jo useampi vuosi, ovat tosi hyvät jalkaan ja myös näyttävät hyvältä. Tallinnan Kaubamajassa olen Cafe Noireja myös joskus nähnyt, samoin muistaakseni Aleksi 13:ssa, mutta valikoimat ovat siellä olleet aika pienet.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!