torstai 15. elokuuta 2013

Voiko glitteriä olla liikaa?

Minulla on loppukesän lakkauksissa ollut selvä toistuva teema, nimittäin glitteriä sen olla pitää. Ja mikäs sen paremmin sopiikaan loppukesän päiviin, sillä auringossa glitterlakat pääsevät todella oikeuksiinsa. (Paitsi että nyt sataa. En edes muista, monettako päivää peräkkäin. En silti suostu uskomaan, että kesä olisi jo ohi ja syksy alkanut. Hei oikeasti, nyt on vasta elokuun puoliväli!)

Kaikissa kuvissa on aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Ensimmäisenä yksi lemppareista, joka oli vähän turhaan unohtunut laatikkoon:Darling Diva Bitches Have Birthdays.

Jos lakan nimi on Bitches Have Birthdays ja siinä on vaaleanpunaisessa pohjassa perhosia, sydämiä ja pienempää glitteriä, eihän se voi olla kuin täydellinen! Pohjaväri tässä on vähän jellymäinen hento vaaleanpunainen ja kahdella kerroksella lopputulos on edelleen vähän läpikuultava. Luonnossa tämä on vielä paljon kauniimpi, kuvissa lakan pienen pieni kultainen glitter ei kovin hyvin erotu. Kuvissa lakkaa siis kaksi kerrosta.

Sitten sarjassa minä kanssa, kun kerran kaikki muutkin:


Golden Rosen Jolly Jewels sävy 109.

Golden Rosen Jolly Jewelsit ovat villinneet lakkafaneja jo jonkin aikaa, ja vihdoin minäkin ehdin ajoissa apajille ja löysin mieleiseni glitterlakan. Koska sormissa oli vielä tämä ihana maaginen lakkaus, pääsi Jolly Jewels varpaankynsille. Sävy numero 109 on hennon vaaleanpunainen jellylakka, jossa on paljon valkoista ja tummanpunaista glitteriä. Peittää hyvin kahdella kerroksella. Olisin ehkä mieluummin halunnut, että glitteriä on hitusen vähemmän ja että pohjalakka näkyisi paremmin, joten ehkä ensi kerralla laitan alle vaaleanpunaisen lakan ja tätä yhden kerroksen päälle. Tässä lakkaa siis kaksi kerrosta. Näitä Golden Rosen Jolly Jewels -lakkoja myy siis Seppälä ja hintaa näillä on muistaakseni 3,95 euroa/kpl.Different Dimensionin Sparkles Like Edward.

Different Dimensionin Sparkles Like Edward (kyllä, tämä on Twilight-lakka) on valkoinen jellylakka, jossa on sitten vähän vähemmän pientä sinistä ja pinkkiä glitteriä. Lisäksi lakassa on pienen pientä pinkkiä kimalletta, joka minusta ainakin vähän näkyi alkuperäisissä kuvissa, mutta en tiedä, näkyykö se enää täällä Bloggerissa. Oikein nätti lakka, kaksi kerrosta peitti hyvin, ehkä lisää intensiteettiä saisi lisäämällä sen kolmannenkin kerroksen.

Kaiken glitterin jälkeen kaipasin jotain vähän neutraalimpaa ja lakkasin kynnet keväällä Amsterdamista ostamallani American Apparelin ihanalla cremenudella Dancella. No, jaksoin katsella sitä päivän, kunnes piti saada vaan lisää sitä glitteriä (siihen oikeasti jää koukkuun!). Osasyynsä oli näillä kaunottarilla, jotka bongasin H&M:n lakkahyllystä:

H&M:n lakat Did I tell you (vasemmalla) ja Prim & Proper
(ja urheasti hän sateessa kuvaa).

Aikas ihanat, vai mitä? Nämäkin maksoivat muistaakseni 3,95 kappaleelta. Välihuomautuksena muuten pakko marista, miksi ihmeessä H&M pakkaa kynsilakat läpinäkyviin muovirasioihin??? Hei tuo lasipullo on jo pakkaus! Okei, ymmärrän, että rasiaan saa lisättyä pidikkeen, josta sen voi ripustaa hyllyyn, mutta ehkä esillepano myymälässä olisi mahdollista ratkaista muutenkin? Muovirasiaan pakattu yksittäinen kynsilakka tuntuu vaan niin järjettömältä.

Mutta niihin lakkoihin. Koska en hirveästi rakasta tällaista suurikokoista glitteriä kynsillä ainoana lakkana, päätin hyödyntää kynsillä jo olevan Dancen ja lisäsin näitä kahta kokeeksi vain kynsien kärkiin. Tällaista jälkeä siitä syntyi:


American Apparelin Dance ja
H&M:n Prim & Proper ja Did I tell you.

Tykkään lopputuloksesta, mutta ei näistä mitään lempparilakkojani tullut, sillä koostumus, no, ei ollut sieltä helpoimmasta päästä. Molemmissa lakoissa on siis kirkkaalla pohjalla isoja glitterhileitä, mutta lakka oli tosi paksua ja liimamaista ja glitterit eivät millään halunneet levittyä kynnelle tasaisesti ainakaan tällaisessa kärkilakkauksessa. Jos lakkaa otti liian vähän, ei kynnelle tullut yhtään mitään, jos taas enemmän, sitä tuli sellainen iso lätäkkö ja sitten lakkaa oli joka paikassa. Kun noita glittereitä yritti levitellä tasaisemmin, tuntui, että sitä onnistui vaan raapimaan kaikki pois.

Eniveis, kuten sanottu, lopputulos on minusta ihan kiva, ja tällainen isokokoinen glitter antaa kivasti anteeksi, jos lakkauksen raja ja muoto ei joka kohdassa ole ihan täydellinen. ^_^ Tykkään erityisesti vaaleanpunaisen Prim& Properin ja nuden Dancen yhdistelmästä, tuo sininen Did I tell you voisi näyttää upealta jonkun tummemman lakan päällä.

Loppuun voisin vielä kertoa (niille, jotka ovat jaksaneet tänne asti lukea ^_^), miten oikein päädyin nämä H&M:n lakat ostamaan. Tarkoitukseni oli käydä katselemassa punaisia lakkoja ja mm. Ostolakossa-blogin Virven kehuma Kicksin punainen lakka. Vaikka minulla on tooodella monta kynsilakkasävyä kokoelmissani, on punaisia vain pari enkä omista yhtäkään punaista cremelakkaa. Mutta ei, ei tullut kauppoja punaisesta, tälläkään kertaa. En vaan jotenkin pysty! Ehkä jos löytäisin juuri oikean sävyn, sellaisen vähän oranssiin taittavan lämpimän punaisen, voisin uskaltautua kokeilemaan. Mutta sellainen klassinen verenpunainen ei vaan taida olla mun juttu. ^_^

Ihanaa ja toivottavasti vähän vähäsateisempaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Aah, glitteriä! <3 Bitches Have Birthdays on upea lakka, se oli minunkin pakko hankkia ja on toistaiseksi ainoa Darling Divan lakkani. Tuo Different Dimension ois kanssa kiva omistaa, enkä voi olla pitämättä Edwardiin liittyvästä nimestä. :D

  VastaaPoista
 2. Glitter on kyllä ihanaa! :-) Paitsi poistaminen. Poistin tänään sekä Jolly Jewelsit varpaista että H&M:n glitterit sormista ja voi apua! Kaiken lisäksi minulla meinasi loppua lakanpoistoaine kesken, onneksi löysin jotain vanhoja poistolappuja, että sain loputkin lakat jotenkin irti. :-)

  Mutta juu, Bitches Have Birthdays on kyllä ihana! Ja tuo nimi vaan saa mut joka kerta hymyilemään. Minullakaan ei ole vielä muita Darling Divoja eikä kyllä Different Dimensioneitakaan, mutta mieli kyllä tekisi hankkia lisääkin. :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Se on kyllä hieno ja tykkään siitä itsekin tosi paljon!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!