lauantai 31. elokuuta 2013

Vihreä on uusi musta

Jotenkin tuonne kuvakansioon on kertynyt postausta odottamaan aika monta vihreän ja turkoosin sävyistä kynsilakkakuvaa, joten niitä esittelyssä tänään. Eräs ystäväni on käymässä Brasiliassa ja lähetteli sieltä kuvia ihanista paikallisista kynsilakoista, joten sen kunniaksi ensin yksi oma suosikkibrassilakkani. Se on nähty blogissa aikaisemminkin, mutta koska jouduin silloin kuvaamaan sen talvipimeällä ja tämä todella pääsee auringossa oikeuksiinsa, on uusinta ehdottomasti paikallaan. Olkaapa hyvä:Hits Hera.

Tämä kaunotar on brasilialaisen Hits-lakkamerkin (tunnetaan myös nimellä Speciallitá Hits) kreikkalaisten jumalten mukaan nimetyn No Olimpo -kokoelman helmiä. Kaikki kokoelman lakat ovat hololakkoja eli niihin muodostuu kirkkaassa valossa sateenkaariefekti. Turkoosi + holo = täydellisyyttä, ainakin jos minulta kysytään. Ja erityisesti tämä on täydellinen kesälakka. Tällä ehdinkin lakata vielä sopivasti viimeisten kesäpäivien kunniaksi.Zoya Zuza.

Zoyan Zuza on kesän 2012 Beach & Surf -kokoelmasta. Kaunis vihreän turkoosi lakka, jonka suhteen odotukseni olivat tosi korkealla, sillä Zoya on tehnyt parina kesänä hengästyttävän upeita kesälakkoja. No, Zuza ei aivan päässyt niiden tasolle, mutta kaunis ja kesäinen se on silti. Koostumukseltaan sen on foil-lakka (ja siis miten sen voi suomentaa? Foliolakka???) eli värissä on voimakas metallimainen hohde. Laadultaan ihan huippua, kuten Zoyan lakoilta voi odottaa.

En muuten valitettavasti enää muista, montako kerrosta Zuzaa ja Heraa kuvissa on ja mitä alus- ja päällyslakkaa olen käyttänyt, toivottavasti ei haittaa.

Ja sitten, koska huomenna on virallisesti syksyn ensimmäinen päivä, ainakin jos minulta kysytään, tämän syksyn ensimmäinen virallinen syyslakka:Lumene Viileät yöt.

En kovin usein kauheasti kiinnitä huomiota Lumenen kausikokoelmiin, mutta tämä syksyn 2013 kokoelman kynsilakka sävyssä Viileät yöt säväytti niin, että se oli napattava mukaan. Minusta väri on aika täydellinen syksyinen tulkinta smaragdinvihreästä, joka on nimetty kuluvan vuoden väriksi. Tummanvihreä lakka, josta löytyy ripaus riikinkukkomaista sinistä hohdetta. Kaunis lakka ja kelpo koostumus, kaksi kerrosta peitti hyvin ja lakka myös levittyi hyvin. Aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Oletteko te jo innostuneet syksyn väreistä? Minkälaisia värejä suositte nyt?

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!