maanantai 2. syyskuuta 2013

Skandaali! Eli Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Stick

Tähän arkeen paluuseen kaipaa kyllä pieniä piristeitä, ja mikäpäs paremmin siihen hommaan sopii kuin kosmetiikka. Niinpä viime viikolla taas yhtenä iltana kaupungilla käydessä pyörin Anttilan kosmetiikkaosastolla, kun katseeni osui tähän kaunottareen:


Rimmel Scandaleyes Eyeshadow -luomivärikynä sävyssä Tempting Turquoise.

En edes yleensä oikein käytä tällaisia luomivärikyniä enkä oikein yleensäkään voidemaisia luomivärejä, mutta tämä väri oli vaan niin upea, että tämä oli saatava. Toisaalta vaikka väri on superupea, on se myös sen verran voimakas, että se venyttää kivasti mukavuusaluettani, johon siis yleensä kuuluvat aika neutraalit luomivärisävyt ja vahvemmat värit usein vain rajauksessa.

Ostopäätöstä helpotti se, ettei tätä voi kovin kalliiksi sanoa; tarkkaa hintaa en valitettavasti muista, mutta veikkaisin, että jossain seitsemän kahdeksan euron paikkeilla. Sokoksen verkkokaupassa hinta näyttää olevan 7,50 euroa. Ja voi jessus, että olen tyytyväinen, että rohkenin tämän hankkia! Tämä levittyy ihanan kevyesti, on mukava työstää ja silti pysyy hyvin. Ja tuo väri. Se on upea! Sanoinko sen jo? ^_^

Tempting Turquoise swatchattuna.

Missään überolosuhteissa en tätä (vielä ^_^) ole testannut, mutta ihan normikäytössä tämä tuntuu kestävän hyvin. Muutaman tunnin jälkeen on ehkä pientä kulumista havaittavissa vähän samalla tavalla kuin rajauskynäkin kuluu ainakin minun öljyisillä luomillani, mutta vain pientä, ja siitä huolimatta väri pysyy yhtä intensiivisenä eikä haalistu.


Rimmelin mukaanhan tämä on vedenkestävä ja tälle luvataan jopa 24 tunnin kestoa. Pysyvyys on kyllä hyvä ja esim. tuo swatchaamani läntti ei tahtonut lähteä ensimmäisellä käyttämälläni saippualla minnekään, vaan piti vaihtaa astetta tymäkämpään tavaraan. Ja pelkästä vedestä se ei todellakaan ollut moksiskaan. Etenkin siihen nähden tämä levittyy minusta todella miellyttävän voidemaisena ja on tosiaan työstettävissä ainakin jonkin aikaa eikä heti jumahda luomiin kiinni.


Koko luomella en tätä ole ainakaan vielä käyttänyt, vaan olen lisännyt tämän neutraalin luomivärin kaveriksi "leveänä rajauksena" ripsien lähelle, ja sen päälle olen tehnyt vielä tavallisen rajauksen tummemmalla värillä. Toimii hyvin näinkin, ja tästä on hyvä jatkaa ja lähteä levittelemään väriä pikku hiljaa vähän isommillekin alueille. ^_^

Näitä Scandaleyes-luomivärikyniä on saatavilla kahdeksassa eri värissä, ja nyt mietinkin, pitäisikö käydä hankkimassa näitä vielä pari sävyä lisää. Ainakin vihreä Gossip Green ja violetti Paranoid Purple vähän polttelisivat.

Löytyykö muita näitä Rimmelin Scandaleyes-luomivärikyniä kokeilleita?

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Aika hieno ja oikein edullinen löytö jos rajaus pysyy koko päivän siistinä. Itse en uskalla ostaa miltään merkiltä kynämallisia voideluomivärejä, sillä ne ei vain pysy mulla pohjustuksesta huolimatta.

    Mulla oli Rimmelin Scandaleyes-pettymys wp-ripsivärin kanssa, kiva kuulla että myös hyviä tuotteita löytyy.

    VastaaPoista
  2. Heh, tajusin vasta nyt, että otsikosta saa ehkä vähän eri käsityksen siitä, mitä tästä tykkäsin. Hmph. Täytyy ensi kerralla otsikoida vähän enemmän ajatuksella.

    Mutta joo, mulla on ihan sama juttu, voidemaiset luomivärit ylipäätään ei pysy ainakaan niin hyvin kuin puuterimaiset, mutta tämä tuntuu kyllä olevan eri maata. Kannattaa käydä ainakin swatchailemassa. Heti levityksen jälkeen tämä lähtee ihan pyyhkimällä pois, mutta kun on vähän saanut kuivua, tämä pysyy kuin tauti. :-) Ja värit ovat tosi upeita! Äsken kävin lähi-Anttilassa ja ihastuin nyt myös kuparinruskeaan Bad Girl Bronzeen. Sopisi varmaan sinisilmäisille tosi hyvin (vink vink :-)).

    Ja luinkin noista sun Scandaleyes-ripsarikokemuksista. Rimmel on mun mielestä sellainen merkki (kuten kai aika monet muutkin edulliset kosmetiikkemerkit), että tuotteiden laatu vaihtelee ihan hirveästi. Osa on ihan jees, osa aika sutta ja sitten osa tällaisia helmiä.

    VastaaPoista
  3. Tätä täytyykin kokeilla, kiitos vinkistä! :) Mulla on niitä tavallisia Scandleyes -kajaleja, ja oikein kelpoja ovat. Isadoran versiot tosin pysyvät mulla vielä vähän paremmin, mutta kivoja ja hyviä ovat ne Rimmelinkin :)

    VastaaPoista
  4. Kannattaa kyllä tsekata nämä! Mä en ole kokeillut noita Scandaleyes-kajaleja, enkä kyllä Isadorankaan, joten en osaa verrata tätä niihin, mutta noin niin kuin yleisesti ottaen olen nyt ihan hurahtanut tähän. Tänäänkin piti meikata vaihteeksi jollain muulla, mutta en sitten malttanut pitää näppejäni tästä erossa. :-)

    VastaaPoista
  5. Hei! Ostin kynän eilen, mutta heti alkuun sen kärki lähti irti, oli kait heitelty kaupassa tai jotain. Mutta kerroppa tyhmälle mummelille että millä saan sitä värisydäntä tulemaan ulos sieltä sisältä? En vaan tajua, kun siinä ei ole mitään systeemiä millä sitä saisi sieltä esiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, onpa tylsää! Jos terä katkeilee vielä lisää, käy ihmeessä valittamassa kauppaan, sittenhän se on viallinen tuote. Minä olen ostanut näitä jo kaksi lisää eli minulla on niitä yhteensä kolme, eikä yhdenkään kanssa ole ollut tuota ongelmaa. Eli ei pitäisi kyllä johtua tuotteesta itsessään vaan on varmaan saanut juuri kuvaamaasi "huonoa kohtelua".

      Kävin äsken tutkimassa kyniä vielä tarkemmin ja minusta ne ovat ihan normaaleja meikkikyniä eli väriä saa lisää teroittamalla. Kynähän tosin on aika paksu, joten tavalliseen teroittimeen se ei mahdu, mutta jumboteroittemella pitäisi onnistua. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!