lauantai 21. syyskuuta 2013

Vielä yksi kesälakka

Kesä taitaa olla tältä vuodelta auttamattomasti ohi, mutta esittelen vielä yhden kesäisen kynsilakan, joka pääsi kynsille viimeisinä aurinkoisina ja lämpiminä päivinä.
Odyssey Nail Systemsin American Rose.

Tutustuin Odyssey Nail Systemsiin alkukesästä Elle-lehden ja Klaus K:n järjestämässä prinsessa Madeleinen hääkatsomossa, josta kerroin täällä. Sain silloin upean geelilakkauksen lisäksi mukaani muutamia tuotteita kokeiluun. Ja tänään esittelyssä kynsilakoista vadelmapinkki American Rose.

American Rose on herkullinen vähän lämpimään taittava voimakas pinkki. Vaikka väri on voimakas, sävyn lämpöisyys tuo siihen pehmeyttä eikä se ole värinä yhtään niin kova ja "pinkki" kuin vastaavat kylmät pinkit. Oikein nätti ja kesään erinomaisesti sopiva lakka!

Koostumukseltaan tämä oli oikein mallikas. Lakka levittyi täydellisen tasaisesti eikä raidoittunut yhtään. Myös peittävyys on hyvä ja kaksi kerrosta riitti oikein hyvin. Alusalakkana taas kerran Nailtiques Formula 2 (siitä en enää luovu!) ja päällyslakkana Seche Vite.

Näissä ONS:n lakoissa on myös sellainen erikoinen ominaisuus, että osa näistä tuoksuu! Minusta tuoksun huomasi parhaiten vasta seuraavana päivänä, kun lakan kynsilakkamainen tuoksu oli hävinnyt. Eri väreissä on eri tuoksut, tämä vadelmakarkkipinkki lakka tuoksui hubbabubbamaisen marjaisalta. Tuoksu oli selvä, mutta ei kuitenkaan niin voimakas, että se olisi häirinnyt.

Ja hurraa, Odyssey Nail Systemsin lakkoja ja muita kynsituotteita saa nyt ONS:n omasta nettikaupasta! Nimittäin kun kirjoittelin näistä kesällä, nettikauppa oli tarkoitettu vain ammattilaisille. Kynsilakat maksavat 13,52 euroa ja toimitus noutopakettina postista 10 euroa. Tosin äsken kun kävin nettikauppaa kurkkimassa, halvin toimitustapa kustansi noin 14 euroa ja kassalla loppusummaan lisättiin vielä muutama euro. En sitten tiedä, tuleeko hintoihin alv:t päälle vai mistä on kyse.

Kynsilakkoja on tuolla nettikaupassa aika laaja valikoima, ja lisäksi verkkokaupassa on mm. akryyli- ja geelitarvikkeita. Saatan ehkä joutua nyt tilaamaan tuolta muutaman uuden lakan, kun se kerran on mahdollista. ^_^ ONS:n lakat ovat "3-vapaita" eli ne eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia eivätkä DBP:tä. Pullossa on tavaraa 14 ml, ja kuten kuvastakin huomaa, pullo muistuttaa aika paljon Orlyn kynsilakkapulloja. Näissäkin on kumipäällysteinen korkki, joka on lakatessa kyllä ihan näppärä.

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!