torstai 12. syyskuuta 2013

Lisää sokerilakkoja

Tänään esittelyssä toinen viime lauantaina ostamani Kicksin Sugar Lacquer -kynsilakka. Aikaisemmin esittelin täällä jo sävyn Moondust, postaus siitä löytyy täältä.
Kicks Sugar Cane.

Kicksin Sugar Lacquer -lakat ovat siis tekstuurilakkoja, joihin syntyy lakan kuivuttua hieman karhea ja mattainen pinta. Sugar Cane on kaunis vaalea nudeshampanjainen sävy, joka on melko lailla yksisävyinen eikä siinä siis ole hileitä tai glittereitä kuten Moondustissa. Himmeä hohde lakassa kuitenkin on, vaikka se periaatteessa kuivuu mataksi.

Tykkään tästä tosi paljon, itse asiassa enemmän kuin Moondustista. Koostumus on molemmissa lakoissa ollut oikein hyvä, lakka levittyy nätisti ja tasaisesti ja peittää kahdella kerroksella. Laitoin aluslakaksi (taas kerran) Nailtiquesin Formula 2:n, päällyslakkaa en laittanut, jotta lakan erikoinen pinta pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Pysyvyys vaikuttaa näissä oikein hyvältä, lakka on ollut nyt kynsillä maanantaista saakka eli 3,5 päivää enkä huomaa vielä juuri mitään kulumisen merkkejä.

Näitä Kicksin Sugar Lacquer -lakkoja on kaikkiaan 12 eri sävyä, ja hintaa näillä on muistaakseni 8,90 euroa. Kävin muuten taas jo Kicksissä hipelöimässä näitä sokerilakkoja. Mieli tekisi vielä sävyä ja paria, ja myös Isadoran Sugar Crush -lakat houkuttelisivat.

Oletteko te kokeilleet näitä Kicksin sokerilakkoja tai muita vastaavia lakkoja? Ovatko ne no-no vai jee-jee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!