lauantai 14. syyskuuta 2013

Onnea on: paketti

Kesä on onneksi vielä täällä, mutta muuten arki on palannut. Ja mikäs sen paremmin arkista päivää piristää kuin postista haettu paketti. Me likey. <3

Ihana paketti.

Tällä kertaa paketista ei paljastunutkaan kosmetiikkaa, vaan tanssitarvikkeita:

Mmmmm, kaikkea kivaa ja tarpeellista.

Oli taas kertynyt kaikenlaista tanssitarviketarvetta, joten päätin tehdä ensimmäisen tilaukseni Porselli Dancewearille. Pakettiini päätyi lopulta kahdet Intermezzon säärystimet, Capezion reikäpohjaiset balettisukkikset, Capezion Footundeez-päkiäsuojat, Bunheadsin varvasteippiä, Bunheadsin Ouch Pouch -kärkitossupehmusteet ja, ta-daa, uusi balettipuku Blochin mallistosta. Kuvassa muuten näkyy puvun selkäpuoli, jossa onkin koko puvun juju.

Säärystimiä mulla on suoraan sanottuna tosi paljon, mutta ei tällaisia lyhyempiä eikä näitä stirrup-mallisia, joissa on kanta auki. Ja nyt kun säät viilenevät, säärystimet on mulla ihan jatkuvasti käytössä. Noissa vaaleanpunaisissa on muuten vähän glitteriä! <3

Kärkitossujen kanssa olen tykännyt käyttää sukkiksia, joissa on reikä pohjassa, niin saa tarpeen tullen säädettyä pehmusteita, teippejä tms. varvas(parkojen)suojia. Varpaiden teippaamiseen ostin nyt "ihan oikeaa" varvasteippiä, joka kyllä näyttää ja tuntuu ihan maalarinteipiltä. ^_^ Tanssikaveri oli muuten tehnyt tismalleen saman hankinnan ja sanoi ihan samaa.

Sitten ostin uudet Footundeez-päkiäsuojat. Tykkään käyttää päkiäsuojia showtunneilla, joilla ollaan paljain jaloin. Olen muuten tykännyt viime aikoina enemmän Blochin Foot glove -päkiäsuojista, joissa on joka varpaalle oma kolo, koska ne pysyvät paljon paremmin paikoillaan. Silti näitä good ol' jalka-alkkareita tulee aina välillä käytettyä ja edelliset ovatkin jo aika puhki. Nämä ovat nyt Bunheadsin Jelzit ja näissä on pieni geelipehmuste noiden mokkapalojen (!) alla ja näiden kangas on sellaista todella henkäyksen keveää, joten ainakin sovittaessa nämä tuntuivat istuvan jalkaan paljon paremmin kuin perinteiset Footundeezit.

Niin, sitten se syy, josta tilaus sai oikeastaan alkunsa eli halusin kokeilla kärkitossuissa pehmusteina näitä Bunheadsin Ouch Poucheja. Ostin kärkitossut hankkiessani niihin sellaiset paksut silikonipehmusteet, jotka kyllä pehmentävät ihan mukavasti, mutta eivät muuten kätössä ole oikein mukavat. Eilen pääsin näitä Ouch Poucheja jo tunnille testaamaan ja tykkäsin. Tosin täytyy varmaan lähteä taas tossuostoksille, sillä nuo mun tossut eivät vaan istu mun jalkaan.

Ja niin, sitten piti vielä ostaa uusi balettipuku. Koska, no, Porsellilla oli paljon kivoja malleja. ^_^

Uusi balettipuku takaa.

Puku on Blochin mallistoa, kuten valtaosa mun muistakin balettipuvuista. Ja siis mulla ei oikein ole tällaista kapeaolkaimista pukua ja musta on aina hyvä väri ja lisäksi tässä on tosi kiva tämä puvun takaosa, oliko tarpeeksi perusteluita? Puvussa on takana ohutta vähän läpikuultavaa kangasta ja sitten tuollaiset ristiin menevät suikaleet. Täältä näkee, miltä puku näyttää päällä. Tämänkin tyyppäsin eilen ja ihan kiva puku tämä on, varsinkin kun tottuu siihen, että puku tulee edestä aika alhaalle. Hassua muuten, miten sitä balettitunnilla on niin tarkka omista vaatteista ja näyttääkö sitä oudolta tai onko tää nyt liian avonainen, mutta muiden vaatteet näyttää yleensä pelkästään hyvältä ja kivalta ja jotenkin niin oikealta (paitsi sitä sukkikset puvun päälle -tyyliä mä en ymmärrä, en tule kokeilemaan!).

Shoppailu Porsellilla sujui ihan hyvin ja paketti tuli reilussa viikossa. Ainoa hämmennystä aiheuttanut asia oli se, että Porsellin sivuilla kerrotaan, että toimituskulut ulkomaille ilmoitetaan tilaajalle tilauksen jälkeen. Tilausvaiheessa maavaihtoehtona on ainoastaan United Kingdom, joten kirjoitin reippaasti postinumeron ja kaupungin perään vain FINLAND. Heti tilauksen jälkeen sain tilausvahvistuksen, mutta mitään muuta ei sitten kuulunutkaan. Ehdin jo kysellä pakettini peräänkin Porsellilta, kunnes siitä sitten jo tupsahti lappu postilaatikkoon. En nyt sitten tiedä, maksoinko toimituskuluja vain UK-toimituksen mukaiset 4,95 puntaa, mikä siis ilmoitettiin maksuvaiheessa, vai onko luottokortiltani veloitettu jotain lisää. Toisaalta olisi vähän outoa, jos veloittelisivat rahaa ilmoittamatta tai kysymättä etukäteen.

Sitten vielä vähän kosmetiikka-asiaakin eli jos satutte tänään liikkumaan Helsingin keskustassa, niin Kampin keskukseen on avattu Kicks, jossa saa avajaistarjouksena 20 prosentin alennuksen kaikista tuotteista. Saatoin eilen käydä ostamassa parit luomiväripaletit, niistä lisää myöhemmin. ^_^

Ja hei käykääpä vastailemassa arvontakyselyyn, ryhdyn varmaan pian hankkimaan arvonnan palkintoja, jotta ehdin kaiken saada ajoissa, mutta vielä ehtii vaikuttaa! ^_^

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!