sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lauantaishoppailua

Syksyssä on se hyvä puoli, että tulee oltua viikonloppuisin kotona, joten lauantaisin voi lähteä shoppailemaan. Tänä lauantaina suuntasin Isoon Omenaan, jossa vietettiin loppuviikon ajan Lohkotut Hinnat -päiviä. Lompakossa polttelivat myös Kicksin klubialesetelit. Alet ja tarjoukset, mikäs sen parempi syy lähteä shoppailemaan. ^_^

Ja kaikenlaista pientä kivaa sieltä löytyikin, yllättäen.

Ensin kävin Stockmann Beautyssä katsastamassa tarjoukset. Alepöydästä löysin tällaisen:

YSL:n Pure Chromatics -paletti.

YSL:n Pure Chromatics -paletti oli alennettu niin edulliseksi, etten vaan voinut jättää sitä ostamatta.YSL Pure Chromatics 2.

Paletissa on neljä luomiväriä: vaaleahko sininen, kimalteinen valkoinen, kultabeige ja lämmin ruskea. Ensin vähän vierastin sinistä ja valkoista väriä, mutta sitten totesin, että paletti kannattaa ostaa tuohon hintaan sitten vaikka kultabeigen ja tummanruskean takia, joita varmasti tulen käyttämään. En ole näihin Chromatics-paletteihin, joilla siis ei ole nimiä vaan pelkät numerot, aikaisemmin tutustunut, mutta näiden idea on, että värejä voi käyttää sekä kuivana että märkänä. Vastaavia luomivärejähän on aika paljon enkä yleensä ole hirveästi innostunut veden kanssa lotraamisesta, mutta katsotaan, jos näidtä kokeilisi jossain vaiheessa myös kosteana.

Tässä vielä värit swatchattuna (kuivana):


Pure Chromatics 2 swatchattuna.

Sitten piti päästä Kicksiin katsastamaan Kicksin omat uudet sokerikynsilakat Sugar Lacquerit, jotka taisivat ilmestyä Kickseihin tällä viikolla. Houkuttelevasta värivalikoimasta poimin lopulta - suurta mielenlujuutta osoittaen - kaksi sävyä:

Kicks Sugar Lacquer sävyissä Sugar Cane ja Moondust.

Vaaleaan Sugar Caneen olin iskenyt silmäni jo ennakkoon, Moondust oli taas pullossa niin upea, ettei sitä vaan voinut jättää ostamatta. Lakoilla oli hintaa 8,90 euroa/kpl ja käytin näihin yhden 20 prosentin alesetelin eli toisesta lakasta sain alennusta 1,80 euroa.

Toisen alesetelin vielä säästin, sillä Diorin Mystic Metallics -kokoelma ja siis myös siitä himoitsemani Bonne Étoile -viisikko on rantautunut Kicksiin. Osoitin mielestäni taas huikeaa mielenlujuutta ja jätin sen vielä ostamatta. Mutta optio sille piti siis vielä jättää alesetelin muodossa. ^_^

Mutta takaisin Kicksin sokerilakkoihin. Niiden idea siis on, että lakka kuivuu kynnellä hieman karheaksi ja pinta muistuttaa hienoa sokeria tai vaikkapa hiekkaa. Vastaavia lakkoja on vuoden mittaan nähty jo mm. OPIlta (Liquid Sand) ja Zoyalta (Pixie Dust) ja edullisemmat merkit seuraavat trendiä perässä. Kauppoihin ehtivät aikaisemmin jo Isadoran Sugar Crush -lakat, joita en vielä ole testannut.

Kicksin sokerilakkoja on kaikkiaan 12 sävyä, ja kaupassa minua houkuttivatkin mm. syvä violetti ja kaunis tummanpunainen, mutta jätin ne vielä odottamaan. Tumma Moondust hurmasi minut heti, sillä se näyttää pullossa todella upealta. Harmi vaan, että lakka on hieman hankalasti kuvattava, mutta tässä vielä lähikuva pullosta, jotta saisitte vähän käsitystä, mihin ihastuin:

Moondust lähikuvassa.

Jotenkin ajattelin, että lakka on tummanvihreä vaaleammanvihreillä kimallehippusilla. Mutta olin väärässä. Minusta väri on nimittäin musta. Tältä se näyttää kynsillä:


Kicks Moondust kynsillä.

Vaikea oli tätäkin tallentaa kuviin, mutta pinta kuivuu siis karhean mattamaiseksi ja seassa on pieniä sinivihreitä kimallehippusia. Näiden kanssa ei käytetä päällyslakkaa, jotta pinnan mattaisuus ja karheus ei peity. Laitoin tätä kaksi kerrosta, lakka peittää minusta hyvin. Aika kauan tätä sai kuivatella, mutta osasyynsä on tietty sillä, etten voinut käyttää pikakuivattajaa. Pysyvyys vaikuttaa minusta hyvältä, vähän nimittäin pelkäsin, että tämä alkaisi murentua ja lohkeilla nopeasti, mutta reilun päivän ja mm. yhden saunomisen lakka on kestänyt moitteettomasti. Kiva lakka, mutta ehkä väri oli pieni pettymys. Seuraavaksi kokeiluun lähtee Sugar Canea.

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Nuo lakat ovat ihania-kuin myös Bonne Étoile johon itse jo sorruin! :D

  VastaaPoista
 2. Ne on! Ja Bonne Étoile ei jätä mua rauhaan, kyllä se on varmaan hankittava. :-)

  VastaaPoista
 3. Upea tuo Moondust!! En ole vielä yhtäkään hiekkasokerikarheuslakkaa kokeillut, mutta alkaa toden teolla houkuttaa kun noita näkee kynsillä :)

  http://siameselipstick.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Moondust on kyllä hieno! Minusta kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä hiekka/sokerilakkoja, minä olen ainakin aivan hurahtanut näihin, vaikka alkuun yritin vähän vastustella. :-) Nämä ovat minusta luonnossa vielä hienompia kuin kuvissa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!