perjantai 6. syyskuuta 2013

Pink Friday ja Scandaleyesin jatkoa

Ihanaaihanaa, että on perjantai! Mun viikon lempipäivä! Ja ihanaa, että kesä tuli vielä hetkeksi takaisin! Ajattelin ottaa siitä kaiken irti ja keskittyä lähinnä pihalla makoiluun ja yleiseen kesächillailuun. ^_^ Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Kesäisen perjantain kunniaksi hieman vaaleanpunaista, joka tietenkin sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. ^_^LA Girl Rock Star sävyssä Backstage.

LA Girlin Rock Star -lakka sävyssä Backstage on lämmin vaaleanpunainen, metallisesti kimmeltävä lakka. (Älkää muuten kiinnittäkö huomiota etusormen ruttuihin, sen siitä saa, kun yrittää tehdä monta asiaa yhtä aikaa.) Oikein sopiva aurinkoisiin päiviin, sillä tässä on paljon hienoa kimalletta, joka herää auringossa eloon. Luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Ja sitten. Miksi blogissani ei nähdä meikkikuvia. Voin vannoa ja vakuuttaa, että olen yrittänyt. No, tällä kertaa ajattelin, että kokeilen ottaa teille kuvia täällä blogissa aikaisemmin hehkuttamastani Rimmelin Scandaleyes-luomivärikynästä in action. Mutta kun ei. Ihan kamalaa. Luomivärikynä on edelleen ihana, mutta mun taidoilla, kameralla ja kuvankäsittelyosaamisella ei vaan mitään julkaisukelpoista synny, varsinkin kun soppaan lisätään tämä naamataulu ja mun meikkaustaidot. ^_^

Näiden varoitussanojen saattelemana kukin katsokoon omalla vastuulla:

Kuvat poikkeuksellisesti minikoossa.
Ymmärrätte varmaan miksi.

Jätämme tämän homman siis suosiolla niille, jotka sen osaavat. Heitä kun onneksi riittää. =^.^= Jos nyt jota kuta kuitenkin meikin ainekset kiinnostavat, niin olen käyttänyt Rimmelin Scandaleyes-luomivärikynää sävyssä Tempting Turquoise tällä kertaa rajauskynämäisesti, ja kaverina sillä on luottolemppariluomivärini MACin Sweet Heat.

Nyt toivottelen kaikille ihanaa perjantaita ja viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Meikkikuvien julkaisussa on aina pieni jännitysmomentti joten pisteet sulle :).

  Ja hienosti tästä kuvasta saa selvää joten pois turha varovaisuus.

  Jokaisella bloggaajalla ensimmäiset meikkikuvat on kuvakulmien etsimistä.

  VastaaPoista
 2. Heh, no kiitos, ehkä mä sitten vielä toistekin yritän. :-) Jotenkin vaan tuntuu, että kamera korostaa kaikkia virheitä, mutta itse meikin ja sen värit haihtuvat ihan olemattomiin. Paitsi jos sitä väriä on väärässä paikassa. :-D

  VastaaPoista
 3. Oikein kivalta näyttää meikki, no worries! :)

  Itse sitä on usein turhan kriittinen omille taidoilleen ja kuvilleen, sillä meikkien kuvaaminen on VAIKEAA. Itsekin olen tosi ujo julkaisemaan meikkikuvia, mutta pitäisi vain muistaa että lukijoiden kannalta ne ovat kuitenkin kiinnostavia ja mielekkäitä, eikä toiset yleensä niitä virheitä edes näe. Lisää siis vain tännekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustuksesta! Olet kyllä oikeassa, onhan niitä meikkikuvia kiva blogeissa nähdä. Mutta se kuvaaminen on todellakin ihan hirveän vaikeaa! Ja kun sitä näkee niin kauniita ja näyttäviä meikkejä monissa blogeissa, omat pikaiset arkisutaisut näyttävät tosi latteilta. Mutta täytyy ottaa tämä haasteena, ehkä meikkien kuvaamistakin (ja oman naaman ja virheiden sietämistä) oppii. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!