sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sara Hearts RiRi Hearts Mac

Jatketaan samalla teemalla kuin eilisen postauksessa. Kävin nimittäin eilen kaupungilla ja pakkohan se oli käydä katsastamassa Macin uusi piste. Ja kylläpä se olikin iso ja hieno! Se sijaitsee siis entisen pisteen vieressä paikalla, jossa ennen oli miesten tuoksut (olen myös hiljaisesti syvän kiitollinen siitä, että voin jatkossa shoppailla Macilla ilman naapurista leijuvaa partavesipilveä ^_^). Osasto on pitkän suorakaiteen mallinen, joten siellä on nyt ehkä vähän helpompi liikkua, vaikka eilenkin paikalla oli aika paljon porukkaa. Meikkauspisteet on nyt sijoitettu pisteen toiseen reunaan, joten sekin helpottaa liikkumista ja toisaalta meikattavat saavat olla vähän enemmän rauhassa, mikä on minusta kiva asia. Ainakin nyt osastolla oli tosi paljon myyjiä, ja oli myös kiva, kun hekin tuntuivat olevan tosi iloisia ja ylpeitä uusista tiloista. Syystäkin!

Myös Macin (taas) uusi limited edition -kokoelma, Rihannan RiRi Loves Mac, oli tullut myyntiin ja voih, kuinka ihana se olikaan! Jo pakkausten ulkoasu veti minua puoleensa kuin magneetti. Tässä promokuva koko kokoelmasta:

RiRi Hearts Mac -syyskokoelma.

Pakkauksissa on yhdistetty vaaleanpunaista ja ruusukultaa, minusta aivan täydellisen ihana yhdistelmä!

Jos tämä olisi tullut myyntiin kesällä, olisin luultavasti sortunut ainakin voidemaiseen Diamonds-korostusväriin ja tuohon ruskeasävyiseen Her Cocoa -luomivärinelikkoon. Myös poskipuna-aurinkopuuteri-yhdistelmä Hibiscus Kiss näytti tosi kauniilta. Tiedän kuitenkin olevani pian taas niin kalkkilaivan kapteeni, etteivät lämpimän kullan ja pronssin sävyt välttämättä ole parhaimmillaan minun ihollani.

Mutta lähdinkö tyhjin käsin? No en tietenkään. ^_^
RiRi Hearts Mac 187SE-kasvosivellin,

Tasapäinen kabukityyppinen kasvosivellin on numeroltaan 187 ja siinä on sekä aitoa että keinokarvaa ja siksi se Macin myyjän mukaan soveltuu hyvin sekä kosteiden että kuivien kasvotuotteiden levitykseen. Ei tämä ihan ilmainen ollut, mutta ensinnäkin käytän tällaisia kasvosiveltimiä nykyään tosi paljon, joten hyvä, että niitä on useampi (varsinkin koska olen laiska pesemään siveltimiäni). Toisekseen uskon, että Macin siveltimet kestävät minulla käytännössä lopun ikää. Olen niitä pikku hiljaa hankkinut siitä lähtien, kun Mac rantautui Suomeen, ja vaikka ne ovat jatkuvassa käytössä, ne eivät kulu käytössä oikeastaan lainkaan. Oliko tarpeeksi hyvät perustelut? ^_^

Ja siis katsotkaa nyt tätä! Jo tuo pahvipakkaus on kuin koru! En yleensä pahvipakkauksia säästä, mutta tämä menee kyllä säilöön. Voin vain kuvitella, miten tämä tulee ilahduttamaan minua pimenevinä ja kylmenevinä arkiaamuina, kun tämä odottaa minua meikkitarvikkeiden joukossa ja saan tarttua tähän. Käytössä en tätä vielä ole kokeillut, mutta odotukset ovat kyllä aika korkealla. Limited editionin tästä tekee RiRi-kokoelman mukainen vaaleanpuna-kultainen ulkoasu, mutta vastaava Macin perusmusta sivellin kuuluu käsittääkseni pysyvään valikoikmaan.

Minkälaiset jutut ilahduttavat teitä arjen keskellä?

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa ja tsemppiä alkavaan viikkoon!

3 kommenttia:

 1. Auh! Kyllä on ihana! Mäkin haluan... <3

  VastaaPoista
 2. Ihana :) Mitä tuo tarkalleen ottaen maksoi? Normiskunkki on mielestäni jotain päälle 50e.

  VastaaPoista
 3. Jenni, niin on! Kyllä säkin tarvitset tällaisen! :-) Näitä voisi olla vielä jäljelläkin, ei ainakaan luulisi, että siveltimet myyvät yhtä nopeasti kuin vaikka huulipunat.

  Päivi, juu, kuulemma kaikki Macin kasvosiveltimet maksavat yli 50 euroa. Tällä oli hintaa 55,50 euroa. Vähän kyllä nikottelin hinnalle, mutta toisaalta esim. tuo luomiväripaletti olisi maksanut muistaakseni 46 euroa ja sen olisin maksanut silmää räpäyttämättä, ainakin melkein. Mistähän sekin muuten johtuu, että paleteista olen valmis maksamaan, vasta jossain Diorin viisikossa alkaa tulla kipuraja vastaan? :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!