torstai 19. syyskuuta 2013

L'Oreal Sublime Glow -puhdistusöljy

Hurraa, meiltäkin saa vihdoin taas edullista ja toimivaa puhdistusöljyä! En ole puhdistusöljyä Suomesta ostanut sen jälkeen kun Lumenen puhdistusöljy lopetettiin, sillä valikoima on ollut aika (tosi) suppea ja hinnat aika kovat. Puhdistusöljy on kuitenkin ihonpuhdistukseni kulmakiviä, joten olen ostanut öljyni Aasiasta, lähinnä Sasa.comista, missä edullisia ja hyviä puhdistusöljyjä on tarjolla paljon.

Aasiasta ostamisessa on kuitenkin aina omat koukeronsa ja toimitusajat voivat olla pitkiä, joten varastojen täydentäminen vaatii melko lailla ennakointia, varsinkin kun kyseessä on tuote, jota käyttää päivittäin. Joten kun kuulin, että meille on tullut myyntiin L'Orealin puhdistusöljy, piti se heti käydä ostamassa kokeiluun.

L'Oreal Sublime Glow -puhdistusöljy.

L'Orealin Sublime Glow Sensational Cleansing Oil on purkin mukaan kehitetty samealle ja väsyneelle iholle poistamaan tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet sekä kaunistamaan ihoa.

Kaunistamisesta en tiedä, mutta putsarina tämä toimii! Tällä lähtevät meikit todella tehokkaasti ja hellävaraisesti ilman hankaamista, myös silmämeikit, eikä tämä kirvele silmiä. Tämä on myös helppo huuhdella eikä tämä jätä ihoon kalvoa tai muuta outoa tunnetta. Toisaalta tämä tuntuu aika öljyiseltä (jos se nyt kuulostaa yhtään järkeenkäyvältä, kun puhutaan öljystä ^_^) ja siltä, että jotain tästä ihoon jää, sillä iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä. Itse olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen ekana vaiheena ja pessyt sen jälkeen kasvot vielä puhdistusgeelillä, joten en osaa sanoa, miten tämä toimisi ainoana putsarina.

Koostumukseltaan öljy on melko paksua, mikä helpottaa käyttöä eikä se pääse valumaan sormien välistä kuten ohuemmat öljyt. Tuoksu tässä on tosi mieto. Jos tämä joltain tuoksuu niin lähinnä kai öljyltä.


Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä uusi tuttavuus siis! Voin lämpimästi suositella tätä kaikille puhdistusöljyjen ystäville, sillä en ainakaan äkkiseltään keksi tästä mitään moitittavaa.

Käsittääkseni tätä on hyvin saatavilla paikoista, jotka myyvät L'Orealin kosmetiikkaa. Omani ostin Anttilasta ja hintaa tällä oli 7,50 euroa. Tässä vielä tuotteen esittelyteksti sekä inci purkin takaa:


Löytyykö muita puhdistusöljyfaneja? Entä onko joku ehtinyt jo tätä L'Orealin öljyä kokeilla?

6 kommenttia:

 1. Oi, olipa kiva lukea tämä postaus, olenkin katsellut Lorkun öljyä kaupassa kiinnostuneena. Olen kuitenkin hamstrannut poistoalesta niin monta Lumenea ettei tarvitse vielä täydennellä, ja on tuolla yksi Lieracinkin putsariöljy.. Tykkään siis kovasti näistä öljymäisistä putsareista. Myös geelistä öljyksi muuttuvat, kuten Clarinsin Pure Melt Cleansing Gel, ovat kivoja! TBS:llekin on muuten tullut puhdistusöljy, työkaverini sisko on bodarissa töissä joten työkaveri pääsi heti testailemaan. Oli tykännyt, hän ei ollutkaan aiemmin käyttänyt puhdistusöljyjä joten ihmekös tuo ;)

  http://siameselipstick.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Minä en niin noista mineraaliöljyistä perusta niin ei ole tullut ostettua enkä todennäköisesti tule ostamaankaan. Puhdistan kyllä öljyillä, mutta teen puhdistusöljyni itse oil cleansing-tyyppisesti. Käytän öljyseosta meikinpoistoon ja sen jälkeen pesen vielä kasvot jollain toisella aineella (geelillä tai vaahdolla yleensä). Tykkään tuossa siitäkin (luonnollisten ainesosien lisäksi), että voin tarvittaessa sekoittaa itselleni täsmäöljyn, joka sopii juuri minun ihoni tarpeisiin. Olen ollut erittäin tyytyväinen! Tosin nyt on ollut taas vähän taukoa öljyputsaamisessa, mutta eiköhän se taas palaa repertuaariin kun iho kuitenkin talvella kuivahtaa entisestään.

  VastaaPoista
 3. Rynnin ostamaan tämän heti kun kuulin että on tullut kauppoihin,ja oon kyllä tykännyt ihan älyttömästi! :)

  VastaaPoista
 4. Kaisuli: Heh, joo, mullakin oli aika pitkään Lumenen puhdistusöljyä vielä jemmassa, nyt kesällä taisin kuluttaa viimeiset pisarat. :-) Tuosta Clarinsin putsarista en olekaan kuullut, täytyy tutustua! Ja tosiaan, olinhan minäkin kuullut tuosta Body Shopin puhdistusöljystä, mutta olin sitten unohtanut sen saman tien. Täytyy varmaan sekin jossain vaiheessa tesatata!

  Mohn: Minä taas en ole koskaan kokeillut tuollaista öljyseosta! Kuulostaa kiinnostavalta, mutta toisaalta nämä valmiit öljyt ovat ihanan helppoja. Ja minulla ei onneksi ole ollut mitään ongelmia mineraaliöljyjen kanssa, joten ainakin toistaiseksi voin niitä käyttää ihan huoletta.

  Iluna: Ihan samat sanat, hain tämän heti samana päivänä kun tästä kuulin! :-) Minustakin tämä on superhyvä, en millään keksi mitään huonoa sanottavaa. :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiinnostavasta arvostelusta!

  Käytän itse Sensain puhdistusöljyä, joten tämä L'Oreal saattaisi olla sille sopiva edullisempi vaihtoehto joskus. Tosin kun mineraaliöljy on incissa ekana, niin ihmettelen vähän mihin se kaunistava vaikutus perustuu, mutta pääasiahan että tuote toimii ja on miellyttävä käyttää. :)

  VastaaPoista
 6. Pumpulipupu: Kiitos ja kiva kuulla, että tykkäsit! En minäkään oikein ymmärrä, mistä nuo kaunistavat ja kirkastavat tehot oikein tulisivat, mutta ehkä L'Orealilla sitten tiedetään, että pelkkä hyvä puhdistusteho ei vielä myy riittävästi. ;-) Hauskaa muuten, että L'Orealin brittisivuilla sameasta ja väsyneestä ihosta ja sen kaunistamisesta ei puhuta mitään. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!