tiistai 10. syyskuuta 2013

Kyselyä arvonnasta

Hyvänen aika, tajusin viikonloppuna, että blogihan täyttää kohta vuoden! Ja sen kunniaksi aion ehdottomasti järjestää arvonnan. Olin jotenkin ajatellut, että voin hankkia arvonnan palkinnot jostain reissusta, kun syksyllä varmaan tulee reissuun lähdettyä, mutta nyt alkaa vahvasti näyttää siltä, etten ennen lokakuun alkua ja h-hetkeä missään käy (ellei Lahtea lasketa. Ei ehkä lasketa. ^_^).

Nyt pitäisi sitten alkaa hankkia palkintoja arvontaa varten. Joten ajattelin kysyä teiltä, rakkaat lukijat, minkälaisia palkintoja toivoisitte? Onko kivempi, että palkintoja on useampi vai yksi "iso ja kunnollinen"? Palkinnot varmaankin liittyvät tavalla tai toisella kosmetiikkaan, mutta minkälaista kosmetiikkaa toivoisitte? Värikosmetiikkaa, kynsijuttuja, ihonhoitoa, vartalotuotteita? Edullista, selektiivistä? Tuttua ja hyväksi havaittua vai jotain uutta ja erilaista?


Olisi kiva kuulla, minkälaisia ajatuksia teillä on. Kaikkia ei tietenkään pysty miellyttämään, mutta yritän ottaa toiveitanne huomioon. Niin ja tiedoksi, että hankin palkinnot, kuten kaiken muunkin blogiini liittyvän, omilla pikku pennosillani, joten ihan mahdottomia en pysty taikomaan. Jotain kivaa kuitenkin yritän kehittää. (Jos voisin valita, järjestäisin varmaan lukijamatkan Nizzaan. Ohjelmassa olisi mm. tutustumista Sephoraan ja paikalliseen designertarjontaan. Ja tietenkin istuskelua ihanaakin ihanamman Välimeren rannalla. Juu, arvasitte oikein, minulla on jo kova ikävä Nizzaan! ^_^)

Arvonta käynnistyy lokakuun alussa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

2 kommenttia:

 1. Kukaan ei ole uskaltanut kommentoida mitään, sillä eihän suomalaiset myönnä haluavansa voittaa. Siltikin blogiarvontoihin innostutaan riemusta kiljuen ;)

  Olen miettinyt kovasti tätä arvonta-asiaa sillä mullakin se on suunnitelmissa 1-3 kk aikavälillä.

  Noh, minusta blogiarvonnan tarkoituksena ei ole saattaa ylläpitoa taloudellisen katastrofin partaalle, joten valinta pitää tehdä käytettävissä olevan budjetin mukaan. Eli arvioitava ensin se summa mitä on valmis sijoittamaan kokonaisuudessaan. Ja tehdä sen jälkeen valinta ottaako summalla yhden ison voiton vai tekeekö jakoa.

  Käytännön juttuna monta arvontapalkintoa aiheuttaa myös pakkaamista ja säätämistä postin kanssa niin kuin myös ilmoittautuneiden voittajien kanssa.

  Lähtökohdaksi voi ottaa sen haluaako arpoa tuotteita, joista itse erityisesti pitää, mutta jotka ovat helposti saatavissa (esim. minun tapauksessa Lumenen CC-voide).

  Linjauksella jotain hivenen erikoisempaa voi olla mukava kaiku siinä suhteessa, että osa ihmisistä vielä arkailee esim. ulkomaisesta verkkokaupasta tilaamista. Ja suomen kosmetiikkatarjonta on jossain määrin rajoittunutta oikein kosmetiikkaan hurahtaneelle.

  Auttoiko yhtään?

  VastaaPoista
 2. Hih, hyvä, että sä avasit nyt kommentoinnin, toivottavasti muutkin uskaltavat tämän jälkeen kommentoida.

  Ja kiitos ideoista ja ajatuksista, hyviä pointteja! Varmaan tosiaan palkinnot tulevat joka tapauksessa olemaan minun näköisiäni. Ainakin tuntuisi hassulta ostaa palkinnoksi jotain, mitä en itse käyttäisi. Ja varmaan rajaan palkintojen määrän yhteen tai kahteen, koska tosiaan suuremmassa määrässä on aina oma vaivansa ihan toimituksen takia. Plus että postittaminen tosiaan myös maksaa, enkä haluaisi käyttää suhteessa kovin isoa summaa postikuluihin vaan mieluummin niihin palkintoihin.

  Jotain ideoita mulla jo onkin, mutta vielä ehtii vaikuttaa! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!