tiistai 27. elokuuta 2013

Himotuslistalla: Zoe Karssen

Kausien vaihtuminen on hyvä syy himoita kaikenlaista uutta kivaa uusista kokoelmista, oli sitten kyse vaatteista tai kosmetiikasta. Tänään katsastetaan vähän mitä uutta voisin vaatekaappiini hankkia.

Tykästyin suunnittelija Zoe Karssenin hauskoihin printtipaitoihin heti kun niitä ensimmäisen kerran näin, ja kaapistani löytyy vuosi sitten keväällä Lontoon Libertystä ostettu valkoinen You, Me, Oui -t-paita, joka lukeutuu edelleen lemppareihini. Nyt kun syksy lähestyy, tekee mieli hankkia vaatekaappiin myös vähän lämpimämpiä juttuja, ja olenkin iskenyt silmäni mm. näihin:
Zoe Karssenin Only Love Will Set Us Free -neule.

Persikanvärinen napamittainen neule on sataprosenttista kashmiria ja näyttää aivan syötävän suloiselta. Harmi vaan, että hintaa tällä on 260 euroa, joten ehkä yritän vielä hetken malttaa ja toivoa, että tämä löytyisi vaikka alesta.

Zoe Karssen Bat-svetari.

Zoe Karssenilla on aika monia eri versioita tästä Batman-lepakkoprintistä, tämä vaaleansininen pitkähihainen svetari olisi varmasti ihana viileneviin päiviin. Hintaa "vain" 100 euroa.

Zoe Karssen Enfant Terrible -neuleliivi.

Myös tämä persikanvärinen hihaton neule Enfant Terrible -tekstillä (suomeksi kauhukakara) olisi ihan superhauska. Tämänkin materiaali on 100-prosenttinen kashmir ja hinta sen mukaisesti 210 euroa.

Zoe Karssen Missing Stolen Unicorn -t-paita.

Ja koska fanitan yksisarvisia, tarvitsisin tietenkin ehdottomasti tämän Missing Stolen Unicorn -t-paidan. Hinta 60 euroa.

Zoe Karssenin ydintähän ovat hauskat, oivaltavat ja ironiset printtitekstit, ja vaikka useimmat Karssen-lohkaisut hymyilyttävät, tämä t-paita sai mut putoamaan täysin:

Zoe Karssenin Trade Your Passion for Glory -t-paita.

Kuka tunnistaa, mistä tuo tekstipätkä on? Viiden pisteen vihje:


Jep, I'm so old =^.^=  - biisi on siis Survivorin Eye of the Tiger, joka on tietenkin elokuvasta Rocky 3, ah, klassikoiden klassikko. Ja ahhahaa, tuosta videosta saa kyllä päivän naurut. ^_^

Minusta näin Zoe Karssenin omassa nettikaupassa myös jonkinlaisen liivin tai hihattoman paidan tuolla samalla printillä, mutta nyt en enää sitä löydä. Olisikohan myyty loppuun? Toivottavasti vain tilapäisesti. Tuo on ehkä pakko hankkia. ^_^

Merkin takaa löytyy muuten suunnittelijakaksikko Zoe ja Quince Karssen, ja merkki on perustettu Amsterdamissa vuonna 2010. Zoe Karssenin vaatteita myydään nykyään aika monessa nettikaupassa, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa suunnittelijan omat verkkosivut ja nettikauppa, jotka on ilmeisesti erinäisten vaikeuksien jälkeen saatu taas pelittämään. Toimitusmaksu näyttäisi olevan vain viisi euroa kaikkialle maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!