lauantai 29. kesäkuuta 2013

Jäätelöä ja kukonaskelkuviota

Tervehdys taas täältä mökiltä, jossa olen viettänyt sadepäivää lähinnä sisätiloissa. No, onpahan ollut hyvin aikaa vaihtaa kynsilakat ja askarrella kynsiä. Tosin olin suunnitellut istuvani pihalla shortseissa/bikineissä näissä puuhissa, mutta meneehän tämä näinkin. ^_^

Ensin mun ihanainen jäätelölakkani:Jessica Strawberry Shake It.

Strawberry Shake It on Jessican kesän 2012 Gelato Mio -kokoelmasta, ja olen ihastellut sitä aina kun olen siihen blogeissa törmännyt. Nyt sain vihdoin hankittua sen omakseni. Todella suloinen vaaleanpunainen cremelakka, josta todellakin tulee ihan mansikkajäätelö tai -pirtelö mieleen.

Valitettavasti lakka muistutti turhan paljon jäätelöä myös levitysvaiheessa. En tiedä, johtuiko sitten lakkaajasta, kosteasta kelistä tai vaan kuun ja tähtien asennosta, mutta tämän levittäminen oli yhtä suttaamista. Ihan kuin paksua sotkuista jäätelöä olisi vedellyt sudilla. Jos lakkaa laittoi liian vähän, suti raapi siihen hirveitä raitoja, jos enemmän, se suttasi ja jäi sellaiseksi vähän inhaksi paksuksi kerrokseksi, joka todellakin muistutti sulanutta jäätelöä. Kaiken lisäksi onnistuin saamaan keskisormeen vielä kunnon vekin vielä kaksi tuntia lakkaamisen jälkeen, vaikka olin laittanut päällyslakaksi takuuvarmaa pikakuivattajaa Seche Viteä. Waaat? Joten pahoittelut suttuisista lakkakuvista. Kuvissa lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana siis Seche Vite. Onneksi väri on niin suloinen ja Seche Vite antaa tälle upean kiillon, että sillä saa vähän anteeksi tuota epämieluisaa koostumusta.

Varpaisiin halusin laittaa taas kesävarvassuosikkini kynsitarrat. Ja hurraa, kokeilin vihdoin Sally Hansenin Salon Effects -tarroja:


Sally Hansen Pedicure Salon Effects Puppy Tooth.

Ostin nämä varta vasten varpaille tarkoitetut kynsitarrat Ebaysta. Kuviona näissä on musta-valkoinen kukonaskelkuvio, joka on minusta tosi hauska kynsillä. Tosin ostin nämä aika halvalla ja minusta osassa tarroista valkoinen väri on vähän kellastunut, mikä ei kuvissa taida sentään ainakaan kovin paljon näkyä. No, se selittänee halvan hinnan.

Muuten tykkäsin näistä ja näiden laittaminen oli minusta superhelppoa. Nämä Sally Hansenin tarrat ovat paljon ohuempia kuin aikaisemmin käyttämäni koko kynnen tarrat ja näistä myös löytyi sopiva koko jokaiselle kynnelle, joten sivuilta näitä ei tarvinnut leikellä lainkaan. Ja koska tarra on niin ohutta, yli menevä osa (jota muuten oli paljon!) irtosi helposti vain taittamalla se kynnen yli ja alle. Loput sai siistittyä mukana tulleella viilalla. Tarkkana sai olla ainaostaan siinä, että tarra levittyi sileästi koko kynnelle. Pariin kohtaan taisin onnistua saamaan pienen vekin, muttei onneksi mitään suurempaa.

Nyt sitten vaan peukut pystyyn, että nämä myös pysyvät. Minulla ei nimittäin viime aikoina ole ollut oikein tuuria näiden kynsitarrojen kanssa. Muistatteko nämä ah niin ihanan näköiset kynsitarrat? No, ne eivät pysyneet kynsillä päivääkään. Seuraavana iltana askartelin uudet tarrat, tällä kertaa Kiss-merkkiset, jotka minulla aikaisemmin ovat pysyneet hyvin. Ne pysyivät sentään paremmin, mutta niistäkin alkoi alle viikossa irtoilla palasia ja ne siis kuluivat vähän samalla tavalla kuin kynsilakka. Pöh.

Jos nämä Sally Hansenin tarrat pysyvät kelvollisesti, voisin hankkia näitä lisääkin. Sattuuko kukaan muuten tietämään, saako näitä varpaille tarkoitettuja tarroja Suomesta?

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!