keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Catrice-rakkautta

Ostin toukokuussa Amsterdamissa käydessäni kasan Essencen ja Catricen meikkejä, joihin tein tuttavuutta ensimmäistä kertaan. Nyt täytyy sanoa, että melkein harmittaa, etten ostanut niitä vielä enemmän, sillä olen tykännyt niistä tosi paljon! Erityistä sydämenväpätystä ovat aiheuttaneet Catricen kynsilakat, joiden laatu on osoittautunut aivan huippuhyväksi ja hintaa niillä oli vain pari euroa! Oi miksi, oi miksi ostin niitä vain kaksi? Mutta onneksi edes ne. Katsokaa nyt näitä kaunottaria:Catrice Pimp My Shrimp.

Catricen Pimp My Shrimp on herkullinen korallioranssi cremelakka, joka levittyy hyvin, ei raidoitu ja peittää hyvin. Lisäksi siinä on tosi upea kiilto. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.


Catrice Rosy One More Time.

Catricen Rosy One More Time taas on herkkä persikkaisen vaaleanpunainen lakka, joka on koostumukseltaan hieman läpikuultavaa eli kuten kuvista näkyy, kynsirajat näkyvät, vaikka lakkaa on kolme kerrosta. Todella ihastuttava nudelakka, jossa on myös todella upea kiilto. Tähän ihastuin niin paljon, että lakkasin tällä kaksi kertaa peräkkäin! Minulle sellaista tapahtuu todella harvoin. ^_^ Kuvissa lakkaa siis kolme kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Jos joku sattuu tietämään nettikaupan, joka myy Catricea tai Essenceä (ja toimittaa Suomeen), saa vinkata! Catricen kynsilakkoja saa nykyään Ninja Polishilta, missä lakat maksavat kymmenen dollaria pullolta. Eli vähän hinnakkaampaa kuin täältä Euroopasta hankittuna, mutta auttaa ainakin pahimpaan lakka-ahdistukseen. Kovasti tekisi mieli päästä kokeilemaan myös muuta Catricen kosmetiikkaa, joten seuraavaa reissua ja/tai sopivaa nettikauppaa odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Eikä, siis kuka voi antaa kynsilakan nimeksi "Pimp My Shrimp"?! Kiva lakka silti! :)

    VastaaPoista
  2. Heh, Catrice näköjään voi. :-) Mun mielestä nuo Catricen lakkojen nimet ovat ihan söpön hassun hauskoja, vaikka ei tämä mun lemppari olekaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!