perjantai 14. kesäkuuta 2013

Geelilakkausta

Mietin otsikoksi jotain hassun hauskaa sanaleikkiä tyyliin geelilakkausrakkaus(pakkaus), mutta päätin säästää teidät siltä. Olkoon siis proosallisesti vain geelilakkaus. ^_^

Olin viime lauantaina Elle-lehden ja Klaus K:n järjestämässä prinsessa Madeleinen hääkatsomossa Rake-salissa, missä saimme nauttia kuninkaallisesta häätunnelmasta ja seurata häitä isolta valkokankaalta. Meitä paikalle saapuvia oli pyydetty pukeutumaan kuten häihin, ja kyllä olikin ihanaa seurata hääseremonioita itsekin juhlan mukaisesti pukeutuneena!

Paikalla oli myös Odyssey Nail Systemsin piste, jossa tehtiin vieraille geelilakkauksia. Ja voitte varmaan arvata, että en malttanut pysyä sieltä poissa. Aikani kierreltyäni ja kaarreltuani asetuin jonoon.

Minulla ei ole koskaan ollut geelilakkausta, ei myöskään akryyli- tai geelikynsiä. Olen aina välillä miettinyt geelilakkausta, ja viime kesänä olin jopa jossain vaiheessa hankkimassa itselleni geelilakkaustarvikkeita. Etenkin ajatus varpaiden geelilakkauksesta tuntui houkuttelevalta kesäaikaan. Sitten kuitenkin aloin epäröidä, ja niin asia jäi.

Kunnes tuli näin hyvä tilaisuus, jota en vaan voinut ohittaa. Kun vuoroni tuli, minulle lakkauksen tehnyt Odyssey Nail Systemsin Hanna Sokajärvi ehdotti, että hän voi tehdä kynnet täysin mekkooni sopiviksi. Minulle se sopi erinomaisesti, mikä sen parempi kuin antaa asiansa osaavalle ammattilaiselle vapaat kädet! Ja kyllä näistä tulikin hienot! Valmistautukaa kuvatulvaan. ^_^Kynnet ja linssilude.

Kynnet ja linssilude, osa 2.

Olin valinnut asukseni yhden Diane von Furstenbergin kietaisumekoistani, tällä kertaaa lyhythihaisen ja selästä hieman avonaisemman mallin, joka myös väriltään ja kuosiltaan sopii minusta hyvin kesään (ja häihin!).

Kynnet ja kuosi.

Ja se mekko.

Kynnet ovat minusta aivan mielettömän upeat, enkä olisi itse osannut mitenkään toivoa tai pyytää mitään tällaista! Jännittävää myös nähdä, miten pitkään lakkaus kestää, kun en tosiaan ole aikasemmin kestolakkausta kokeillut. Toistaiseksi ihan pientä kulumaa havaittavissa oikean käden kynsissä, muuten näyttää hyvältä.

Kun kävi ilmi, että pidän blogia, sain Hannalta myös Odysseyn käsienhoitosetin ja muutaman lakan kokeiluun. Lakoissa on kuulemma se erikoisuus, että useimmat niistä tuoksuvat! Tuoksut vaihtelevat värin mukaan eli esimerkiksi keltainen lakka voi tuoksua banaanilta. Tässä kuvia, kirjoittelen näistä täällä lisää, kun ehdin näitä testailla:


Odysseyn lakat sävyssä Lavender Blush (vasemmalla), American Rose ja Emerald.

Odysseyn Scent of Nature -käsihoitopakkaus.

Odyssey Nail Systemsin kynsilakat eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia eivätkä DBP:tä. Kynsilakkoja ja käsihoitotuotteita on saatavilla hyvin varustetuista ONS-salongeista. Lista ONS-salongeista löytyy Odyssey Nail Systems Finlandin nettisivuilta. Ja jos haluaa Hannan kynsikäsittelyyn, se pitäisi onnistua ainakin Turussa ja Helsingissä. Hän nimittäin asuu Turussa, mutta kuulemma käy Helsingin suunnallakin aika säännöllisesti ja pystyy sopimaan kollegansa liikkeeseen kynsiaikoja. Joten kiinnostuneiden kannattaa kysellä, kuulemma erikoisemmatkin tekeleet onnistuvat. ^_^ Hannan yhteystiedot löytyvät täältä.

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Oi, minäkin olisin halunnut päästä sinne hääkatsomoon! Rakkaan ystäväni häät olivat kuitenkin samaan aikaan, joten ei ollut valitettavasti mitään mahdollisuutta. Kaikki kiva tapahtuu aina samaan aikaan, tosi harmi. :(

    Lakkaus on aivan upea, en ole edes tiennyt että tuollainen on geeleillä mahdollista. Todellinen taideteos! Tosi kivaa myös, että saat nyt nauttia siitä pidempäänkin. :)

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa mietinkin, olisitko sinäkin tuolla hääkatsomossa, mutta sitten näin blogistasi, että olit ollut "ihan oikeissa" häissä. Harmi tosiaan, ettet päässyt, mutta toisaalta mikä sen ihanampaa kuin rakkaan ystävän häät!

    Ei minullakaan ollut tullut mieleenkään, että geelilakallakin saa tällaista taidetta aikaan! Yksi syy, etten ole geelilakkausta ennen kokeillut, on varmaan se, etten oikein osaa keksiä yhtä väriä, jota jaksaisin katsella monta viikkoa. Mutta näitä todellakin jaksaa! Varmasti kokeilen toistekin, vaikka lomamatka tai jotkut juhlat ainakin olisivat hyvä syy taas kokeilla. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!