perjantai 28. kesäkuuta 2013

Lempparit: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Tänään lempparisarjassa esittelyssä tuote, jota on hehkutettu jo monissa monissa blogeissa, mutta minun on pakko yhtyä kuoroon. Sillä. Tämä. Mullisti. Mun elämäni. No okei, ehkä minulla on lievää (!) taipumusta dramatisointiin, mutta ainakin se mullisti meikkaamiseni. Kyseessä on Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, joka vain yksinkertaisesti on paras luomenpohjustustuote. Evvö!

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

Minulla on ollut Urban Decay Primer Potion eli tuttavallisesti UDPP käytössä jo ainakin parin vuoden ajan, enkä tästä luovu. Minulla on todella helposti rasvoittuvat luomet ja ilman pohjustusta luomivärit kasautuvat luomillani noin nanosekunnissa. Jollakin peruspohjustajalla luomiväri saattaa pysyä siistinä tunnin pari. Mutta kun laitan alle UDPP:tä, on koettu, useammankin kerran, seuraavaa: täyden työpäivän ja parin hikisen tanssitunnin jälkeen peilissä näkyy punainen, kiiltävä naama, mutta luomivärit ovat napakasti paikallaan kuin ne olisi vasta levitetty. Kyllä. Tämä tuote on ihme. C'est un mirage!


Minulla tämä toimii näin: otan pienen nokareen tuubista, taputtelen luomelle, annan hetken oleentua ja aavistuksen kuivahtaa, ja sitten vaan levitän luomivärin. Valmis! Primer Potion paitsi antaa hyvän, hieman tahmean tarttumapinnan luomivärille, myös tasoittaa luomen väriä ja tekee hieman mattaisen pinnan.

UDPP:tä on helppo käyttää, ja minusta on oikeastaan vain kaksi kohtaa, joissa sen kanssa voi mennä pieleen eli joissa kannattaa olla tarkkana. Ensinnäkin määrä: minä laitan tätä (kuten kai kaikkea muutakin meikkiä ^_^) aika maltillisesti, juuri sen verran, että sitä on koko luomella ja luomen sävy tasoittuu. Toinen kriittinen vaihe on tuo kevyt kuivahtaminen eli jos luomiväriä alkaa heti sutia tämän päälle, pysyvyys ei ehkä ole yhtä hyvä. Mitään pitkää aikaa ei kuitenkaan tarvitse odotella, yleensä minä odotan vain sen aikaa, kun levitän UDPP:n toiselle luomelle. Toisaalta tämä pysyy minusta työstettävänä aika pitkään eli mitään paniikkikiirettä ei luomivärin levityksessä myöskään tarvitse pitää. UDPP ei myöskään vaadi mitään laboratoriotarkkuutta, mutta jos sen kanssa on ongelmia, uskoisin, että näitä kahta säätämällä voi lopputulos parantua.

Ja vaikka tämä pomminvarma pohjustaja onkin, ei se tee meikistä vedenpitävää. Eli ne kerrat, kun luomivärini ovat liuenneet Primer Potionista huolimatta, on syynä ollut se, että silmäni ovat vuotaneet. Ja tarkoitan nyt sellaista kunnon solkenaan valumista pidemmän ajan, pienestä kastumisesta UDPP ei ole moksiskaan.

UDPP suoraan tuubista puristettuna, hieman levitettynä ja vähän enemmän levitettynä.

Käytössäni on Primer Potionin alkuperäinen sävy (Original), joka on hyvin luonnollinen, hitusen vaaleanpunertava "ihonvärinen" ja mattainen sävy. Primer Potionia saa nykyään myös ainakin kolmessa muussa sävyssä: niitä ovat shampanjanvärinen, hieman hohtava Sin, kellertävä mattainen Eden ja kullanvärinen, hieman hohtava Greed. Niitä en ole kokeillut, eikä mitään valtavaa hinkua ole kokeillakaan, niin hyvä tämä originaali on. Primer Potion on siis kaiken kaikkiaan aivan loistava tuote, josta en oikeastaan keksi mitään huonoa sanottavaa, etenkin nyt, kun pakkauskin on saatu järkeväksi.

Suosittelenkin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia:
 • kaikille, jotka haluavat luomivärinsä pysyvän. Ja pysyvän.

Ja jos taas pitää keksiä joku, jolle en tätä suosittele niin:
 • erittäin kuivaluomiset, sillä olen kuullut, että tämä voi kuivattaa luomia lisää
 • nettishoppailua välttelevät, sillä tätä ei tietääkseni ja valitettavasti saa Suomesta
 • L'Oreal-kammoiset, sillä kyllä, myös Urban Decay kuuluu nykyään kosmetiikkajätti L'Orealin omistukseen.

Sitten päästäänkiin oikeastaan tämän tuotteen ainoaan ongelmaan eli saatavuuteen. Olen nimittäin itse ostanut tätä yleensä Lookfantasticilta, mutta siellä ei minusta ole pitkään aikaan ollut saatavilla tätä Original-sävyä, vaan vain noita uudempia sävyjä. Myös muissa sellaisissa nettikaupoissa, joiden tiedän myyvän Urban Decayta, tämä on ollut pitkään loppuunmyyty. Mutta nyt onneksi BeautyBayssa sitä näyttäisi olevan saatavilla, hurraa! Joten taidan laittaa itselleni uuden kappaleen heti tilaukseen, sillä kuten kuvistakin näkyy, on nykyinen purtiloni jo aika finaalissa. ^_^ Hintaa tällä on BeautyBayssa reilut 17 euroa. Tuubi on todella riittoisa, minulla se kestää käytössä noin vuoden.

Löytyykö muita UDPP-faneja? Olisi myös kiva kuulla, oletteko kokeilleet noita muita sävyjä ja mitä olette niistä tykänneet? Niin ja  mistä ostatte oman UDPP:nne! ^_^

Ihanaa perjantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. UDPP on minunkin luottotuote ja maailmanmullistaja :). Viimeisiä vetelee nyt muistaakseni 4. kappale, joista kaksi ensimmäistä olivat aplikaattoripullossa ja kaksi viimeistä tuubissa.

  Kokeiluun mulla menee seuraavaksi NARSin pohjustaja, sillä olen kuullut siitäkin kehuja ja ajattelin käydä "vieraissa". Kirjoittelen siitä sitten postauksen, sillä UDPP kehuja löytyy helposti, mutta NARSin pohjustaja suomalaisissa blogeissa on vähemmän esillä

  Tilaan UDPP:t aina BeautyBaysta ja silloin tällöin tuplapakkauksessa, jotta siskokin saa omansa. Ja tavallisesti tilaus lähtee hyvissä ajoin, jottei tarvi tehdä yhtään silmämeikkiä ilman pohjustajaa.

  VastaaPoista
 2. Narsin pohjustajaa minäkin olen joskus katsellut, joten kiva kuulla siitä sitten kokemuksia! Minä olen vielä tähän asti päätynyt pysymään tutussa ja turvallisessa UDPP:ssä, kun se kerran on niin hyvä. :-)

  Too Facedin Shadow Insurancea sen sijaan minulla on kokeilukokoinen tuubi. Sekin on ihan hyvä, mutta ei kyllä päihitä Primer Potionia. Tosin en tiedä, minkä verran vaikuttaa, että minulla on hieman hohtava sävy Candlelight. Voisin kyllä tehdä siitä vaikka oman postauksen jossain vaiheessa.

  Täytyy minunkin varmaan laittaa uusi tuubi UDPP:tä tilaukseen ennen kuin tämä nykyinen loppuu. Vähän vaan jänskättää, mitä muuta BeautyBaysta tarttuu mukaan, himoitsen nimittäin kovasti Too Facedin luomiväripaletteja. Olin jo tekemässä tilausta jokin aika sitten, mutta sain hillittyä itseni. Nyt en tiedä, kuinka käy, jos on tällaista "pakollista" hankittavaa. :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans Too Facedin Candlelight, mutta suhtaudun siihen jo valmiiksi hyvin epäillen sen hohtavuuden vuoksi. Merkin luomivärien suhteen olen hiukan epäröivä, sillä ainokaiseni Bon Bons-paletti jätti myös hiukan toivomisen varaa.

  Onneksi minun ei tarvitse mennä BeautyBayhin...

  VastaaPoista
 4. Mä yleensä tykkään kaikesta mikä kimaltaa tai hohtaa, mutten silti oikein ymmärrä, miksi luomivärinpohjustajan pitäisi hohtaa. Mulla taas on vähän vaihtelevia kokemuksia TF:n luomiväreistä ja muista meikeista. Toisaalta esmes yksi kaikkien aikojen lemppari luomiväriduoistani on Too Facedin Boy Toy. Eli vaikka kaikki ei ihan huippua olisikaan, tosi hyviäkin löytyy.

  VastaaPoista
 5. Ehdoton juttu meikkaamisessa, kyllä. Ilman UDPP:ta on oikeastaan turha tehdä silmämeikkiä :)

  VastaaPoista
 6. Niin totta! Suorastaan voisi sanoa, että meikkaaminen ilman UDPP:tä on turhaa. Saisikohan siitä t-paidan tai puskuritarran? :-D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!