tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lisää ystävämyyntejä

Jee, mulla on kuulkaa teille taas ilouutisia, sain nimittäin kuulla taas uudesta ystävämyynnistä! Mikä parasta, se on tälla kertaa kosmetiikka-aiheinen!

Jos satutte torstaina liikkumaan Espoossa Leppävaaran/Perkkaan suunnalla, Shiseidon maahantuoja Saether Oy järjestää silloin ystävämyynnin. Tarkka aika on torstai 13.6. klo 8 - 16, osoite on Vänrikinkuja 2, Espoo. Maksuvälineenä käy kuulemma vain käteinen ja tuotteita on sekä naisille että miehille!


Tietenkin vähän harmi, että ystis on vain yhden päivän ja loppuu jo noin aikaisin, mutta toivottavasti mahdollisimman moni sinne silti ehtii.

En ole ihan hirveästi Shiseidon tuotteita viime aikoina käyttänyt, ainakaan näitä meillä myytäviä "emomerkin" tuotteita (Shiseidohan on iso aasialainen kosmetiikkatalo, jolla on monia sellaisia merkkejä ja brändejä, joita ei meillä myydä), mutta ne mitä olen joskus kokeillut, ovat tuntuneet laadukkailta. Ja onhan minulla tälläkin hetkellä käytössä Shiseidon paljon hehkutettu meikkivoidesivellin, joka on kyllä tosi hyvä.

Tärppinä voisin silti mainita ainakin aurinkotuotteet, sillä niissä aasialaiset valmistajat ovat mielestäni tosi hyviä. Usein aurinkotuotteissa on korkeat suojakertoimet ja silti kevyt hyvin imeytyvä koostumus. Toivon mukaan niitä on tuolla ystiksessä tarjolla, nythän niille olisi tarvetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!