perjantai 7. kesäkuuta 2013

Zumbavaatteiden ystävämyynti

Kerrankin sain tiedon ystävämyynnistä ennakkoon ja sen verran hyvissä ajoin, että ajattelin vinkata siitä myös teille lukijoille. Eli jos liikutte tai pääsette tulevana sunnuntaina eli 9.6. Veikkolan suunnalle, zumbavaatteiden virallinen myyjä Suomessa Wizemanshop.fi järjestää silloin ystävämyynnin klo 12 - 15. Osoite on Teollisuustie 15, 02880 Veikkola, ja maksuna ystiksessä käy käteinen.

Myynnissä pitäisi olla paljon erilaisia vaatteita reiluilla alennuksilla kuten ystävämyyntien henkeen kuuluu. (Mistähän tuo ystävämyynti-nimitys muuten oikein tulee? Onko niihin alun perin kutsuttu vain tuttuja ja ystäviä?) Tuotteita voi käydä kurkkimassa Wizemanshopin verkkokaupassa, sunnuntain ystiksessä kuulemma on myynnissä kaikki samat tuotteet ja jopa sellaisia, joita ei vielä verkkokaupassa ole.

Ja zumbavaatteita ostaakseen ei tietenkään ole pakko harrastaa zumbaa. Mun täytyy nimittäin tunnustaa, että vaikka rakastan tanssia, en ole koskaan käynyt yhdelläkään zumbatunnilla. Tarkoitus on kyllä ollut, mutta jotenkin se on jäänyt ja "oikeat" tanssitunnit ovat aina vieneet voiton. Silti olen jo pidemmän aikaa himoinnut näitä shortseja:

Cruzin-shortsit.

Aika suloiset, vai mitä? Mun lemppariasu tanssitunneilla on trikoot ja niiden päällä shortsit, joten näille olisi ihan käyttöäkin. Sitä paitsi näin kesällä tykkään hengailla kotona (mukavissa!) trikooshortseissa, ja nyt olenkin helteiden tultua kaivellut jo useampaan otteeseen tanssivaatekaappiani. Trikooshortsit, mikä ihana keksintö! ^_^

Shortsien kaveriksi olisi kiva saada joku kiva toppi, niitä zumbavaatevalikoimasta näköjään löytyy aika moneen lähtöön:
Color Block -bratoppi.Daydream-bralette.

Tuo Color Block -toppi sopisi sekin tanssi- yms. treenikäyttöön, Daydreamerin taas varmaan jättäisin muuhun käyttöön, mutta se on vaan niin hauska ja söötti! En ole zumbavaatteita koskaan kokeillut, joten niiden laadusta en osaa sanoa, mutta nyt ehkä täytyy kokeilla. Sitä paitsi zumbavaatteet saavat minulta ison plussan ihanista väreistä ja vähän erilaisista malleista.

Ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!