tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kesä + alet = love

Että mä rakastan kesää ja että mä rakastan alennusmyyntejä! Kun nämä kaksi vielä yhdistää, mikä voisi olla ihanampaa? Lähdin eilen katsastamaan aletarjontaa Helsingin keskustassa (joo ihan irl!) tarkoituksena lähinnä suunnata vaate- ja kenkäkauppoihin. Mutta koska Sokoksen kosmetiikkaosasto on siinä sopivasti *matkan varrella*, piti tietenkin käydä kurkkaamassa sen aletarjonta. Sokos on kai perinteisesti aloittanut alensa aika maltillisilla alennusprosenteilla, mutta nyt ainakin osa selektiivisesta kosmetiikasta oli 30 - 50 prosentin alennuksessa. Tarjonta ei ollut ehkä sieltä huimimmasta päästä, mutta voi mitä helmiä onnistuin löytämään! Katsokaapa:

 

Estee Lauder Batik Sun.

Rakastuin Estee Lauderin Bronze Goddess -kesäkokoelman luomiväriviisikkoon Batik Suniin heti, kun näin siitä ensimmäiset kuvat Eikon blogissa. Taidan vaan olla niin kesäihminen, että rakastan näitä kesäisiä meikkikokoelmia, vaikka olen sen verran kalkkilaivan kapteeni enkä juurikaan päivety, että värit eivät välttämättä pääse minun käytössäni ihan täysin oikeuksiinsa. Mutta ei se mitään. Rakastan näitä silti. ^_^

Metsästin tätä Batik Sunia jo toukokuisella Amsterdamin-reissullamme sekä lentokentiltä että Amsterdamin kosmetiikkamyymälöistä, mutta tuloksetta. Sittemmin olen käynyt ihastelemassa sitä keskustan Stockmannilla ja Sokoksella (muualle sitä ilmeisesti ei meillä ole tullutkaan myyntiin?), mutta yrittänyt järkeillä, että jonkun muun luomiväripaletin värit voisivat olla minulle käyttökelpoisemmat.

Kunnes. Sitten eilen näin tämän Sokoksen alepöydässä. Taisin taas henkäistä syvään ja ehkä vähän kiljaista. Aleprosenttikin oli jo ihan mukava, 40, eli kun tämän alkuperäinen hinta on ollut 56,50 euroa, jäi tälle nyt hintaa 33,90 euroa.

Ja koska on kesä, tein ihan totaaliheräteostoksen:Estee Lauder Pure Color Sheer Roller Gloss sävyssä Succulent.

Estee Lauderin Pure Color Sheer Roller Gloss -huulikiilto on samaisesta Bronze Goddess -kokoelmasta, ja mukaani tarttui kevyen korallinen sävy Succulent, joka antaa huulille kevyesti sävyä ja ihanan mehumaisen kiillon. Ja siis katsokaa nyt tuota kuulamekanismia! How 80's and how roller girl is that? Bonuksena tulee vielä ihana karkkimainen tuoksu, joka on juuri sopivan voimakas eli ei jää esanssisena leijumaan sentään koko päiväksi. Metallinen kuula myös tuntuu kivan viileältä huulilla. Sopii siis hyvin kesään ja hellepäiviin! Nyt vaan tukka saparoille ja rullaluistimet jalkaan (tietenkin ne vanhanaikaiset, joissa pyörät ovat vierekkäin). ^_^ Tämä oli myöskin 40 prosentin alennuksessa eli alkuperäisestä 27 euron hinnasta jäi maksettavaa 16,20 euroa.

4 kommenttia:

 1. Nyt olen sitten virallisesti kateellinen. Vihreä peikko on välillä kurkistellut, mutta nyt se suorastaan ärjyy!!

  Ihana paletti.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, ymmärrän niin hyvin! Oikeasti mietin sua, kun tuon paletin näin, että oletkohan onnistunut hankkimaan sen jostain. Se on i-ha-na! Tänään pääsin testaamaan sitä käytännössä. Ehkä mulla ei ole upeaa kuparisena hehkuvaa päivetystä, mutta nautin noista ihanista jalokiviväreistä silti ihan täysillä. :-)

  VastaaPoista
 3. Otin selvää tämän paletin vuoksi Stockmannin palvelutilauksesta. Päädyin kuitenkin siihen, että en lähde sitä erikseen tilaamaan vaan ihastelen palettia vain kauempaa (paljon uusia hankintoja takana eikä perustelu "tahdon" tuntunut tarpeeksi painavalta.

  Siltikin tuntuu vähän epäreilulta että löysit sekä Pretty Naughtyn, että Batik Sunin alennusmyynnistä...

  Tasan ei mee nallekarkit! :D

  Mun pitää ihan selvästi verkostoitua jotenkin tai oppia teleporttaamaan alennusmyytien aikaan.

  VastaaPoista
 4. Näinhän se on, välillä onni potkii ja välillä jokin muu. :-) Mun mielestä itse asiassa vähän outoakin, että nämä molemmat Estee Lauderin kokoelmat olivat nyt jo alennuksessa, minusta kausikokoelmat tulevat usein aleen vasta vähän reilumman ajan jälkeen. Esim. ostamani Guerlainin Perles du Dragon -puuterihelmet olivat viime joulun kokoelmasta. Mutta en valita. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!