keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lempparit: BeautyMate Refining Smooth Nano Mask

Tänään pitkästä aikaa lempparipostaus. Koska rakastan aasialaisia kangasnaamioita, piti tähän lempparisarjaankin tietenkin valita yksi sellainen. Valinta oli kuitenkin vaikea, sillä olen kokeillut monia erilaisia naamioita ja iso osa niistä on ollut hyviä. Lopulta päädyin kuitenkin BeautyMaten Refining Smooth Nano Maskiin, johon voin luottaa oli ihoni kunto ja tarve melkeinpä mikä tahansa: väsynyt, kuiva, ärtynyt, näppyläinen, harmaa, kirjava. Tämä vaan naamalle ja kyllä toimii.

BeautyMate Refining Smooth Nano Mask.

Yksittäispakatut kangasnaamiot myydään seitsemän naamion pakkauksessa. Paketin sisältä löytyvät naamiopakkaukset näyttävät tältä:


Ja tässä kuva kuvasta eli itse naamio. (Oikeasti, yritin ottaa kuvan itsestäni naamio kasvoilla, mutta siitä tuli niin kammottava friikkikuva, etten todellakaan voi julkaista sellaista täällä. Believe me, ette halua nähdä. ^_^):


Naamio on valmistettu samantapaisesta materiaalista kuin yksittäispakatut käsipyyhkeet tai meikinpuhdistusliinat. Naamio laitetaan puhdistetulle iholle, annetaan vaikuttaa 15 - 20 minuuttia ja sen jälkeen ylimääräinen seerumi hierotaan ihoon. Kasvoja ei huuhdella, vaan päälle voi halutessaan laittaa päivä- tai yövoiteen. BeautyMaten mukaan Refining Smooth Nano Mask -naamio sopii erityisesti väsyneelle ja harmaalle iholle ja ihosta pitäisi tulla kimmoisa ja sileä.

Minä laitan naamion yleensä illalla ja annan seerumin vaikuttaa yön ajan, jolloin vaikutusta voi ihastella aamulla. Ja yleensä eron kyllä huomaa, iho on heleämpi, ei punoita ainakaan yhtä paljon kuin yleensä ja usein näpytkin rauhoittuvat. Kaiken kaikkiaan iho on siis terveemmän näköinen. Olen myös päässyt melkein kokonaan eroon ihoani ennen talvisin vaivanneesta kuivuudesta ja siitä johtuvasta hilseilystä ja uskon, että ainakin osittain saan kiittää siitä näitä naamioita, sillä nämä kosteuttavat ihoa todella tehokkaasti. Jos ihosi kaipaa erityisesti kosteutusta, kannattaa muuten kokeilla myös Hisamitsun kangasnaamioita, sillä niiden kosteutusteho on minusta todella hyvä!

Suosittelenkin tätä BeautyMaten Refining Smooth Nano Maskia oikeastaan melkeinpä kaikille. Erityisesti suosittelen tätä niille, jotka eivät ole vielä aasialaista kosmetiikkaa kokeilleet mutta ovat siitä kiinnostuneita, sillä nämä ovat ehdottomasti aasialaisen kosmetiikan aatelia. Ja jos nyt joku pitää keksiä, jolle en välttämättä tätä suosittele, niin hyvin herkkäihoisten kannattaa kokeilla varoen, sillä vaikka en mistään BeautyMaten naamioista ole mitään ihoreaktioita saanut, joistakin muista vastaavista, kuten My Beauty Diaryn naamioista kyllä. Samoin jos olet vannoutunut luonnonkosmetiikan käyttäjä ja eläinkokeiden vastustaja, tämä ei ehkä ole sinua varten, sillä eettisyys ja ekologisuus eivät ainakaan kategorisesti ole aasialaisen kosmetiikan vahvuuksia.

Olen ostanut BeautyMate Refining Smooth Nano Mask -naamioni Sasalta, missä seitsemän naamion pakkaus maksaa 8,60 dollaria.

2 kommenttia:

  1. En tiedä, minkälaiselle naamalle nuo kangasnaamiot ovat mitotettu, mutta omaani eivät istu ainakaan yhtään. Repeilin joskus hölmölle naamionaamalleni niin paljon, että oli pakko kuvata se puhelimella ja lähettää kaverille - kyseiselle kuvalle onkin sitemmin repeillyt koko tuttavapiiri, suostumuksellani sentään. Olisin mielelläni kyllä nähnyt kuvan sinusta naamioituna. :)

    Kangasnaamiosuosikkini istumattomuudestaan huolimatta on Foodaholic Orange Natural Essence Mask, jota olen tilannut pikkurahalla ebaystä. Se tekee ihosta jotenkin häkellyttävän hyvännäköisen, pari päivää tapahtuu välitön vau-reaktio aina peiliin katsoessa.

    VastaaPoista
  2. Haha, samaa olen kyllä ihmetellyt, eivät ne oikein istu mullakaan. Vaikka en tiedä, näyttäisikö kokonaisuus yhtään paremmalta / olisiko sitä yhtään edustavampi, jos istuvuus olisi parempi. :-) Mullakin on tapana säikytellä perheenjäseniä, kun laitan naamion naamalle. Kissojen ilmeet on yleensä aika järkyttyneitä. :-D

    Ja kiitos vinkistä, täytyy kokeilla noita Foodaholicin naamioita! On kiva aina kokeilla uusia. Mun omia suosikkeja on näiden BeautyMaten naamioiden lisäksi (muutkin merkiltä kokeilemani naamiot ovat olleet hyviä) nuo jo mainitsemani Hisamitsun naamiot ja uusimpana tuttavuutena My Schemingin naamiot, joille plussaa myös ihanista pakkauksista. :-) Mutta Foodaholicit lähtee kyllä ihan varmasti kokeiluun!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!