perjantai 2. marraskuuta 2012

Hornblende, osa 2

Tuli tänään yllättäen pikavisiitti keskustaan ja ylläri, ehdin pyörähtää Kampin Keskuksen Seppälässä. Katsokaas, mitä sieltä lähti mukaan:


Tiia Vanhatapion Hornblende-mallisto tuli siis myyntiin Seppälöihin (tai siis pariin myymälään ja verkkokauppaan) eilen 1.11. ja olin ennakkoon ihastellut etenkin mallistoon kuuluvaa kosmetiikkaa, jota ei netistä kuitenkaan saanut ostettua.

Kynsilakat olivat livenä ehkä vähän pettymys. Olin jo matkalla pohdiskellut, että jos ne eivät ole kalliita, voisin ostaa vaikka kaikki viisi (ihan vain blogin ja teidän lukijoiden vuoksi tietenkin!), mutta lopulta ostin vain tämän Fool's Goldin. Jotenkin kuvittelin promokuvien perusteella, että tämäkin olisi ollut enemmän persikkainen tai nude, mutta kultahan tämä on.


Lisäksi ostin sormuksen ja setin, jossa on kolmet korvakorut. Korvissetti maksoi 5,95 euroa ja sormus ja kynsilakka 4,95 euroa/kpl eli ei näitä kyllä kalliiksi voi sanoa. Huulipunat jätin vielä kauppaan, niistä ei ollut testereitä enkä oikein ole huulipunaihminen. Hintaa niilläkin oli vain 4,95, joten voi olla, että käyn katsastamassa ne myöhemmin.


Tässä sormus vielä in action. Sorry, oli pakko käsitellä tätä aika rajusti, kun päivän valaistus ja mun näköjään jo kivasti talvikuiva ihoni eivät tuottaneet kovin kauniita otoksia. Pahoittelen muutenkin suhruja kuvia, tänään tätä valoa on aika heikosti saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!