keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Paras kuivashampoo?

Kertokaahan rakkaat lukijat vinkkejä, mikä olisi hyvä kuivashampoo. Mikä on suosikkinne? Ja mistä ette ole tykänneet?

Minulle kuivashampoo on ehdoton pelastus niinä päivinä, kun tukkaa ei ole ehtinyt pestä tai on kuvitellut, että ei sitä vielä tarvitse pestä, mutta se onkin inhan tahmean ja likaisen näköinen. Suihkin kuivashampoota hiusten tyveen, annan vaikuttaa muutaman minuutin, hieron kevyesti ja harjaan pois. Lopputuloksena pitäisi olla huomattavasti puhtaamman näköinen (ja mieluusti myös tuntuinen) tukka.

Tällä hetkellä minulla on käytössä tämä kolmikko: PHC:n Refreshing Dry Shampoo, Four Reasonsin Hair Powder ja Got2b:n Rockin' it Encore Fresh Dry Shampoo. Syy siihen, että näitä on peräti kolme, on se, että PHC ja Got2b tyhjenivät käytännössä samaan aikaan - tai en vaan osaa käyttää niitä enää, koska saan ulos oikeastaan vain ponnekaasua/nestettä, itse kuivashampoota en nimeksikään. Sinänsä aika ärsyttävää, sillä ainakaan tuo Got2b:n pullo ei tunnu vielä yhtään tyhjältä. Kiiruhdin sitten ostamaan Four Reasonsin hiuspuuterin, josta muistelin aikaisemmin tykänneeni ja juuri kuivashampookäytössä, mutta jostain syystä sen kanssa tuntuu olevan vähän samaa ongelmaa. Onkohan minulla ollut huonoa tuuria vai olenko yhtäkkiä menettänyt kykyni käyttää kuivashampoita? ^.^

Kaikki kolme toimivat tai ovat toimineet ihan kohtuullisesti, mutta mitään wau-fiiliksiä en ole näistä saanut. Joten olisi kiva kuulla, mistä te olette tykänneet. Arvostan kuivashampoossa paitsi puhdistustehoa (kuulostaapa ihan pesuainemainokselta...), myös sitä, että se ei haise pahalle: voimakas tuoksu, joka jää tukkaan koko päiväksi, on minulle usein kauhistus. Minua ei myöskään haittaa, jos kuivashampoo tuo tukkaan rakennetta ja volyymia, mutta mitään megakarheutta en kaipaa. Olen myös sitä mieltä, että edullisemmilta merkeiltä löytyy sen verran kelvollisia kuivashampoita, etten ole valmis kovin monta kymppiä siitä maksamaan. Varsinkin kun kuivashampoot on yleensä pakattu ponnekaasupulloon, joten esim. Lookfantasticilta niitä ei voi ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!