perjantai 16. marraskuuta 2012

Sokerikynnet

Alkoi meikäläisellä meno olla sen verran ankeaa tällä viikolla, että oli pakko keksiä jotain piristystä. Niinpä en kynsilakkoja vaihtaessa tarttunut mihinkään perinteiseen syys- tai talviväriin, kuten nyt vaikka ruskeaan, tummanpunaiseen tai harmaaseen, vaan kynsille piti saada kunnon pinkkiä.
Aika karkki, eikö? ^_^ Lakka on China Glazen Sugar High. Se ilmestyi jo pari vuotta sitten, tarkemmin sanottuna kevään 2010 Up & Away -kokoelmassa. Minä kuitenkin hankin tämän vasta aika hiljattain, olisiko ollut viime keväänä. Ihana lakka, todellakin karkkimainen pinkki. Cremekoostumus, joka levittyy nätisti eikä juuri raidoitu. Peittää hyvin kahdella kerroksella.

Koska kaipasin vielä vähän blingiä ja kimallusta tähän synkkyyteen (marraskuu :-P), lisäsin peukaloon ja nimettömän kärkeen yhtä ehdotonta glitterlakkalemppariani, OPIn Teenage Dreamia keväällä 2011 ilmestyneestä Katy Perry -kokoelmasta. Valitettavasti en saanut sen ihanaa vaaleanpunaisuutta ja kimallusta kovin hyvin tallennettua kameralla (marraskuu :-P - huomaatte varmaan, että viimeisessä kuvassa melkein paistaa aurinko).

Aluslakkana Orlyn Bonder, päällyslakkana OPIn RapiDry ja China Glazen Patent Leather. Pikakuivattava RapiDry alkoi vedellä sen verran viimeisiä, että se ehti kuivua ennen kuin ehdin levittää lakan kunnolla, siksi sain kivat rytyt pariin kynteen, pahoittelut niistä. Heitinkin loput menemään ja laitoin muille kynsille Patent Leatheria. Koska olen kuitenkin tykästänyt noihin pikakuivattajiin, pääsee seuraavaksi kokeiluun jo lähes kulttimainetta nauttiva Seche Vite -pikakuivattaja.

Millaisia lakkoja te suositte näin marraskuussa? Vaihtelevatko teidän lakkamieltymykset vuodenajan mukaan vai pysyvätkö suosikit samoina ympäri vuoden?

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!