maanantai 26. marraskuuta 2012

Taas nakuillaan

Urban Decayn Naked-luomiväripaletit ovat nauttineet suorastaan järisyttävää suosiota siitä lähtien, kun ensimmäinen niistä ilmestyi UD:n syksyn 2010 kokoelmassa. Ensimmäinen Naked-paletti oli kuukausitolkulla niin haluttua kamaa, että se oli jatkuvasti loppuunmyyty joka paikasta. Nakupaletin voittokulku jatkui Naked 2 -paletilla, joka ilmestyi vuosi sitten.

Ja nyt sitten:


Urban Decay julkaisee nimittäin kolmannen Naked-palettinsa, Naked Basicsin, tämän viikon torstaina 29.11. Se tulee tuolloin myyntiin Urban Decayn omaan verkkokauppaan, ja toivottavasti mahdollisimman pian myös sellaisiin nettikaupoihin, joista voi tilata myös Suomeen.

Naked Basics poikkeaa edeltäjistään siinä, että sen kaikki luomivärit ovat mattavärejä. Lisäksi niitä on puolet vähemmän kuin aikaisemmissa paleteissa eli kuusi. Samoilla linjoilla sen sijaan ollaan siinä, että aikaisempien nakupalettien tapaan sävyt ovat hyvin luonnollisia ja maanläheisiä: sävyistä neljä on erisävyisiä vaaleita, viides on keskiruskea ja kuudes hyvin tumma ruskea/musta. Kuvia paletista voi käydä kurkkimassa Temptalian ja Musings of a Musen sivuilla.

Hintaa Naked Basics -paletilla on 27 USD; pienempi koko on sentään huomioitu hinnassa, sillä Naked- ja Naked 2-paletit maksavat 50 USD.

Urban Decayn ensimmäinen Naked-paletti. Voi sitä onnea, kun sain tämän käsiini vuosi sitten kesällä!

Minulla tosiaan on tuo ensimmäinen Naked-paletti, kakkosta tuskin hankin, mutta tämä Basics mattaväreineen kyllä vaikuttaa kiinnostavalta. Onko teillä aikaisempia Naked-paletteja ja aiotteko hankkia Naked Basicsin?

2 kommenttia:

  1. Minulle on ykkönen vasta tulossa, pitkään sitä ehdinkin haluta! Kakkonen ei tunnu mitenkään ainutlaatuiselta, sitä tuskin hankin, mutta tulevan mattapaletin voisin ajatella hankkivani, näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut hankinnasta, ykkönen on kyllä hieno paletti, ja onhan se jo melkein klassikko, hyvä hankinta varmasti siis. :-) Ja odotan kyllä mielenkiinnolla lisäinfoa ja swatcheja tuosta mattapaletista, voisin minäkin sen hyvinkin hankkia.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!