sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kaunista kauneutta

Käykö teille koskaan niin, että näettä jonkun kosmetiikkatuotteen, joka on vaan niin kaunis, että haluatte sen pelkästään sen takia? No varmaan arvaatte, että minulle käy niin aika usein. ^.^ Kokosin tähän muutamia juttuja (joita en sentään ole kaikkia itselleni hankkinut, vielä ainakaan), joita katsellessa vain huokailen ihastuksesta.


Nämä Dolce & Gabbanan aurinkopuuterit ovat vaan niin... Oih. Ah. Leoparikuvioinen Animalier Bronzer sopii Dolce & Gabbanan maailmaan kuin nenä päähän, ja pitsikuvioinen Glow Bronzing Powder on niin kaunis, etten varmaan raaskisi käyttää sitä, ihastella vaan. Näitä on myynnissä ainakin Harrodsilta.


Karl Lagerfeld for Shu Uemura -kokoelma on jonkin sortin tapaus kosmetiikkamaailmassa, ja minusta tällaista designeryhteistyötä saa kyllä vähän hypettääkin. Lagerfeld suunnitteli Shu Uemuralle siis tämän vuoden joulukokoelman, joka tuli myyntiin lokakuun lopulla. Kokoelma on piskuinen mutta hauska, ja ovathan nuo pakkaukset aivan syötävän suloisia. Kuvassa Mon Shu Red Rouge Unlimited Lipstick ja Black Satin Purple Painting eyeliner. Myynnissä ainakin Harrodsilla ja Libertyllä.Jos tykkää blingistä (minä!), luultavasti tykästyy näihin Nails Incin Crystal Cap -kokoelman kynsilakkoihin. Wau! Ruskea lakka on nimeltään Princess Gate, sininen Upper Brook Street ja viininpunainen Kensington High Street. Minä voisin kyllä hankkia ainakin tuon Princess Gaten ihan vaan kauniin pullon takia, vaikka en ruskeista lakoista edes kauheasti perusta ^_^. Näitä on myynnissä mm. Beautybayssa ja Lookfantasticilla.
Paul & Joen kosmetiikkaan olen sortunut aikaisemminkin kauniiden pakkausten vuoksi ja onko se nyt mikään ihme? Tuo keskellä oleva luomiväri on Paul & Joen tulevasta kevätkokoelmasta ja luulen, että se on melkein pakko saada, kunhan tulee myyntiin. Koko kevätkokoelma on muuten esitelty Chic Profilen blogissa. Vasemmalla olevia kissanmuotoisia poskipunia (!) ja oikealla olevaa karkkipohjustajaa (Pearl Foundation Primer Bon Bon) saa ainakin Beautybaysta.
Italialaisen Simone Legnon luomien Tokidoki-hahmojen oma kosmetiikkasarja on ollut myynnissä ainoastaan Sephorassa. Jos näitä vielä halajat, kannattaa pitää kiirettä, sillä sarja on lopetettu eli viimeisiä viedään parhaillaan. Tämä sivellinsetti olisi saattanut päätyä minunkin kokoelmiini, mutta viimeksi Sephorassa käydessäni se oli loppu. Too Facedin leopardikuvioinen Pink Leopard Lux Bronzer -aurinkopuuteri on niittänyt sen verran mainetta, että se on päätynyt minunkin kotiini. Ja onhan tuo nyt upea! Itse puuteri on muuten varsin hohtavaa sorttia eli toimii minusta parhaiten korostustuotteena. Too Facedia myy nykyään aika moni verkkokauppa, tämä leopardipuuteri löytyy esim. Beautybayn ja Lookfantasticin valikoimista. Brittiliäisen Pixin meikkejä en ole vielä kokeillut, mutta mieli kyllä tekisi. Esimerkiksi tämä keijukaiskuvioinen Lumi Lux Bronze Palette kelpaisi hyvin. Pixiä myy mm. Asos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!