lauantai 3. marraskuuta 2012

Positiivinen ongelma

On muuten ihanaa tulla kotiin marraskuisena perjantaipäivänä, kun koko päivän on satanut ja ollut pimeää, ja löytää postilaatikosta paketti, jonka oli jo vähän unohtanut tilanneensa. Eikä mikä tahansa paketti, vaan sellainen, josta ilmestyy tällaisia ihanuuksia:Vasemmalta oikealle: Hits Mari Moon Unconventional, Jessica Bear in Mind: I am Beautiful, Up Colors Base ja Jessica Platinum Wishes. Ostin nämä Ninja Polishilta ja paketti tuli kyllä supernopeasti, sillä tein tilauksen viime viikonloppuna ja sain sen perjantaina eli alle viikossa. Euroopankin nettikaupoista joutuu yleensä odottelemaan paketteja vähintään viikon, ja tämä tuli sentään Ameriikoista asti.

Hitsin Mari Moon -kokoelman Unconventional on multichromelakka, jonka sisaren Cutie Pien hankin aikaisemmin ja se löi mut täysin ällikältä kameleonttimaisuudellaan. Ei tämäkään huonolta vaikuta, sehän on jo näissä kahdessa kuvassa ihan eri värinen!

Jessican Bear in Mind -kokoelmaan en ole aikaisemmin törmännyt, mutta sitä ei vaan voinut vastustaa, varsinkin kun lakat ovat pastellivärisiä jellyglittereitä, joilla on sellaiset nimet kuin I am Beautiful ja I am Strong.

Up Colors taas on brasilialainen merkki, jota en ole aikaisemmin kokeillut. Huomasin joku aika sitten huomattavan puutteen lakkakokoelmassani, mulla nimittäin ei ole sinistä tai vihreää lastulakkaa (flakelakkaa). No asiahan oli korjattava, ja Up Colorsin Base vaikuttaa ainakin swatchkuvien perusteella täydelliseltä.

Neljäs lakka on Jessican Platinum Wishes, joka on tämän talven Glamourama-kokoelmasta. Se on ilmeisesti vasta hiljattain ilmestynyt, sillä en ole näihin vielä muualla törmännyt.

No mikä se ongelma tässä sitten on? No tietenkin se, että pitäisi osata valita, millä näistä ensimmäiseksi lakkaa. Varsinkin kun mulla on entuudestaan jo odottamassa OPIn Skyfall-kokoelman minilakat, joista olen ehtinyt kokeilla vasta The World Is Not Enoughia, Wet'n'Wildin 2% Milk ja vielä se Tiia Vanhatapion Hornblend-kokoelman Fool's Gold.

Onneksi on varpaankynnet. Täytyy varmaan ottaa nekin nyt hyötykäyttöön. =^-^=

---

Ekana kynsille muuten pääsi sitten Jessican nallelakka:


Lakkaa on kolme kerrosta, mutta se on sen verran läpikuultavaa, että lisäsin vielä valkoisella ranskalaiset kärjet (joo en ole kovin taitava tekemään noita rajauksia kärkiin, mutta näyttää ne paremmalta kuin vähän kellertävät kynnen kärjet). Seuraavalla kerralla kokeilen laittaa tätä jonkun toisen lakan päälle. Vaikka nätti tämä on näinkin. Hmmm, mitähän kokeilisi seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!