torstai 22. marraskuuta 2012

Black Friday ja Cyber Monday

Tänään vietetään Ameriikan Yhdysvalloissa kiitospäivää ja huomista perjantaita kutsutaan nimellä Black Friday, musta perjantai. Black Fridaysta käynnistyy paikallinen joulukaupan sesonki ja se on yksi vuoden vilkkaimmista ostospäivistä. Vaikka se ei ole yleinen vapaapäivä, monet pitävät tuolloin vapaata. Päivästä onkin tehty todellinen shoppailun superpäivä ja shoppailuvimmaa ruokitaan monenlaisilla kampanjoilla ja huikeilla tarjouksilla. Monet kaupat avaavat ovensa todella aikaisin, ensimmäiset jo heti puolilta öin. Itse asiassa tänä vuonna marketketju Walmart on mennyt vielä pidemmälle ja avaa ovensa jo kahdeksalta kiitospäivän iltana! Eikös silloin kuuluisi istua juhlapöydässä syömässä kalkkunaa ja muuta juhlaruokaa?

Black Friday tavaratalo Macy'sillä viime vuonna. Muutama shoppailija.

Noh, minä en tällä hetkellä ole Yhdysvalloissa eikä taida olla kovin moni teistä lukijoistakaan, joten mitenkäs tämä meitä koskettaa? No siten, että mustan perjantain shoppailuvimmahypetys on levinnyt (onneksi?) myös nettikauppoihin. Kannattaa siis pitää silmät auki ja ehkä tehdä pieni kierros amerikkalaisiin verkkokauppoihin viikonlopun aikana. Ja toki tarjouksia ja kampanjoita näyttää olevan muuallakin.

Summa summarum: nyt on hyvä viikonloppu shopata (tai no siis ainahan on, mutta nyt on erityisen hyvä ^_^).

Tässä vielä muutamia tarjouksia, joihin tähän asti olen törmännyt (tässä vain niitä nettikauppoja, jotka toimittavat Suomeen, en pitänyt erityisen mielekkäänä luetella teille Walmartin tarjouksia ^_^):
Edit. täydennän tätä vielä kun jotain uutta osuu silmiin.

- Sigma Beautylla ilmainen toimitus kaikkialle maailmaan 48 tunnin ajan
- Cherry Culturessa kaikista tuotteista 20 prosentin alennus sunnuntaihin asti
- My-wardrobe.comissa 25 prosentin alennus kaikista tuotteista sunnuntaihin asti
- Harrodsilla kantisviikonloppu ja kaikista tuotteista 10 prosentin alennus kanta-asiakkaille (kanta-asiakkaaksi pääsee helposti täyttämällä tietonsa Harrodsin nettisivuilla)
- Amazon.comissa ja Amazon.co.uk:ssa tarjouksia
- Victoria's Secretillä mm. yli 65 dollarin ostoksista kaupan päälle laukku, joka sisältää kosmetiikkatuotteita ja kun ostaa kahdet rintsikat, saa toiset puoleen hintaan.
- BeaytyBay.comissa kaikista tuotteista 20 prosentin alennus perjantaina.

Shoppailua ei edes tarvitse lopettaa viikonloppuun, sillä tuleva maanantai on omistettu erityisesti nettishoppailulle. Kiitospäivää ja mustaa perjantaita seuraava maanantai on nimittäin nimetty Cyber Mondayksi ja sillä on tarkoitus houkutella ihmisiä nimenomaan nettishoppailemaan. Lisää tarjouksia siis tulossa! =^.^=

Minä jo hyödynsin Sigman ilmaisen toimituksen ja ostin sieltä pari sivellintä, sillä olin jo jonkin aikaa suunnitellut hankkivani sieltä uuden kabukisiveltimen. Cherry Culturen varmaan kurkkaan, löytyisikö sieltä jotain kivaa, ja tuo My-wardroben tarjous houkuttaisi myös... Olen iskenyt silmäni Astley Clarken sormuksiin (jumalaisia!) ja esim. tämä kuukivisormus on My-wardroben valikoimissa:

Astley Clarke Moonstone Timbrel Ring. On se. Ihana.

Aiotteko te hyödyntää supershoppailuviikonlopun tarjouksia? Entä oletteko törmänneet muihin Black Friday/Cyber Monday -tarjouksiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!