maanantai 12. marraskuuta 2012

Unconventional

Tänään esittelyssä taas yksi kynsilakkaupeus, josta olisin voinut räpsiä vaikka sata kuvaa. Yritän nyt vähän säästää teitä, mutta varoitus: kuvia on tulossa paljon. ^_^ Kyseessä on brasilialaisen Hits-merkin Mari Moon -kokoelmaan kuuluva multichrome-lakka, sävyn nimi on Unconventional. Ja aika epätavallinen ja -sovinnainen hän onkin:

Ulkona ilman salamaa.

Ulkona ilman salamaa.

Sisällä luonnonvalossa ilman salamaa.

Sisällä keinovalossa ilman salamaa.

Sisällä keinovalossa ilman salamaa.
Ostin lakan Ninja Polishilta, josta olin aikaisemmin hankkinut saman sarjan Cutie Pie -lakan. Sen esittelinkin täällä jo aikaisemmin. Uskomaton kameleontti on tämäkin lakka, kaikkia sävyjä en edes onnistunut kameralla tallentamaan. Vahvimmin tämä on minusta punainen lakka, mutta punaisen sävyt vaihtelevat valosta riippuen syvän lämpimän punaisesta hyvin tummaan kylmään violettiin. Kuvissa pullossa näkyvää sinistä flashia en ole noin vahvasti vielä onnistunut kynsillä näkemään, mutta mm. lämmintä kellankultaista kyllä.

Kuvissa on lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Orlyn Bonder ja päällyslakkana OPIn RapiDry. Lakan koostumuksessa ei ole mitään moitittavaa, levittyi hyvin ja tasaisesti. Ja tässä on ihan uskomaton kiilto ja syvyys! Me likey!


2 kommenttia:

  1. Eihän noita kuvia nyt niiiin paljon ollut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän hillitsin viime metreillä. Mutta hyvä, ettei alkanut kyllästyttää. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!