sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Taas vähän kynsijuttuja

Tänään taas vähän kynsitarinoita ja -kuvia. Ensinnäkin pari päivää sitten saapuivat ostokseni Transdesignilta (pitää nyt ostaa ennen kuin se tulliraja nousee - taas hyvä syy shopata).

Tytöllä ei voi koskaan olla liikaa vaaleanpunaisia kynsilakkoja, vai mitä?
Kuvassa vasemmalta oikealle: China Glaze Hopeful, CND Tutu, Essie Guchi Muchi Puchi, China Glaze It's A Trap-Eze! ja China Glaze Running In Circles.

Kun kuulin, että China Glazelta tulee Cirque Du Soleil -kokoelma, tiesin, että niitä lakkoja on pakko saada. Lopulta päädyin kuitenkin ostamaan tästä Worlds Away -kokoelmasta vain nämä kaksi, It's A Trap-Ezen, joka on monivärinen glitterlakka vaalealla pohjalla, ja Running In Circlesin, joka on pienen pientä glitteriä sisältävä vihreä lakka kultaisella flashilla. Hyviä swatcheja Cirque Du Soleil -lakoista löytyy esim. PolishAholicin blogista.

Vaikka rakastan kaikkea kimaltavaa ja glitteriä, on tämä viime aikojen glitterlakkabuumi saanut minulla vähän karvat pystyyn ja aika harvoin ostan glitterlakkoja. Ensinnäkään en pidä monien glitterlakkojen karheudesta ja kynnelle jäävästä karheasta pinnasta. En myöskään jaksa laittaa kymmentä kerrosta päällyslakkaa siinä toivossa, että pinta silottuisi.

Mutta vielä pahempaa on glitterlakkojen poistaminen. Tykkään lakata kynsiä ja vaihdan lakat usein kolme tai neljäkin kertaa viikossa. Mutta homman pitää olla helppoa ja nopeaa. En vaan jaksa sitä loputonta hinkkaamista, mitä glitterlakkojen poistaminen yleensä vaatii. Ja pahimmillaanhan viimeiset glitterit on pakko vaan raaputtaa irti kynnestä. Yöks. Itse asiassa It's A Trap-Eze vaikuttaa juuri tuollaiselta hampaat irvessä poistettavalta glitterpommilta. Toisaalta en omistanut entuudestaan vielä yhtäkään näitä Deborah Lippmannin Happy Birthday -lakan klooneista, joista tämäkin on minusta "jalostettu", joten kokeillaan. Varovasti. ^_^

Worlds Away -lakkojen lisäksi ostoskoriini päätyi vielä pari hempeää vaaleanpunaista lakkaa. Jos lakan nimi viittaa jollain tapaa balettiin, en vaan voi vastustaa sitä. Niinpä CND:n Tutu oli vähän niin kuin pakko ostaa. Sitä paitsi en ole ennen kokeillut CND:n lakkoja. Halusin myös Essien lakkoja, sillä ne ovat tuolla Transdesignilla ihan järkyttävän halpoja, alle kuusi dollaria pullo, kun täällä hinta taitaa olla jossain 15 euron hujakoilla. Klassikkosävy Guchi Muchi Puchi kokoelmistani vielä puuttui, joten se oli helppo valinta. Kolmas vaaleanpunainen ihanuus on China Glazen Hopeful, joka on tämän vuoden Breast Cancer Awareness -kokoelmasta. Se myös pääsi näistä ensimmäisenä kynsille:


China Glaze Hopeful.
Hopeful on ihana hento maitomainen vaaleanpunainen. Se on aika läpikuultavaa ja kuten kuvasta näkyy, kynnen kärjet näkyvät vielä kolmen lakkakerroksen jälkeenkin. Lakassa on myös aivan upea kiilto. Tykkään! Lakkaa kuvissa siis kolme kerrosta, aluslakkana Orlyn Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Ja sitten vielä loppuun yksi todellinen löytö: olen hankkinut tämän LA Girl Rockstar -sarjan lakan jo varmaan viime keväänä tai kesällä, mutta jostain syystä se ei ole tehnyt ekalla käyttökerralla minuun vaikutusta. En kyllä tajua miksi, sillä nyt kun löysin tämän laatikosta, olin läkähtyä tämän upeuteen kynsillä:


LA Girl Rockstar Groupie.
Ja pahoittelut sotkuisista kynsinauhoista, lupaan alkaa siistiä niitä kuvia varten... Mutta siis, eikö ole u-pe-a! Väri on hyvin tumma violetti ja lakassa on pientä kimalletta, joka antaa lakalle uskomattoman syvyyden. Vaatii kyllä kolme kerrosta, jotta väri ja syvyys tulevat kunnolla esiin, mutta on ehdottomasti sen arvoista! Lakkaa siis kolme kerrosta, aluslakkana tässäkin Orlyn Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Tätä myy mm. Cherry Culture, ja lakalla on hintaa huikeat 2,50 dollaria. Cherry Culturella on tänä viikonloppuna kiitospäivän ale ja kaikista tuotteista saa 20 prosentin alennuksen. Tarjous on siis voimassa vielä tämän päivän ajan. Vastaavia aleja on kyllä aika usein, joten ei hätää, jos et tänään ehdi shoppailemaan. =^.^=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!