tiistai 13. marraskuuta 2012

Psssst! Sasa-vinkki

Vinks vinks ja tiedoksi, että Sasa.comissa on taas meneillään kampanja, jossa tilauksensa saa postikuluitta, jos ostoksia tekee yli 29 (Yhdysvaltain) dollarilla. Kampanja on voimassa 13. - 16.11. (GMT +8 eli Hongkongin aikaan, meitä kuusi tuntia edellä). Normaalisti postarit Suomeen ovat siis 18 dollaria tai ilmaiset, jos ostaa yli 100 dollarilla.

Näitä ilmaisten toimituskulujen kampanjoita on nyt ollut Sasalla tosi usein, eli  kannattaa tarkkailla sivuja, jos haluat edun hyödyntää, mutta et nyt ehdi. Yleensä kampanjat ovat olleet keskellä viikkoa tyyliin keskiviikosta perjantaihin. Minä ajattelin ainakin vielä kerran hyödyntää tämän, kun tämän vuoden puolella vielä saa alle 43 euron ostokset ilman veroja. Ensi vuoden alussahan tulliraja tai tarkemmin sanottuna arvonlisäveron minimikantoraja (huh!) laskee viiteen euroon eli arvonlisävero pitää maksaa jo yli 22 euroa maksavista ostoksista.

Niin ja en siis saa rahaa tai muuta hyötyä tästä Sasan nettikaupan mainostamisesta, minä vaan niin tykkään siitä. Ja haluan jakaa sen teidän kanssa. Kivojen asioiden jakaminenhan on tämän blogin idea. =^.^=

Sasasta ja aikaisemmista ostoksistani olen kirjoitellut täällä.

Kyllä muuten mätsää Sasan nettisivut hyvin mun blogin kanssa. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!