torstai 29. marraskuuta 2012

Sirkustelua

Esittelin täällä pari päivää sitten Transdesign-tilaustani, jonka mukana saapui kaksi lakkaa China Glazen Cirque Du Soleil / World's Away -kokoelmasta. Ja katsokaapas tätä:

China Glaze Running In Circles.
Zoyan Ivanka on pitkään ollut mun mielestä hienoin vihreä kynsilakka ikinä, mutta tämä peittoaa sen melkeinpä heittämällä. Enpä olisi itse asiassa uskonut, että Zoyan Sparkle-kokoelman voittanutta löytyy, mutta näköjään se on mahdollista. Tosin kokoelman turkoosi Charla on edelleen yksi kaikkien aikojen lempparilakoistani.

Mutta eksyn aiheesta, takaisin Running In Circlesiin: kuvat eivät tee oikeutta tälle upeudelle ja värin syvyydelle ja kirkkaudelle. Kirkkaanvihreässä lakassa on paljon ihan pientä ja hienoa glitteriä, joka ei ole yhtään karheaa, mutta antaa lakalle aivan mahtavan kimalluksen. Minulle tulee tästä itse asiassa mieleen pääsiäismunien vihreät foliokääreet, vaikutelma on hyvin samanlainen, mutta hyvällä tavalla! ^_^

Tämä on minun mielestäni täydellinen lakka myös siinä suhteessa, että tämä toimii yhtä hyvin nyt joulun aikaan kuin kesällä. Voin vain kuvitella, miten upealta tämä näyttää auringonpaisteessa!

Niin ja tämä peittää hyvin jo kahdella kerroksella. Kuvissa aluslakkana Orlyn Bonder, lakkaa siis kaksi kerrosta ja päällyslakkana Seche Vite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!