keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Hornblende

Huomenna 1.11. tulee myyntiin Tiia Vanhatapio by Seppälä -mallisto, joka kantaa nimeä Hornblende. En aikaisemmin ole hirveästi näistä Seppälän designermallistoista innostunut, enkä itse asiassa tälläkään kertaa malliston vaatteisiin oikein syttynyt, mutta pari juttua sai kyllä pysähtymään.

Mallistoon kuuluu nimittäin myös kosmetiikkaa!

Viisi kynsilakkaa: pullot ainakin näyttävät kauniilta (okei, korkki ei ehkä ole minun makuuni, mutta toisaalta se voi olla käytännöllinen, ainakin käytännöllisempi kuin pieni töppökorkki).

Ja kolme huulipunaa. Tyylikästä, ainakin näin kuvassa.

Harmi vaan, että malliston kynsilakat ja huulipunat tulevat myyntiin vain myymälöihin toisin kuin vaatteet ja asusteet, joita voi ostaa myös Seppälän verkkokaupasta. Mallisto kun ei tosiaankaan tule myyntiin kaikkiin Seppälän myymälöihin, vaan ainoastaan Helsingissä Kampin, Forumin ja Keskuskadun myymälöihin ja Porvoossa Taidetehtaan myymälään.

Itse mallistosta vielä sen verran, että vaikka se kulkee Tiia Vanhatapion nimellä, on sen takana kaksi suunnittelijaa, Tiia Vanhatapion lisäksi Miika Saksi. Kaksikko on tehnyt töitä yhdessä ennenkin, ja kesällä he perustivat Mixed Breed -nimisen suunnittelutoimiston. Malliston nimi taas tulee Uudenmaan nimikkokivestä, sarvivälkkeestä (josta kyllä taidan kuulla ensimmäistä kertaa...), joka on englanniksi hornblende. Sarvivälke on ollut inspiraationa myös malliston painokankaalle, jota on käytetty ainakin promokuvissa kaikissa malliston vaatteissa. Synkän tyylikästä, mutta ei ihan minun makuuni.


Sen sijaan nämä asusteet ajattelin kyllä katsastaa:

Etenkin nuo käsineet näyttävät aika himoittavilta. Niissä näkyy minusta ehkä eniten Tiia Vanhatapiolle tyypillistä supernaisellisuutta, joka muuten vähän mallistosta uupuu. Va-va-voom!

Vaatteiden, asusteiden ja kosmetiikan lisäksi mallistoon kuuluu sateenvarjo, luonnoskirja ja korusarja.

Kaikki kuvat on napattu Seppälän nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!