keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Designlaukku vuokralle

Tämä pitää kyllä kanssanne jakaa, jos ette ole tästä vielä kuulleet:

Kyseessä on siis designlainaamo Designisto, joka on siis putiikki, josta voi vuokrata itselleen designlaukun. Esimerkiksi Mulberryn Bayswater-laukun saa itselleen 15 päiväksi 45 eurolla ja 30 päiväksi 85 eurolla. (Vertailun vuoksi mainittakoon, että uuden Bayswaterin ovh on lähemmäs 900 euroa.) Iltalaukkujen vuokra-ajat ovat lyhyemmät, kolme tai seitsemän päivää.

Laukut toimitetaan (ja ilmeisesti myös palautetaan?) Itellan kuljetuspalvelun kautta eli laukun vuokran päälle pitää maksaa vielä toimituskulut. Jokaisen laukun varaustilanteen näkee Designiston nettisivuilla ja sieltä tehdään myös laukun varaus. Vuokrattavana on tällä hetkellä 22 laukkua, pääasiassa Louis Vuittoneita, mutta myös mm. Mulberryä, Chanelia ja Marc by Marc Jacobsia löytyy.

Mä ainakin voisin hyvinkin vuokrata itselleni tämän Alexander McQueenin ihanuuden, kunhan sopiva tilaisuus vaan ilmaantuisi:
Alexander McQueen
Classic Skull studded suede box clutch 
Mun mielestä tällainen vuokraamo on hyvä jollei suorastaan loistava idea. Minä ainakin kuolaan, ihailen ja - aina kun mahdollista - hipelöin designlaukkuja, mutta hintalaput hirvittävät sen verran, etten ainakaan toistaiseksi ole sellaista uutena raaskinut hankkia. Ja usein myös mietin, että jos sitä kuitenkin päättäisi laukkuun panostaa/revittää/törsätä, uskaltaisiko sitä sitten käyttää? Vai takoisiko takaraivossa koko ajan, että hei, tää veska maksoi tonnin, mitä jos tänään sataa/joku kaataa kahvit sen päälle/naapurin koira innostuu nahan hajusta ja repii sen riekaleiksi?

Tällaisella vuokralaukulla voisi ainakin kokeilla, miltä elämä designlaukun kanssa tuntuu. Ja tietenkin voi kokeilla, sopisiko se Bayswater mun tyyliin vai olenko sittenkin enemmän Vuittonin Speedyn tyyppiä. (Ja öh, ideaa lainaamallahan voisi sitten joskus rahoittaa niiden omien designlaukkujen hankintoja. Kenties.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!