perjantai 26. lokakuuta 2012

Jouluostoksille

No niin, kun nyt saatin ensilumi tänne eteläänkin, niin eikös se ole jo korkea aika ryhtyä hankkimaan joululahjoja? Nimittäin itselleen. Joulunahan sitä haluaa helliä ja hemmotella omia läheisiä ja rakkaita ihmisiä, ja kuka olisikaan sen läheisempi ja rakkaampi kuin sinä itse. =^.^=

Tästä täysin loogisesta päättelystä pääsemmekin jouhevasti siihen, että joulumyyntiin tulee mitä ihanimpia lahjasettejä muun muassa eri kosmetiikkataloilta. Koska useimmat näistä ovat myynnissä vain joulusesongin ajan, on(han) se hyvä syy hemmotella vaikka sitten itseään.

Tässä muutama mun tähän asti bongaamista suosikeistani:

Elizabeth Arden Day to Night Holiday Colour Collection. Tämä suorastaan käsittämätön (käsittämättömän ihana?) setti sisältää tarvikkeet päivä- ja iltalookiin ja siksi useimpia tuotteita on kaksi kappaletta, eri väreissä tietenkin. Pakettiin kuuluu kaksi palettia, joissa molemmissa on kuusi luomiväriä ja yksi poskipuna; neljä huulipunaa, kaksi huulikiiltoa, kaksi rajauskynää, kaksi huultenrajauskynää, hohtopuuteri, ripsiväri, silmä- ja huulimeikinpoistoaine, kolme meikkisivellintä sekä beauty box -meikkilaukku. Tavaraa on kuulemma 300 punnan arvosta. Useimmissa paikoissa tämän saa ostaa 45 punnalla, kunhan ensin ostaa Ardenin tuotteita 30 punnalla, mutta ainakin Feeluniquella tämän saa suoraan tuohon 45 punnan hintaan.

Clinique Mix it up Kisses Gift Set. Tämä setti sisältää minikokoisia huulituotteita eli kaksi huulikiiltoa, kaksi huulipunaa ja kaksi hoitavaa huulikiiltoa (Superbalm Moisturizing Gloss). Niin ja lisäksi Clinquen avaimenperän, johon tuotteet voi kiinnittää (ööh, tosi näppärää). Koska rakastan huulikiiltoja ja niitä on mulla, tuota noin, aika monta, mutta silti tekisi aina mieli uusia, tällaiset minituotesetit ovat ihan loistavia. Pääsee kokeilemaan eri tuotteita ja tuon kokoisina ne ehkä saa joskus kulutettua loppuunkin. Tällä on hintaa Harrodsilla 25 puntaa.

Nails Inc The Paparazzi 15 Piece Mini Collection. 15 minikokoista Nails Incin kynsilakkaa, sävyjä löytyy neonväreistä pastelleihin ja glittereihin. Yhdessä pullossa on tavaraa 4 ml. Myynnissä ainakin Beautybayssä hintaan 42 euroa ja risat.

Compagnie De Provence Gift Box Mediterranean Sea. Voi suloisuus! Tykkään Compagnie De Provencen tuotteista, koska pakkaukset ovat tosi kauniita ja näiden tuoksu on yleensä riittävän mieto ja ei-esanssinen. Ja siis saippuoillehan on aina käyttöä! Tämä setti sisältää nestemäisen käsisaippuan ja palasaippuan sekä lumisadepallon. Tämän Mediterranean Sean lisäksi löytyy muitakin tuoksuvaihtoehtoja. Myynnissä esim. Lookfantasticilla, hintaa siellä 26 puntaa.

Ja sitten vielä yksi osastoa käännetään veistä haavassa, sillä en ole löytänyt tätä sellaisesta paikasta, mistä saisi tilattua Suomeen:

Lancome The Ultimate Beauty Box. Tätä on myynnissä ainakin House of Fraserilla, joka kyllä muita tuotteita toimittaa Suomeen, mutta jostain syystä mitään kosmetiikka ei saa ostettua ulkomaille. Tässä on vähän sama idea kuin Elizabeth Ardenin setissä eli kun ostaa Lancomen tuotteita vähintään 30 punnalla, tämän saa ostettua 45 punnalla. Sisältää silmämeikinpoistoaineen, poskipunan, viiden värin luomiväripaletin, minikokoiset Genifique- ja Visionnaire-seerumit, Hydra Zen -kasvovoiteen, minikokoisen puhdistusmaidon ja kasvoveden, kaksi huulipunaa, kaksi ripsiväriä, rajauskynän ja kullanvärisen beauty boxin. Not bad. Voihan sitä elätellä toivoa, että tämä tulisi Suomeenkin myyntiin, tosin veikkaan, että hinta voisi täällä olla aika suolainen.

Näitähän riittäisi vaikka kuinka ja varmaan lisää tulee, kun joulu tässä lähestyy. Ehkä postailen toisenkin kerran, jos (ja kun) jotain ihanuuksia ilmaantuu. ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!